QUOTE(int21h @ Jul 31 2008, 09:47 PM)

хахахаха
KFC & Ballantine's - неочаквано добра комбинация :}
Иначе я храним с Royal Canin (Junior), защото първата една година се оформя скелета и е добре храната да е хубава.
Но пък може да е наддала заради сладоледа или тирамисуто. Т'фа яде всичко, няма майтап.. :}
Иначе, идвай, няма проблеми. Дани се радва на всичко, което мърда. Можеш да мъркаш, нали?

Абе тия Royal Canin ...вече тотално ме убиват хората. На приятелка скоро и подариха мопс (Аз май ти разправях), та запътваме се една вечер към Уго да вечеряме и ми заявява, чакай да купя от най-хубавата храна за кученцето ми(бяхме близо до зоомагазина на Славейков) и да я пратя на наще в Троян, че там я няма. Ти можеш ли да си представиш. 15лв или колко излезна 1кг. 15 ЛЕВА ЧОВЕК!!! Няква пък консерва за кучета 3-4лв или колко там беше, тва лайно яде повече от мен бе. Роял Моял....хората са се побъркали бе. Едно време хранехме кучетата си с попара от хляб и мляко, от време на време намазваха по някое месце, а сега братче ги глезят повече от хората, и въпреки това едно време бяха по здрави. Това не е нормално, хора с излишни кинти, ебати. На въпроса "абе нема ли попари за теб бе, кви са тия Роял" отговора беше "Марияно, няма да храня куче за 1000лв с попара *цупенка* "
Иначе и моето псе ядеше всичко, най-обичаше зеле и диня, ама нормално...кучешка му работа, вече нищо не ме учудва.
Сега мисля да си взема птичка, ама единия съквартирант ми вика "Да не намериш само кокалчетата после и част от ориза", а другия почна да се хили като от филм на ужасите
Иначе мъркам, хъркам...по желание на клиента

KFC & Ballantine's ги отписвам, КФЦто е адски вредно, предпочитам миш-маш

, a Балантаинса да го заменим с Джеймсън, Тюламор или Джим Беам...ирладско по възможност

и ще се договорим.