Ned
Oct 28 2007, 11:52 AM
Всеки уважаващ себе си българин (над 18 годишна възраст) днес има възможност да даде своя вот за кмет на скъпия роден град. Кажете, пуснахте ли своя вот? За кого? Защо?
dreben
Oct 28 2007, 12:28 PM
На скъпия, роден град - не, ама за градеца по адресна регистрация - това е друга бира ;)
Като си допия кафето отивам.
Volter
Oct 28 2007, 12:33 PM
Аз съм чужбина, ама пак ще гласувам
DeStRuCti0N
Oct 28 2007, 01:17 PM
Да
zeraful
Oct 28 2007, 01:34 PM
Не, неам години ;>
SkinHeads
Oct 28 2007, 01:35 PM
Не съм!
Volter
Oct 28 2007, 01:37 PM
QUOTE(SkinHeads @ Oct 28 2007, 01:35 PM)

Не съм!
Марш! Какво чакаш?
SkinHeads
Oct 28 2007, 01:42 PM
Знаеш ли кво, до сега говорих с дребния и с нашите по тоя въпрос. И ето отивам да проверя за пореден път продажността на всички кандидати.
Ned
Oct 28 2007, 01:55 PM
Продажните копелета дават пари да си пуснеш вота за тях, колко "оригинално" и "почтено"
SkinHeads
Oct 28 2007, 02:16 PM
Glasuvah ne za predstavitelite na pariqta, a za ideite na partiqta
LudoVLuben
Oct 28 2007, 03:27 PM
Дам
magdanoz
Oct 28 2007, 04:03 PM
i da glasuwash i da ne glasuwash se syshtiq hui :>
po temata: ne sym domarzq me
Ned
Oct 28 2007, 04:39 PM
QUOTE(magdanoz @ Oct 28 2007, 04:03 PM)

Мързел, теб май само бира не те мързи да пиеш
Mariyana
Oct 28 2007, 05:40 PM
Не съм, нито една от преизборните кампании в моя район не ми допаднаха. Не че видях кой знае колко. А и нямам никаква възможност за странични занимания днес...
Narf
Oct 28 2007, 06:52 PM
Бе гласувахме, ма не разбирам т'ва к'ва новина е.
brix
Oct 28 2007, 06:59 PM
QUOTE(Volter @ Oct 28 2007, 03:37 PM)

Марш! Какво чакаш?
То не остана време...вече мина времето за гласуване айде .. стискайте палци ... да изберат този който искате
}---}----
Oct 28 2007, 07:12 PM
Не. Цял ден играх КоТ и нямах излишно време за глупости
NoEx
Oct 28 2007, 07:28 PM
Гласувах, естествено. Не бих оставил хиляди хора да вземат решение вместо мен. Чудя се на хората които постоянно се оплакват от властта, от тези които ни управляват, но не ходят да гласуват. Тогава за чий се оплаквате? Затова и в правителството ни има турци, защото всеки казва "защо да ходя да гласувам, като те нещата са нагласени", или пък никой нищо не правил. 1 глас понякога е решаващ, а тук не говорим само за 1, защото са много хората които не използват правото си на глас.QUOTE(magdanoz @ Oct 28 2007, 04:03 PM)

Мързел.
int21h
Oct 28 2007, 07:58 PM
Аз не гласувах. Просто няма човек, за който да мисля, че заслужава гласа ми. А ако ще е някой, който няма да го заслужава - тогава ми е все едно кой ще бъде.
Janaa
Oct 28 2007, 08:02 PM
И аз гласувах...
dreben
Oct 28 2007, 08:08 PM
Гласувах, разбира се. Който не го е направил за мен е пълен глупак..
Ned
Oct 28 2007, 08:26 PM
QUOTE(dreben @ Oct 28 2007, 08:08 PM)

Agree.
flx
Oct 28 2007, 09:12 PM
Не съм гласувал
dlh
Oct 28 2007, 09:24 PM
QUOTE(SkinHeads @ Oct 28 2007, 02:16 PM)

Glasuvah ne za predstavitelite na pariqta, a za ideite na partiqta
Нещо бъркаш изборите. Кметът не е представител на партия - на партийно ниво значение има само хората в общинския съвет. За партия се гласува на парламентарни избори
DaDiablo
Oct 28 2007, 09:55 PM
Не.
SkinHeads
Oct 28 2007, 09:55 PM
Kmeta koi go izdiga? Avram li?
DaDiablo
Oct 28 2007, 10:00 PM
QUOTE(SkinHeads @ Oct 28 2007, 09:55 PM)

