Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Какво мисли другият пол.
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
Страници: 1, 2
GoodINC
Предполагам всеки се чуди по някога, какво мисли дадена жена или мъж, когато казва нещо в определена ситуация или пък защо прави определено нещо. Та дайте да се питаме и да видим дали ще понаучим нещо smile.gif.

Моят въпрос е, толкова ли е трудно да казвате това, което мислите и чувствате?!

П.С.: добре ще е жените да отговарят на въпросите на мъжете и обратното нали smile.gif.
ill`
Напротив, много по-лесно ми е да казвам това, което мисля и чувствам, отколкото на приятелите ми от мъжки пол. Според мен повечето мъже го имат тоя проблем, не жените. Друго е, ако не се досещаш за някои неща, които би трябвало да се подразбират. Гледкай и слушкай по-внимателно следващия път.
Дали всички мъже припадат или поне пребледняват, сякаш всеки момент ще умрат, когато чуят "Ожени се за мен"? Ако не са ви питали такова нещо, кажете за "страха от сериозно обвързване при мъжете".
PacMan
QUOTE(ill` @ Nov 1 2007, 11:27 AM) *
Напротив, много по-лесно ми е да казвам това, което мисля и чувствам, отколкото на приятелите ми от мъжки пол. Според мен повечето мъже го имат тоя проблем, не жените. Друго е, ако не се досещаш за някои неща, които би трябвало да се подразбират. Гледкай и слушкай по-внимателно следващия път.
Дали всички мъже припадат или поне пребледняват, сякаш всеки момент ще умрат, когато чуят "Ожени се за мен"? Ако не са ви питали такова нещо, кажете за "страха от сериозно обвързване при мъжете".

О, не, не! Точно жените са тези които ги е страх от сериозно обвързване. И точно жените казват едно и правят друго. И дори не си вземат поука когато им се правят забележки за това.....
Elerina
С риск да ви разваля темата, искам да отбележа, че хората са различни - някои мъже се страхуват от обвързване, точно както и някои жени, докато някои мъже и жени са на обратния принцип... Това не е строго определено от пола, както и много други неща rolleyes.gif
ill`
Да, не аз, ти си виновен smile.gif За обвързване много много не мога да говоря, в това отношение се различавам доста от обикновената младеж. Може и жените да ги е страх от обвързване. Но знаете ли, след "ожени се за мен" разбрах в колко много различни цветове може да се обагри човешкото лице. И през цялото време в очите му имаше ужас smile.gif А мен не ме беше страх, дори и да беше казал "ДА" biggrin.gif
int21h
QUOTE(ill` @ Nov 1 2007, 11:27 AM) *

Че кой го е страх от обвързване? :)
dreben
QUOTE(int21h @ Nov 1 2007, 12:20 PM) *
Че кой го е страх от обвързване? :)

Мен ;р
int21h
QUOTE(dreben @ Nov 1 2007, 12:52 PM) *
Мен ;р

Това е защото не си се обвързвал. За мен обвързването си е едно от най-хубавите неща. Друго си е да заспиваш всяка вечер с любимия човек и да се будиш всяка сутрин до него/нея...

А и за да се победиш страховете си трябва да се изправиш срещу тях. So, go for it.. :)
GoodINC
Аз не се страхувам, макар да съм чувал фразата "Шшш луд ли сиии?! Рано ми е още!", по-голямата част от подрастващата мъжка часит, си мислят, че трянва да си оте*ат до към 27-28 години и тогава да помислят за семейство.

Ами вие жените, к'во ще кажете за фразата "Всички мъже са еднакви", това изобщо не е така, просто вие все попадате на едни и същи... ние (добрата част, от мъжете biggrin.gif) какво сме виновни, че ни поставяте под общ знаменател?
dreben
QUOTE(int21h @ Nov 1 2007, 01:21 PM) *
Това е защото не си се обвързвал. За мен обвързването си е едно от най-хубавите неща. Друго си е да заспиваш всяка вечер с любимия човек и да се будиш всяка сутрин до него/нея...

А и за да се победиш страховете си трябва да се изправиш срещу тях. So, go for it.. smile.gif

Шшш луд ли сиии?! Рано ми е още! yess.gif
Elerina
QUOTE(GoodINC @ Nov 1 2007, 01:21 PM) *
Ами вие жените, к'во ще кажете за фразата "Всички мъже са еднакви", това изобщо не е така, просто вие все попадате на едни и същи... ние (добрата част, от мъжете biggrin.gif) какво сме виновни, че ни поставяте под общ знаменател?

