Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю с Elerina
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
PrinceIgor
Здравей.
Представи се по начина, по който го правиш обикновено.

Въпрос №1: С какво се занимаваш служебно, с какво би искала да се занимаваш служебно и с какво се занимаваш в свободното си време?
^_JoHn_DoE_
IRC или Skype? И защо?
Elerina
Не съм очаквала да бъда интервюирана, тъй като основно чета, а рядко пиша в този форум, но съм поласкана smile.gif

Казвам се Стелла и съм на 23 години. Учех Информатика 3-4 години в СУ, но сега съм първа година Графичен Дизайн в НБУ. Живея в София с родителите ми, двете сестри и котката. Друго не знам какво да кажа толкова накратко.

QUOTE(PrinceIgor @ Oct 17 2007, 02:58 PM) *
Въпрос №1: С какво се занимаваш служебно, с какво би искала да се занимаваш служебно и с какво се занимаваш в свободното си време?

В момента работя като офис-асистент в една софтуерна фирма, но се занимавам главно с маркетинговия отдел. Доста време не бях много ориентирана с какво искам да се занимавам, но тъй като от няколко години рисувам сериозно, осъзнах, че това е нещото, с което искам да се занимавам в живота си. За жалост, осъзнавам, че трудно бих се изхранвала като традиционен художник, затова се насочих към нещо по-практично - графичния дизайн.

В свободното си време главно рисувам, свиря на пиано или китара, пея, чета книги, гледам телевизия, излизам навън - с приятели или на разходка... Въобще много неща обичам да правя, лошото е, че рядко имам свободно време smile.gif

QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Oct 17 2007, 03:57 PM) *
IRC или Skype? И защо?

Skype. Допреди една година стоях нон-стоп в IRC - и на работа и вкъщи, направо се изприщвах, ако компютърът не ми е включен и каналите не са отворени smile.gif Не знам как да го обясня, но с времето тази зависимост изчезна, може би и хората, с които най-вече общувах също спряха да пишат... Сега влизам много рядко, а с познатите си се виждам наживо. Не че Skype ми е много любим, но по него се свързвам с майка ми, леля ми и още познати, които са далеч и го използват, така че го ползвам повече от IRC smile.gif
hatred
Паулу Коелю, Стивън Кинг или Марко Семов?
Ако трябва да посочиш книга на един от горните, коя би била тя и защо?
Elerina
QUOTE(hatred @ Oct 17 2007, 05:00 PM) *
Паулу Коелю, Стивън Кинг или Марко Семов?
Ако трябва да посочиш книга на един от горните, коя би била тя и защо?

Интересен въпрос wink.gif
Книга на Марко Семов не бих посочила, защото не си падам по публицистика
На Стивън Кинг не мога да посоча книга, защото съм ужасно страхлива и съм чела само 30 страници от "То". Оттогава всички книги на Стивън Кинг (а имаме почти всички) са скрити на задния рафт на библиотеката, тъй като ме хваща страх само като видя картинките. dry.gif
Така че остава Паулу Коелю smile.gif Въпреки, че "Алхимикът" е приятна и красива книга и повечето хора свързват Коелю с нея, аз бих предпочела да посоча "Захир", която също е разказ за едно пътуване и откриването на същността си, но е написана в много по-различен и приятен за мен стил.
hatred
Захир е страхотна книга, в интерес на истината тайно се надявах да посочиш нея. На Семов не всичко е публицистика (визирам "Цената", "Очите") и на Стивън Кинг не всичко е страшно (The Green Mile). Надявам се да не е проблем, че задавам 2 въпроса един след друг, ако е така просто кажи и ще си изтрия мнението.

Определяш ли се като красива и какво за теб представлява красотата?
Rolex
Имаш ли хоби?
Elerina
QUOTE(hatred @ Oct 17 2007, 05:47 PM) *
Захир е страхотна книга, в интерес на истината тайно се надявах да посочиш нея. На Семов не всичко е публицистика (визирам "Цената", "Очите") и на Стивън Кинг не всичко е страшно (The Green Mile). Надявам се да не е проблем, че задавам 2 въпроса един след друг, ако е така просто кажи и ще си изтрия мнението.

Определяш ли се като красива и какво за теб представлява красотата?

Ейй, да бе, забравих за "Зеленият път"! Направо изключих smile.gif Нея съм я чела и е една от любимите ми.

