QUOTE(Dragster @ Oct 27 2007, 08:36 PM)

И при мен плуването започна по абсолютно същия начин, но само като сменим хората и местата

Какви са ти интересите?
Общо взето не съм лимитиран от определен диапазон интереси. По-скоро може да се каже, че може да се изброят нещата, които не са ми приятни, отколкото тези, които са. Като цяло харесвам нещата свързани с технологиите (и предимно софтуера), спорта, музиката и научната литература (предимно астрономия и природни явления/бедствия), откъдето може и да се направи заключението, че обичам Sci-Fi филми/сериали (тип Stargate примерно), но това не изключва и някое друго екшънче примерно. Не отказвам сбирки с добра компания от близки и познати.
QUOTE(magdanoz @ Oct 27 2007, 08:56 PM)

kyde q pobirash taq hrana be? ]

Ще ти уредя някой път среща с чичко Стомахчо <; (не, няма да те ям!

)
QUOTE(PrinceIgor @ Oct 27 2007, 11:56 PM)

Кои неща в поведението на околните са най-неприятни за теб?
Като цяло ненавиждам т.нар. "дървене" или "перчене". Няма абсолютни гении, следователно всеки един човек, в рамките на една компания (счита се, че ако се познават имат сравнително сходни IQ), може да се каже, че допълва другия и с нищо не е по-добър от него както и обратното. Разбира се това "дървене" може да включва и друг аспект освен "интелектуални ценности", като например фукане кой какви връзки имал насам-натам и тем подобни и неща които абсолютно никого не го засягат. Също така, необичам локумите. На мнение съм, че едно разумно изказване трябва да е възможно най-кратко, точно и ясно, а не да изгубваш началото и да се чудиш за к'во адже ба става дума. Третото нещо, което изключително много мразя и може би трябваше да сложа на първо место, е несъобразяването (като цяло) с други в даден кръг от хора (независимо познати, непознати, или на обществено место). Това е нещо адски дразнещо. За друго не се сещам, но бих допълнил ако измисля.