Горе-долу си прав smile.gif

Жените не само попадат, ами съзнателно или не направо си търсят някакъв определен тип мъж и връзка, обикновено обусловени от първата им голяма любов и накрая казват - "Те всички мъже са еднакви". Тъпо.

Но от друга страна и мъжете го правят същото. И после ходят да обясняват, че всички жени са курви / работохолички / вманиачени за деца / търсещи пари / нещо друго по избор. rolleyes.gif
PacMan
QUOTE(Elerina @ Nov 1 2007, 01:48 PM) *
Горе-долу си прав smile.gif

Жените не само попадат, ами съзнателно или не направо си търсят някакъв определен тип мъж и връзка, обикновено обусловени от първата им голяма любов и накрая казват - "Те всички мъже са еднакви". Тъпо.

Но от друга страна и мъжете го правят същото. И после ходят да обясняват, че всички жени са курви / работохолички / вманиачени за деца / търсещи пари / нещо друго по избор. rolleyes.gif

И да допълня, дори да попаднат случаино на някой различен мъж, какво става? ПОчват съзнателно или не да го подлагат на изпитания, докато най-накрая и тои сгреши нещо...вски човек греши нали? И си казват ето на и той е такъв....и пак нищо не се получава.

А за втората част, повечето жени са найстина курви в прекия или преносния смисъл...Като в горния пример да речем...
GoodINC
Мдам Ванката е прав, не можеш да угодиш на 1 жена колкото и да се опитваш! Или пък редовното Ние: "Има ли ти нещо" (по изражението на лицето ви личи, че 101% има нещо), Вие: "Няма значение". Щом ви питаме значи има, просто ни кажете и всичко ще е много по-красиво и спокойно...
ill`
GoodINC, както казах, понякога сами трябва да се сещате. Жената от време на време има нужда да установи, че я слушат, че я разбират, че я познават. Невинаги е достатъчно просто да я харесваш или да си луд по нея. Причината за киселата физиономия може да си ти smile.gif
А сега за лошите лоши женички.
Аз например си бях намерила най-добрата част от мъжете и с разни глупости за малко да успея да го накарам да си отиде. Важното е да пораснеш и да проумееш какво искаш, което е най-трудното. Когато вече знаеш какво да търсиш, няма как да не го намериш.
Но не само жените са курви.
Не само всички мъже са еднакви.
Хората са тъпи и гадни. Мразя хората smile.gif
А защо мъжете държат постоянно да се перчат, да се правят на силни и да демонстрират очевидното си физическо превъзходство над "слабия пол", защо повечето си мислят, че трябва да са най-здравите, най-яките и най-коравите във федерацията, защо си мислят, че да набият някого, защото е настъпил гаджето по и без това безкрайно дългия връх на обувката, ще ни ощастливи и ще ни накара да се чувстваме по-сигурни?
NoEx
QUOTE(GoodINC @ Oct 31 2007, 11:17 PM) *
Предполагам всеки се чуди по някога, какво мисли дадена жена или мъж, когато казва нещо в определена ситуация или пък защо прави определено нещо. Та дайте да се питаме и да видим дали ще понаучим нещо smile.gif.

П.С.: добре ще е жените да отговарят на въпросите на мъжете и обратното нали smile.gif.

Дори и да го каже това не гарантира, че човека отсреща ще го интерпретира по правилен начин.
Dragster
Аз не се страхувам, макар да съм чувал фразата "Шшш луд ли сиии?! Рано ми е още!", по-голямата част от подрастващата мъжка часит, си мислят, че трянва да си оте*ат до към 27-28 години и тогава да помислят за семейство.

Мнгоо ясно - човек трябва да си поживее и да опита от всичко.
След това е вече готов да улегне и да направи семейство.
GoodINC
QUOTE(ill` @ Nov 1 2007, 02:13 PM) *
GoodINC, както казах, понякога сами трябва да се сещате. Жената от време на време има нужда да установи, че я слушат, че я разбират, че я познават. Невинаги е достатъчно просто да я харесваш или да си луд по нея. Причината за киселата физиономия може да си ти smile.gif
А сега за лошите лоши женички.
Аз например си бях намерила най-добрата част от мъжете и с разни глупости за малко да успея да го накарам да си отиде. Важното е да пораснеш и да проумееш какво искаш, което е най-трудното. Когато вече знаеш какво да търсиш, няма как да не го намериш.
Но не само жените са курви.
Не само всички мъже са еднакви.
Хората са тъпи и гадни. Мразя хората smile.gif
А защо мъжете държат постоянно да се перчат, да се правят на силни и да демонстрират очевидното си физическо превъзходство над "слабия пол", защо повечето си мислят, че трябва да са най-здравите, най-яките и най-коравите във федерацията, защо си мислят, че да набият някого, защото е настъпил гаджето по и без това безкрайно дългия връх на обувката, ще ни ощастливи и ще ни накара да се чувстваме по-сигурни?