Въпросът за красотата е много сложен. Може би имам различни виждания за красота от другите хора, защото често ми се случва да съм на различно мнение за красиво с някого. Обичам да гледам хората и да изучавам лицата им. Според мен красивото не е в перфектно изваяното лице, тип "Пълна промяна", а в истинското лице, от което лъхат емоции, което има интересни черти и издава душевност... Оф, трудно ми е да обясня така pardon.gif
Не бих казала, че съм красива, макар че други са ми го казвали. Понякога се чувствам красива, понякога - не... tongue.gif

QUOTE(behind @ Oct 17 2007, 07:12 PM) *
Имаш ли хоби?

Ако речем, че рисуването вече ми е бъдеща професия, то тогава хоби ми е музиката. Най-много обичам да пея, дори по едно време ходех на уроци, но вече не ми остава време dry.gif
fresh
Фенка ли си на Купоните или си от спокойните ? smile.gif
PrinceIgor
Какво е отношението ти към лъжата, клюките и интригите? Имала ли си преживяване, свързано с нещо подобно, което се е запечатало дълбоко в спомените ти?
Mariyana
Какво мислиш за семейните празници?
DarkSol`2Bz
Още ли смяташ, че ще бъде изобретен лек, който да контролира любовните пептиди на Ани и Боян smile.gif ?
hatred
Какъв образ ти се появява пред очите, когато някой спомене думата "доброта"?
DeStRuCti0N
Какво би променила в себе си (визирам нещо от характера) ?
Elerina
QUOTE(fresh @ Oct 17 2007, 07:55 PM) *
Фенка ли си на Купоните или си от спокойните ?

Преди обожавах купоните - само ми дай да хойкам нанякъде, да има много танци, пиене, ядене, а у smile.gif Първите 2 години от студентския ми живот почти не ги помня biggrin.gif Абе, помня ги, ама то само пиене и купони помня, няма голяма файда... Но напоследък обстоятелствата така се подредиха, че все по-рядко ми се удава да ходя на купони, а ако отида, са едни такива бабешки, ужас biggrin.gif Пък може и аз също да съм улегнала, не знам, трябва да се пробвам скоро.

QUOTE(PrinceIgor @ Oct 18 2007, 12:43 AM) *
Какво е отношението ти към лъжата, клюките и интригите? Имала ли си преживяване, свързано с нещо подобно, което се е запечатало дълбоко в спомените ти?

Улучи ми болната тема. Лъжата в някои случаи я оправдавам, но клюките и интригите ги мразя адски. Причината е една... компания да я наречем, в която се движех няколко години. Винаги съм общувала с много хора, имам всякакви познати, но такова патологично изкривяване като у тези хора, просто никъде няма. Там интригите, клюките, слуховете и измислиците просто са в невероятни размери. Много съм си патила от тях, защото са разказвали какви ли не слухове за мен и после... ходи обяснявай на гаджето си, че нямаш сестра rolleyes.gif Направо настръхвам като се сетя.

QUOTE(Mariyana @ Oct 18 2007, 01:08 AM) *
Какво мислиш за семейните празници?

Семейни празници... В моето семейство така сме възпитани, че Коледа например е семеен празник и тогава всички са си вкъщи и го прекарваме заедно. После на Нова година вече - ходим където си искаме. Същото и по Великден и т.н. Ако питаш мен, аз не съм много традиционалист човек, но майка ми е много стриктна в това отношение и ни е изградила някакви... принципи smile.gif Предполагам, че ще запазя това отношение и когато създам собствено семейство.

QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 18 2007, 01:09 AM) *
Още ли смяташ, че ще бъде изобретен лек, който да контролира любовните пептиди на Ани и Боян smile.gif ?

Хахаха biggrin.gif
Да, все още смятам. Аз съм човек на точните науки, обичам физиката, химията... Смятам, че те движат всичко в организма ни. Смятам, че щом чрез химически вещества може да накараш човек да се ядоса, да се успокои, да се развесели, да се депресира... тогава може да го накараш и да спре да страда от любов smile.gif
Това, разбира се, не означава, че не вярвам в любовта - напротив, много съм романтична и мечтателна. Иди разбиери smile.gif

QUOTE(hatred @ Oct 18 2007, 01:27 AM) *
Какъв образ ти се появява пред очите, когато някой спомене думата "доброта"?

