Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: vHost's
UniBG Forums > Дискусии > Основни
flox
Здравейте, може да прозвучи глупаво или тъпо, но све пак искам да ви предложа следното:
Да се пусне HostServ, който да ви позлови да използвате виртуален хост.
На мен това много ми харесва(видях го в една друга мрежа(английска)).
Свеки един никнейм, да може да ползва 1 виртуален хост, след одобрението на администратор или оператор.
Мисля, че това е екстра, която ще позволи на потребители да ползват и те хост, по свой избор.
Ще помоля потребителите, които не им допада идеята, да не ме серат а просто да кажат, че не са съгласни.
brix
Аз пак ти казвам че и администраторите и операторите нямат никъква почивка по цял ден стоят по пс..и мислят само кфо да ви правят а ти даваш идей за виртуални хостове ... това няма да стане защото по цял ден ще има да удобряват.Затова са направени тези бнц-та за да се купуват и да се ползват като ХостСърв...може да си поръчваш хостове ако искаш..можеш да се разровиш и да си купиш чак с СМС не е до парите а до това дали ще го поискаш ! айде пожелавам ти успех yess.gif
CrazYMadAFuckA
Хубава идея, но без реализация.
^_JoHn_DoE_
Ае ей, ше ми земиш хляба с тъз "великата" идея... bottom.gif
flox
QUOTE(brix @ Oct 22 2007, 06:46 PM) *
Аз пак ти казвам че и администраторите и операторите нямат никъква почивка по цял ден стоят по пс..и мислят само кфо да ви правят а ти даваш идей за виртуални хостове ... това няма да стане защото по цял ден ще има да удобряват.Затова са направени тези бнц-та за да се купуват и да се ползват като ХостСърв...може да си поръчваш хостове ако искаш..можеш да се разровиш и да си купиш чак с СМС не е до парите а до това дали ще го поискаш ! айде пожелавам ти успех yess.gif

И като си купя това бнц, да разчитам на някой си, кога аз ще съм в ирк?
Тия 99% гарантиран uptime, изобщо не им вервам.
Пък и аз говоря за безплатна услуга, не да си давам парите за глупости.
dreben
Вариант е хостсерв-а да се пусне като тея бнц-та със смсите - един кинт - хостче с никчето ти. Тъкмо ще могат да се сберат пари за девели като хората.
^_JoHn_DoE_
Пииич, закво ти е тая раота... Ето ти безплатно. Пусни си BNC сам със твой си хост http://freedns.afraid.org . Безплатно е.
brix
Сега ако не питаш как .. да си го пусна и кк да си създам.. blink.gif нямам думи blink.gif blink.gif blink.gif
int21h
QUOTE(dreben @ Oct 22 2007, 07:16 PM) *
Вариант е хостсерв-а да се пусне като тея бнц-та със смсите - един кинт - хостче с никчето ти. Тъкмо ще могат да се сберат пари за девели като хората.

Бате, те сега ламюгите държат сметка на stuff-а и си мислят, че на всички от stuff-а смисъла на живота им е да помагат на ламичките. Страхувам се да си представя какво би било ако даваха пари (макар и под формата на sms)...

А когато някой дал пари за vhost изяде gline ще се затрупа форума с теми със заглавие "Върнете ни парите!"...
dreben
QUOTE(int21h @ Oct 22 2007, 08:22 PM) *
Бате, те сега ламюгите държат сметка на stuff-а и си мислят, че на всички от stuff-а смисъла на живота им е да помагат на ламичките. Страхувам се да си представя какво би било ако даваха пари (макар и под формата на sms)...

А когато някой дал пари за vhost изяде gline ще се затрупа форума с теми със заглавие "Върнете ни парите!"...

Не, нещата ще се вършат качествено, ако се плаща. Както трябва, от когото трябва, когато трябва. Нема да има тиквеници, които да реват за права в g-liner, ОС, мос, не знам си какво. Базата данни няма да се краде всяка седмица, когато на някой му се отворят 20 минути свободно време да се занимава. Не е нужно юзърите да знаят, че изобщо има девели. Да си чувал някой да реве срещу безплатната услуга, която се предоставя от hit.bg например.?
Cyb3rg0d
Бе не знам дали сте наясно, че заменянето на IP адреса със думи е замислено с идеята, когато сърфираш в нета, да не помниш IP-тата на web сървърите, а да пишеш www.alabala.com. Все едно постоянно си даваш /whois на себе си и се кефиш на 'якия' хост... пълни безсмислици са това.

п.с. Идеята на дребния е добра, ето начин как да се финансира мрежата. Нали знаете...when you got the money - you got the power, when you got the power - you got the women wink.gif
Narf
QUOTE(int21h @ Oct 22 2007, 08:22 PM) *

Пише се staff. smile.gif

QUOTE(dreben @ Oct 22 2007, 09:02 PM) *
Не, нещата ще се вършат качествено, ако се плаща. Както трябва, от когото трябва, когато трябва. Нема да има тиквеници, които да реват за права в g-liner, ОС, мос, не знам си какво. Базата данни няма да се краде всяка седмица, когато на някой му се отворят 20 минути свободно време да се занимава. Не е нужно юзърите да знаят, че изобщо има девели. Да си чувал някой да реве срещу безплатната услуга, която се предоставя от hit.bg например.?

Така е, не трябва да се знае кои са поддържащите мрежата лица.
Но финансиране ... това никога няма да го бъде в UniBG.
flx
Никога няма да се пусни Hostserv това е абсуртно smile.gif
int21h
QUOTE(Narf @ Oct 22 2007, 09:59 PM) *
Пише се staff. :)
...

Sorry.
Smile
Абсурдна идея...
DarkSol`2Bz
Не мисля, че такъв сурвиваинтценце, като HotServ е приложим за мрежа, като UniBГ. Като идея не е зле, но по-скоро е за по-малки мрежи. Тук би настанала меко казано дандания О.о ...
А и "политическите" интереси тук са МНОГО пред тези, какви сурвитицентес да се лансират.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.