Верно хората понякога са гадни и тъпи, за това спор няма.
А това, защо мъжете държели да се надуват и да са "най-коравите"... ми много просто - защото са мъже. Повярвай ми фразата "заради пу*ката, пу*ка не ставай" е много вярна smile.gif. Ние си имаме мъжко достойнство и, ако ние не си го поддържаме, кой друг. Вие жените рядко се сещате да правите комплименти, все на вас трябва да ви се свалят звезди. biggrin.gif
Elerina
QUOTE(PacMan @ Nov 1 2007, 01:59 PM) *
А за втората част, повечето жени са найстина курви в прекия или преносния смисъл...Като в горния пример да речем...

Явно ти на такива попадаш biggrin.gif

Все пак колко жени познаваш добре? 10? 50? 100? Ами то само в София има 1 милион, не може да твърдиш от своята камбанария, че всички жени в света са курви.
Mandy
QUOTE(GoodINC @ Oct 31 2007, 11:17 PM) *

На мен лично никак не ми е трудно и винаги казвам какво мисля и чувствам. Всъщност всички жени обожават да обясняват какво мислят и чувстват. Проблемът идва от там, че жените обичат да говорят дълго, сложно и многозначно, докато мъжете предпочитат да им се говори просто и конкретно с минимално количество думи и без излишни обяснения. Тоест жената почва надълго и нашироко да се обяснява за любовта, живота, взаимоотношенията, предменструалният синдром, новият бутик срещу италианския ресторант.., а мъжът на втората (максимум петата) минута е изгубил идеята на разговора, съответно губи и интерес. След няколко подобни случая, жената започва да си мисли "Ето, той не ме слуша, не ми обръща внимание, вече няма да му казвам какво мисля, нека сам да се сети." И започва да излива чувствата си пред приятелки, защото те я изслушват, разбират и са съпричастни, пък и могат да оценят стойността на новите й червени ботушки.

QUOTE(int21h @ Nov 1 2007, 01:21 PM) *

А и за да се победиш страховете си трябва да се изправиш срещу тях. So, go for it.. smile.gif

От обвързване до обвързване има разлика. Ако се замислиш всеки човек е малко или много е обвързан с някого/нещо, съзнателно или не. Дори и най-неангажиращата връзка е свързана с обвързване, макар и минимално. Така че според мен страхът не идва от самото обвързване, а от неговото естество - дали е доброволно, дали е осъзнато, дали е натрапващо се и т.н.
Ето, аз например имам страх от обвързване, но въпреки това заспивам всяка вечер с любимия човек, будя се всяка сутрин до него и се чувствам добре.

Негативно настроена съм към приравняване и поставяне под подобен общ знаменател на различни личности, независимо от пол, възраст, професия..

П.П.: За всички, които са успели да прочетат това за по-малко от две (максимум пет) минути, правя едно уточнение:
На местата, където съм използвала "всички" да се чете "всички с някои изключения".
DarkSol`2Bz
Не съм най-сериозния човек на планетата, но сега съм изключително такъв (изключително човек/сериозен О.о ) ...

