Не съм най-сериозния човек на планетата, но сега съм изключително такъв (изключително човек/сериозен О.о ) ...
Всички жени са курви! Щом в София има един милион жени значи в София има един милион курви

Което от своя страна ВЪОБЩЕ не е лошо качество! Дори напротив - да си курва е нещо съвсем нормално, с малката разлика, че едни го осъзнават, а други не. Грандиозно по-умни хора от нас са направили необходимите проучвания/изследвания и т.н. и са го доказали ... така, че не виждам причина това да се счита за нещо ненормално. Друг е въпроса, че тези неща попадат извън шибаната социална рамка и праволинейните "авантюристки", които чертаят един имагинерен и стриктен образ на порядъчни "авантюристки".
Ако една жена не е
осъзната курва то тя или е грозна, или не е достатъчно желана, или е нечия временна курва, на която й е угодно моментното статукво. Няма жена на планетата, която ако има възможност не би осъществила мръснишките ми мечти и желания, които при някои са дълбоко скрити. Такъв мъж - също няма.
Друг е въпроса за нереализираните курви, които не са намерили това, което търсят, защото са нямали възможност.
Сега някой социален физкултурник (или същото в женски род) ще засегне темата за любовта и семейството. Да има го този момент, но той е също толкова имагинерен, колкото представите за стриктност на "авантюристките".
Ако от своя страна на някоя 20, 25, 30, 50 годишна жена все още не й се е отдала възможност да реализира (дори за 30 мин.) курвенските си влечения породени от взаимодействието на естрогена с тестостерона омесени с феромони и окситоцин ... това в никакъв случай не означава, че тя не е курва и не носи курвенските си мисли/мечти/желания в консервиран вид в съзнанието си. Въпрос на възможности, мироглед и социална отговорност е да се реализират или да се преглътнат тези въпросни неща. Стандарта е да се отрекат, като смело се дадат примери с 15 годишни връзки без "изпълнения", но те не декласират тази жена от стълбата на курвата!
В някои по-развити страни са правени специални експерименти под хипноза, като резултатите са плачевни за псевдо моралистките без физически/психически възможности за реализация на тази "сцена".
Ако една жена е дебела и грозна и не се чука водена от най-съкровените си желания, а го прави по модела предначертан й от социума, то това означава, че тя е нещастна курва (нещастна в истинския смисъл на думата). Ако от своя страна е красива и все пак не е реализирала (дори за 1 месец) това си Аз ... това директно означава, че тя е курва ограничена от морала, който й пречи (до кога ? въпрос на устойчивост). В този ред на мисли - има курви с висока и курви с ниска устойчивост.
И т.н. и т.н.
И да си дойда на думата: Авантюристка е евфемизъм за Курва!
P.S. За повече информация, книгата: NANCY FRIDAY "My Secret Garden"