Kmeta koi go izdiga? Avram li?
Не във всички случаи кмета е избиран от партията, ми той сам си се кандидатира и казва тая, тая и тая партия ме подкрепят ..
SkinHeads
Oct 28 2007, 10:02 PM
I? V sluchaq kazah, che ne sym glasuval za choveka izdignat ot partiqta, a za ideite na partiqta. A i toi nqma kak da kaje "taq i taq partiq me podkrepq" ako tq naistina ne go e napravila.
Cyb3rg0d
Oct 28 2007, 10:17 PM
Не. Ама кмета, на който симпатизирах, печели още на първия тур, така че, добре не изгорих бензин от работа до секцията и обратно, че някак си сутринта не ми се ставаше по-рано да ходя да гласувам.
DarkSol`2Bz
Oct 28 2007, 11:40 PM
Който не е гласувал за мен е пълен глупак!
Поиграйте си със запетайките
ludacris-
Oct 28 2007, 11:44 PM
be glasuvah ama ne ochakvam grada ni da razcufne ...
magdanoz
Oct 29 2007, 12:06 AM
QUOTE(dreben @ Oct 28 2007, 08:08 PM)

malko si kraen ne mislish li ?
izborite sa za kmet izwinqwai.. w blizkite 4 godini ot mandata na toq pich
az edwa li shte si stoq w grada che da se "nasladq" na mandata mu
choweka wodeshe s 57 % .. da tozi deto shtqh da glasuwam za nego (moje bi)
ako bqh otishal i kwo ? kwo shteshe da promeni moq shiban glas ?
koito i da stane kmet kwo ? da ne bi da oprawi dupkite deto sa pred whodnata mi wrata
i sqka sutrin nezawisimo kyde hodq stypwam w tqh i se pryskam s woda ?
ili mangalite sh pochnat da minawat 2 pyti sedmichno da sybirat natrupaliq se bokluk deto kofata e na 10 metra ot wratata na dwora mi ?
q sa sybudi be
kaspi
Oct 29 2007, 12:57 AM
da glasuvah i to za lichnost ne za partiq
Narf
Oct 29 2007, 01:03 AM
QUOTE(magdanoz @ Oct 29 2007, 12:06 AM)

malko si kraen ne mislish li ?
izborite sa za kmet izwinqwai.. w blizkite 4 godini ot mandata na toq pich
az edwa li shte si stoq w grada che da se "nasladq" na mandata mu
choweka wodeshe s 57 % .. da tozi deto shtqh da glasuwam za nego (moje bi)
ako bqh otishal i kwo ? kwo shteshe da promeni moq shiban glas ?
koito i da stane kmet kwo ? da ne bi da oprawi dupkite deto sa pred whodnata mi wrata
i sqka sutrin nezawisimo kyde hodq stypwam w tqh i se pryskam s woda ?
ili mangalite sh pochnat da minawat 2 pyti sedmichno da sybirat natrupaliq se bokluk deto kofata e na 10 metra ot wratata na dwora mi ?
q sa sybudi be
Не е така.
Аз като си спомня какво беше преди 4 години Добрич и какво е в момента, мога да ти кажа че има коренна разлика.
Затова и по предварителни данни, кметицата ни води с
разлика от над 55% процента и на сегашните избори.
Прекалено много хора казват, че един глас няма да промени нищо или че няма за кой да гласуват и точно заради това и нищо не се оправя. Казва го един, казва го втори и трети ... казват го хиляди и това е голям процент гласове, които са ако не в ущърб на този, за който би гласувал, то в ущърб на по-малкото зло.
ludacris-
Oct 29 2007, 01:24 AM
vajno e da se glasuva , az ne sum protiv glasuvaneto , ama ima gradove i sela deto niama za koi prosto da se glasuva , vsichki sa ednakvi..
GoodINC
Oct 29 2007, 01:55 AM
Разбира се, че гласувах...
nik666
Oct 29 2007, 09:44 PM
Според Перикъл,
идиот е човек, който не се интересува от политика и не участва в политическия живот дори на най-ниското му равнище
dreben
Oct 29 2007, 09:53 PM
QUOTE(nik666 @ Oct 29 2007, 09:44 PM)

Според Перикъл, идиот е човек, който не се интересува от политика и не участва в политическия живот дори на най-ниското му равнище :nik: :plezenka:
Умно момче беше тоя Перикъл. Знаем се от гимназията :>
int21h
Oct 29 2007, 10:06 PM
QUOTE(nik666 @ Oct 29 2007, 09:44 PM)