Всички жени са курви! Щом в София има един милион жени значи в София има един милион курви mellow.gif Което от своя страна ВЪОБЩЕ не е лошо качество! Дори напротив - да си курва е нещо съвсем нормално, с малката разлика, че едни го осъзнават, а други не. Грандиозно по-умни хора от нас са направили необходимите проучвания/изследвания и т.н. и са го доказали ... така, че не виждам причина това да се счита за нещо ненормално. Друг е въпроса, че тези неща попадат извън шибаната социална рамка и праволинейните "авантюристки", които чертаят един имагинерен и стриктен образ на порядъчни "авантюристки".
Ако една жена не е осъзната курва то тя или е грозна, или не е достатъчно желана, или е нечия временна курва, на която й е угодно моментното статукво. Няма жена на планетата, която ако има възможност не би осъществила мръснишките ми мечти и желания, които при някои са дълбоко скрити. Такъв мъж - също няма.
Друг е въпроса за нереализираните курви, които не са намерили това, което търсят, защото са нямали възможност.
Сега някой социален физкултурник (или същото в женски род) ще засегне темата за любовта и семейството. Да има го този момент, но той е също толкова имагинерен, колкото представите за стриктност на "авантюристките".
Ако от своя страна на някоя 20, 25, 30, 50 годишна жена все още не й се е отдала възможност да реализира (дори за 30 мин.) курвенските си влечения породени от взаимодействието на естрогена с тестостерона омесени с феромони и окситоцин ... това в никакъв случай не означава, че тя не е курва и не носи курвенските си мисли/мечти/желания в консервиран вид в съзнанието си. Въпрос на възможности, мироглед и социална отговорност е да се реализират или да се преглътнат тези въпросни неща. Стандарта е да се отрекат, като смело се дадат примери с 15 годишни връзки без "изпълнения", но те не декласират тази жена от стълбата на курвата!
В някои по-развити страни са правени специални експерименти под хипноза, като резултатите са плачевни за псевдо моралистките без физически/психически възможности за реализация на тази "сцена".
Ако една жена е дебела и грозна и не се чука водена от най-съкровените си желания, а го прави по модела предначертан й от социума, то това означава, че тя е нещастна курва (нещастна в истинския смисъл на думата). Ако от своя страна е красива и все пак не е реализирала (дори за 1 месец) това си Аз ... това директно означава, че тя е курва ограничена от морала, който й пречи (до кога ? въпрос на устойчивост). В този ред на мисли - има курви с висока и курви с ниска устойчивост.

И т.н. и т.н.

И да си дойда на думата: Авантюристка е евфемизъм за Курва!

P.S. За повече информация, книгата: NANCY FRIDAY "My Secret Garden" mellow.gif
GoodINC
Word! thumbsup.gif
Mandy
Задача за часа по социална физкултура: Всеки да даде своята дефиниция за думата "курва".
int21h
QUOTE(Mandy @ Nov 2 2007, 08:42 AM) *
Задача за часа по социална физкултура: Всеки да даде своята дефиниция за думата "курва".

Жена с неприкрито желание за секс като на средно-статискическия мъж. :) А когато има желание..
Това според мен е масовото разбиране за курва.

А моята дефиниция.. ами, няма такава.
Elerina
Т.е., ако на една жена й се прави секс, колкото на един мъж, то тя е курва? mellow.gif
int21h
QUOTE(Elerina @ Nov 2 2007, 10:56 AM) *
Т.е., ако на една жена й се прави секс, колкото на един мъж, то тя е курва? :mellow:

Да, ако на една жена й се прави секс колкото на един мъж и си го показва така както го показва един мъж, 95% от хората ще я определят като курва.

Искам да допълня, че аз съм от останалите 5%.
dreben
QUOTE(int21h @ Nov 2 2007, 11:58 AM) *
Искам да допълня, че аз съм от останалите 5%.

А аз не. ;р
И съм от процента хора, които не се мазнят на никого :>
DeStRuCti0N
QUOTE(Elerina @ Nov 2 2007, 11:56 AM) *
Т.е., ако на една жена й се прави секс, колкото на един мъж, то тя е курва? mellow.gif

Ами жена на която и се ебе постоянно и го прави с различни партньори, как се нарича ?

п.с. Дано все повече и повече такива жени да има :>
GoodINC
Аз щи кажа бе адаш smile.gif - курва!
Ето още една питанка... Хванали сте си приятел, всичко хубаво, обаче той си показва чувствата повече от вас, казва ви, че ви обича постоянно, целува ви, прегръща ви на публични места и вие накрая му теглите сатъра... what the fuck?! jesus.gif
dreben
QUOTE(GoodINC @ Nov 2 2007, 12:50 PM) *
Ето още една питанка... Хванали сте си приятел, всичко хубаво, обаче той си показва чувствата повече от вас, казва ви, че ви обича постоянно, целува ви, прегръща ви на публични места и вие накрая му теглите сатъра... what the fuck?! :jesus:

Това е ебахти досадата, заклевам се о.0
Stillness
Ето още една питанка... Хванали сте си приятел, всичко хубаво, обаче той си показва чувствата повече от вас, казва ви, че ви обича постоянно, целува ви, прегръща ви на публични места и вие накрая му теглите сатъра... what the fuck?! jesus.gif

Винаги единия обича повече от другия. Вие в повечето случаи не показвате правилно чувствата си. Мислите, че правите всичко, а всъщност изглеждате безразлични. За съжаление, вие мъжете, като се влюбите, започвате да правите всичко за човека до вас и на нас ни изглеждате като "мъже под чехъл", а всичко жени харесват преди всичко мъжа да е мъж. Ако му кажем, че излизаме сами да може да тропне по масата и да каже "тук ще стоиш", да прояви дори някакви признаци на ревност, а не да чуем "добре, мило, приятно прекарване"...

А на вас защо ви е толкова трудно да скъсате с жена, към която вече не изпитвате чувства и с която не искате да бъдете повече? Почти винаги правите така, че жената да скъса с вас. Покривате се, започвате да се оправдавате и т.н. и не можете ясно и твърдо да заявите "край". smile.gif
ill`

Като оставим настрана факта, че прекаленото лигавене може би е по вкуса само на един определен тип момиченца, трябва да се знае, че това какво чувства другият изобщо не е от значение за чувствата на момичето. Надявам се не си търсиш оня тип жена, която, само защото постоянно й повтаряш, че я обичаш и си по-мил и нежен, отколкото другите преди теб са били (а може би дори повече, отколкото тя заслужава), е готова да извърши и ритуално самоубийство, ако я помолиш достатъчно любезно.
Освен това е необходимо да се съобразяваш с начина, по който другият предпочита да си показва чувствата. Щом момичето е по-сдържано, значи не е нужно и ти да олигавяш цялото й лице в кафенето или да я хващаш за задника всеки път, щом се спрете на някой светофар, само за да маркираш територията си. Главно един определен тип момичета с доста изкривено гледище по въпросите за връзките и любовта приемат този начин за хубав, добър, прекрасен, истински. Но по мое мнение това, за което говориш, е същото като думите - едно постоянно повтаряне на "Господи, колко те обичам!". Интелигентните мъже биха намерили доста по-добър начин за изразяване и доказване на чувствата си. Тая ситуация, която ти описа, на мен ми се вижда прекалено еднообразна и отегчаваща. Баси, по-добре да се сбиеш с някой, защото я е настъпил по и без това безкрайно дългия нос на обувката. Поне е малко по-зрелищно.
Какъв процент от мъжете имат комплекс за размера на оназ им работа според вас от мъжкия пол?
И още един въпрос: Ами на мъжа, на когото му се ебе постоянно и го прави с различни партньорки, как му се вика?
Stillness
QUOTE(ill` @ Nov 2 2007, 01:36 PM) *
Какъв процент от мъжете имат комплекс за размера на оназ им работа според вас от мъжкия пол?

Хахахахаха, всичко мъже имат комплекси за размера, но нито един не би си признал ;)
dreben
QUOTE(Stillness @ Nov 2 2007, 01:49 PM) *
Хахахахаха, всичко мъже имат комплекси за размера, но нито един не би си признал ;)

Не смея да питам от къде имаш база за сравнение и по какъв точно начин е проведено явно всенародното, всерасово и све-товно проучване :>
Stillness
Какво да сравнявам, комлексите ви ли? wink.gif
Иначе... вие сами си ги покавате, каквото и да стане, все си ги мерите с тайната надежда, все пак вашия да се окаже по-голям tongue.gif
dreben
QUOTE(Stillness @ Nov 2 2007, 02:06 PM) *
Какво да сравнявам, комлексите ви ли? ;)

Сега искам един по един публично да изброиш комплексите ми, но не под формата на мнение, а искам да видя професионално изказване с доводи или да бъда изваден от генерализираното мнозинство. Защото в противен случай ще сметна последните ти публикации за лично заяждане спрямо мен и ще бъде принуден да се държа като предизвикан и ощетен от горните. А доноси и спекулации и аз мога да сипя.
Elerina

А питанката, когато аз правя всичко възможно за приятеля си и накрая той ми тегли сатъра? "what the fuck?!"
DarkSol`2Bz
Всички мъже до един също са курви. Мислех, че това се разбира по дефоулт :>
Stillness
QUOTE(dreben @ Nov 2 2007, 02:08 PM) *
Сега искам един по един публично да изброиш комплексите ми, но не под формата на мнение, а искам да видя професионално изказване с доводи или да бъда изваден от генерализираното мнозинство. Защото в противен случай ще сметна последните ти публикации за лично заяждане спрямо мен и ще бъде принуден да се държа като предизвикан и ощетен от горните. А доноси и спекулации и аз мога да сипя.