Според Перикъл, идиот е човек, който не се интересува от политика и не участва в политическия живот дори на най-ниското му равнище :nik: :plezenka:
Между другото, тогава се шегувах. Мислех, че сте го разбрали..
nik666
Oct 29 2007, 10:11 PM
Аз пък изобщо не погледнах кой какво е писал, пределно ми е ясно какво е избълвано, всичките тия глупости ги гледам да се леят по форуми, блогове, вестници, списания и врати на тоалетни преди и след всеки избори

Тъй че да не ви троша хатъра, шегувайте се на воля
{052}
Oct 29 2007, 11:43 PM
Кмет: Кирил Йорданов (номер-58)
Обшхтински съветник: Любомир Колев (номер-62) , "които ми разписваше цяло лято военната книжка, уви , така и не бе избран.." 
dalt
Oct 30 2007, 11:47 AM
da!
Dragster
Nov 4 2007, 06:48 PM
Ебати нещото
В избирателната секция някакъв стар чичка сипва кока кола и си агитира: "За БСП-то, за БСП-то..".
Е, как може така, само кола, толкова ли сме евтини, да имаше друго да ама..
NoEx
Nov 4 2007, 08:57 PM
QUOTE(Dragster @ Nov 4 2007, 06:48 PM)

Ебати нещото
В избирателната секция някакъв стар чичка сипва кока кола и си агитира: "За БСП-то, за БСП-то..".
Е, как може така, само кола, толкова ли сме евтини, да имаше друго да ама..
Ако съм аз и се докаже купуване на гласове, веднага бих анулирал гласуването за тази партия в тази област, а ако това се докаже за 30% или по-голям процент на територията на България от всичките райони бих ги анулирал изцяло. Доволен съм, че много от тези, които са инвестирали сумати пари не са избрани.
Dragster
Nov 4 2007, 10:11 PM
QUOTE(NoEx @ Nov 4 2007, 08:57 PM)

Ако съм аз и се докаже купуване на гласове, веднага бих анулирал гласуването за тази партия в тази област, а ако това се докаже за 30% или по-голям процент на територията на България от всичките райони бих ги анулирал изцяло. Доволен съм, че много от тези, които са инвестирали сумати пари не са избрани.
Освен това, което е по-леко купуване на гласове, не съм ставал свидетел на купуване.
Дори чух коментари по новините, че нашия район няма никакво купуване на гласове, което не ми се вярва.
Говорих и с приятели и познати и те казаха същото, колкото и да ми се вижда странно.
Не знам това, ако се е случвало и през целия ден, за какво са тея от ГИСДИ и каква работа вършат.
И аз съм доволен от същото - БСП-то, БСП-то, а сега нема БСП-то.
Жалко е, че са със цели 10 общински съветника.
Stillness
Nov 5 2007, 10:19 AM
QUOTE(NoEx @ Nov 4 2007, 08:57 PM)

За съжаление не си ти. Тук доказаха купуването на гласове, но само затвориха някои секции за малко. Естествено, спечели този, който купи хората /не става въпрос за кока кола, а за доста солидни суми/. Вчера в 10:00 ч. сутринта, той вече знаеше с колко гласа ще спечели, а в 19:30 празнуваха шумно на центъра.
Тези избори бяха най-свирепите, които съм виждала, но предвид парите от еврофондовете е обяснимо. Радвам се, че свършиха.
DarkSol`2Bz
Nov 5 2007, 06:06 PM
На балотажа не гласувах. Ходих в училището, в което е избирателната секция, мо никой не успя да ми купи гласа, а на редовните избори бях вкарал моя човек в общинския съвет (приятели сме от деца и сега ще го накарам да ми построи небостъргач на мястото на мола! :> ).
Колкото до балотажа - 10 лв. са смешни пари ... не мога да си купя и водка с ред бул в дискотеката ...
После тоя от жипката вика - 15? ... да ама не ... викам му, ако размени единицата с петицата в числото 15 да смята, че сме се договорили обаче той нещо се спари :/
NoEx
Nov 5 2007, 07:07 PM
QUOTE(Stillness @ Nov 5 2007, 10:19 AM)

За съжаление не си ти. Тук доказаха купуването на гласове, но само затвориха някои секции за малко. Естествено, спечели този, който купи хората /не става въпрос за кока кола, а за доста солидни суми/. Вчера в 10:00 ч. сутринта, той вече знаеше с колко гласа ще спечели, а в 19:30 празнуваха шумно на центъра.
Тези избори бяха най-свирепите, които съм виждала, но предвид парите от еврофондовете е обяснимо. Радвам се, че свършиха.
Има време, нали така? Бъдещето ни е в наши ръце. Вчера Бойко Борисов хубаво спомена БСП да си направят една равносметка за тяхното бъдеще като партия, след като около (или над) 80% от гласувалите за БСП са пенсионери.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.