Говорех за мнозинството мъже, не за теб лично. Защо си помисли, че се заяждам точно с теб? smile.gif Както знаеш, всяко правило си има изключения. Тъй като не съм забелязала лично ти да имаш комплекси, приемам, че си от изключенията и те вадя от мнозинството.
GoodINC
QUOTE(ill` @ Nov 2 2007, 01:36 PM) *
Като оставим настрана факта, че прекаленото лигавене може би е по вкуса само на един определен тип момиченца, трябва да се знае, че това какво чувства другият изобщо не е от значение за чувствата на момичето. Надявам се не си търсиш оня тип жена, която, само защото постоянно й повтаряш, че я обичаш и си по-мил и нежен, отколкото другите преди теб са били (а може би дори повече, отколкото тя заслужава), е готова да извърши и ритуално самоубийство, ако я помолиш достатъчно любезно.
Освен това е необходимо да се съобразяваш с начина, по който другият предпочита да си показва чувствата. Щом момичето е по-сдържано, значи не е нужно и ти да олигавяш цялото й лице в кафенето или да я хващаш за задника всеки път, щом се спрете на някой светофар, само за да маркираш територията си. Главно един определен тип момичета с доста изкривено гледище по въпросите за връзките и любовта приемат този начин за хубав, добър, прекрасен, истински. Но по мое мнение това, за което говориш, е същото като думите - едно постоянно повтаряне на "Господи, колко те обичам!". Интелигентните мъже биха намерили доста по-добър начин за изразяване и доказване на чувствата си. Тая ситуация, която ти описа, на мен ми се вижда прекалено еднообразна и отегчаваща. Баси, по-добре да се сбиеш с някой, защото я е настъпил по и без това безкрайно дългия нос на обувката. Поне е малко по-зрелищно.
И още един въпрос: Ами на мъжа, на когото му се ебе постоянно и го прави с различни партньорки, как му се вика?

Не казвам, че постоянно ще й "лигавя лицето" и ще я хващам за задника където сваря.. просто говоря за по-открито държание, не "Оу не ме целувай гледат ни, какво ли ще си помислят хората", к'во толкова ви пука какво си мислят другите?!
Пък по въпроса за размера. Тея, които постоянно се репчат, че имали големи, точно те имат най-малки... Пък тези, които си мълчат са бомбите със закъснител ;) tongue.gif.

QUOTE(Elerina @ Nov 2 2007, 02:36 PM) *
А питанката, когато аз правя всичко възможно за приятеля си и накрая той ми тегли сатъра? "what the fuck?!"

Ам... мъжете имат извратено подсъзнание... повечето си казват, а тя е готова на всичко за мен дай да си хвана нещо друго пък тя и без т'ва ще се кълне, че ще ме обича до край ще я пляскам от време на време и после ще й кажа, че е било голяма грешка и че не искам повече да я наранявам...
Elerina
QUOTE(GoodINC @ Nov 2 2007, 03:09 PM) *
Ам... мъжете имат извратено подсъзнание... повечето си казват, а тя е готова на всичко за мен дай да си хвана нещо друго пък тя и без т'ва ще се кълне, че ще ме обича до край ще я пляскам от време на време и после ще й кажа, че е било голяма грешка и че не искам повече да я наранявам...

Е, това е наистина толкова по-приемливо... rolleyes.gif
SkinHeads
Много тъпо е повечето да говорите в множествено число. Ето примерно ГуудИНЦ - имали сме извратено подсъзнание и бля, бля, бля. Аз примерно никога не бих праскал момиче, което не ми харесва, щом съм й дал фира значи не ми.
Stillness
QUOTE(SkinHeads @ Nov 2 2007, 03:55 PM) *
Много тъпо е повечето да говорите в множествено число. Ето примерно ГуудИНЦ - имали сме извратено подсъзнание и бля, бля, бля. Аз примерно никога не бих праскал момиче, което не ми харесва, щом съм й дал фира значи не ми.

Защото не говорим за изключенията, а говорим за мнозинствата. wink.gif
Volter
Трътки :>
Mariyana
QUOTE(Stillness @ Nov 2 2007, 01:25 PM) *
Ако му кажем, че излизаме сами да може да тропне по масата и да каже "тук ще стоиш", да прояви дори някакви признаци на ревност, а не да чуем "добре, мило, приятно прекарване"...

Чушки? blink.gif. Свободата е всичко! Ако се наруши оня баланс, при който хем си обвързана, хем се чустваш достатъчно свободна всичко отива по дяволите.
Ай ми е тропнал по масата, ай съм го пратила да пасе...
DeStRuCti0N
В интерес на истината темата си е чист флейм: мъже срещу жени... глупава работа....

И къде остана любовта в цялата работа ?

п.с.
Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени, ако някой не и подаде ръка.
Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване.
Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици и години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване.
Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето… много често завинаги…
Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо. Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие; понякога те води, а друг път е сляпа; понякога те убива за да те възкреси, или да те погуби завинаги. Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано… Когато се случи ти просто знаеш, че това е ТЯ… знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз... знаеш, че нищо няма да е както преди… знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия...
Това е ИСТИНСКАТА любов - тази, която остава дори евентуално да си отиде някой ден - остава в някои от пукнатините на сърцето и напомня за себе си с меланхоличния си ревматизъм. Остава в погледа и влагата в очите, остава в сънищата и спомените, остава едновременно в миналото и бъдещето... Защото само тя умее това...
За тази любов си струва всяка саможертва, всяка възможна или невъзможна цена, всеки миг и всеки дъх от краткото ни и чупливо съществуване. Дори, ако тази любов опустоши сърцата ни завинаги...
GoodINC
QUOTE(SkinHeads @ Nov 2 2007, 03:55 PM) *

Кой ти каза, че не трябва да я харесваш? Точно обратното :-). И се произнася ГуудИНК wink.gif
Sameveel
QUOTE(DeStRuCti0N @ Nov 2 2007, 08:39 PM) *
В интерес на истината темата си е чист флейм: мъже срещу жени... глупава работа....

И къде остана любовта в цялата работа ?
п.с.

Има любов, която не забелязваш, защото тя толкова леко докосва студенината на ежедневието, че не би могла да го промени, ако някой не и подаде ръка.
Има любов, която връхлита като торнадо и след нея остават само разбити мечти и остатъци съществуване.
Има любов, която чакаш с дни, месеци, седмици и години, а тя все не идва и не идва, обречена на несъществуване.
Има любов, която се колебае дали да премине прага на настоящето и понякога го прави, а друг път просто си остава в бъдещето… много често завинаги…
Има обаче такава любов, която независимо дали ще се случи или не, променя съзнания, срива стени, върши чудо след чудо. Тази любов понякога адски боли, а друг път те задъхва от щастие; понякога те води, а друг път е сляпа; понякога те убива за да те възкреси, или да те погуби завинаги. Такава любов не можеш да предизвикаш, нито пък да търсиш или пренебрегнеш. Не можеш да я пропуснеш край себе си незабелязано… Когато се случи ти просто знаеш, че това е ТЯ… знаеш, че животът ти тръгва в нов коловоз... знаеш, че нищо няма да е както преди… знаеш, че дори самият ти няма да си вече точно същия...
Това е ИСТИНСКАТА любов - тази, която остава дори евентуално да си отиде някой ден - остава в някои от пукнатините на сърцето и напомня за себе си с меланхоличния си ревматизъм. Остава в погледа и влагата в очите, остава в сънищата и спомените, остава едновременно в миналото и бъдещето... Защото само тя умее това...
За тази любов си струва всяка саможертва, всяка възможна или невъзможна цена, всеки миг и всеки дъх от краткото ни и чупливо съществуване. Дори, ако тази любов опустоши сърцата ни завинаги...

Подкрепям напълно! thumbsup.gif smile.gif
GoodINC
И аз съм съгалсен с адаша за любовта... аз самият съм много влюбчив човек и точно за това искам да знам що аджеба по някога жените са такива подли създания smile.gif.
SkinHeads
QUOTE(GoodINC @ Nov 2 2007, 09:03 PM) *
Кой ти каза, че не трябва да я харесваш? Точно обратното :-). И се произнася ГуудИНК wink.gif

Повтарям, щом съм й дал свободно значи не я харесвам вече, значи няма да я праскам.
GoodINC
В някой моменти не мислиш с горната си глава нали знаеш smile.gif, всичко се случва smile.gif.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.