Ето този образ.
Това е любимата ми скуллптура - Pieta (състрадание). Сътворена е от Микеланджело в последните две години на 15 век. Изобразява тялото на Исус в скута на Дева Мария, след разпятието. Намира се в базиликата Св. Петър във Ватикана.
Обожавам излъчването - спокойствие, нежност и... доброта. Просто няма друго нещо, което толкова да ме изпълни, когато го гледам. Една от мечтите ми е да отида да я видя наживо smile.gif
magdanoz
kakyw wid muzika predpochitash? smile.gif
DarkSol`2Bz
С какво чувство си спомняш сега, елф от преди 5 години ? А Вальо и Искрен ? smile.gif
SkinHeads
Kakvo mojesh da gotvish?
Elerina
QUOTE(DeStRuCti0N @ Oct 18 2007, 09:50 AM) *
Какво би променила в себе си (визирам нещо от характера) ?

Амиии... Аз си се харесвам такава, каквато съм. Ако се променя, вече няма да бъда същата, затова не бих искала да се променям. Но нещото, което смятам, че е в мой ущърб, като част от характера ми, може би е това, че съм много наивна и вярвам в доброто у хората, доверявам им се и в крайна сметка се оказвам наранена по някакъв начин smile.gif

QUOTE(magdanoz @ Oct 18 2007, 10:16 AM) *
kakyw wid muzika predpochitash? smile.gif

Слушам главно метъл, рок, понякога и джаз. Тъй като "метъл и рок" е доста широко понятие, ще уточня, че си падам по неща като Blind Guardian, DIO, Led Zeppelin, Rainbow, Whitesnake, Helloween, Judas Priest и прочие smile.gif
Понякога изпададам в някакво отнесено настроение и слушам Delerium - не знам точно какъв стил се водят, ambient ли е, какво е, но са страхотни.
А в офиса слушам радио FM+, защото колегата ми се оплаква, че от mp3-ките ми само му се карали biggrin.gif

QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 18 2007, 10:25 AM) *
С какво чувство си спомняш сега, елф от преди 5 години ? А Вальо и Искрен ? smile.gif

#elf е първият истински сериозен канал, в който влязох в първите ми дни в IRC. Спомените ми са само хубави - настроението, духът, хората. Покрай него се запознах с много приятели, с които споделяме общо виждане за живота и с които все още поддържаме връзката си. Чувството най-точно казано е носталгия.
За жалост, с течение на времето каналът западна. След като ми го повериха, много исках да го направя отново такъв, какъвто беше в онези славни дни, но... нещата просто не се получаваха - хората ги нямаше, а новите лица някак... не бяха тези хора, които да върнат духа. А може би грешката е била и моя.
Колкото до Вальо и Искрен, ще съм много доволна, ако ми кажеш и никове, защото паметта ми е доста лоша pardon.gif
Elerina
QUOTE(SkinHeads @ Oct 18 2007, 10:56 AM) *
Kakvo mojesh da gotvish?

Теоретично - всичко biggrin.gif
На практика мога да правя спагети, супи, мусака, тортички, баници и тем подобни.
От майка ми съм научила, че умението да готвиш или го имаш, или не. Ако го имаш - хващаш рецептата, добавяш по нещо от себе си и яденето се получава, дори да го правиш за пръв път.
Във всеки случай да се похваля, че правя най-хубавите палачинки, мекички и пържени филийки. tongue.gif
Sameveel
Какво правиш, когато видиш падаща звезда? smile.gif
Elerina
QUOTE(Your^mind^f @ Oct 18 2007, 11:14 AM) *
Какво правиш, когато видиш падаща звезда? smile.gif

Пожелавам си желание, разбира се smile.gif
И да ви кажа, винаги се е изпълнявало.
Dragster
С какво се гордееш?
Dragster
Още един въпрос и за вчера, ако не е проблем, де smile.gif : Обичаш ли да пиеш/ядеш компот? rolleyes.gif
Elerina
QUOTE(Dragster @ Oct 18 2007, 11:51 AM) *
С какво се гордееш?

Напоследък се гордея с това, че осъзнах, че съм самостоятелна и значима личност сама по себе си, че мога да постигна всичко без чужда помощ и такива неща.
В по-конкретен смисъл се гордея с това, че съвсем сама си купих кола и с последната печатна реклама на фирмата, измислена и направена лично от мен biggrin.gif

QUOTE(Dragster @ Oct 18 2007, 12:00 PM) *
Още един въпрос и за вчера, ако не е проблем, де smile.gif : Обичаш ли да пиеш/ядеш компот? rolleyes.gif

Много обичах едно време баба като правеше компоти, също лютеница и разни сладка... Обаче вече не й се ходи до лозето, за да прави, все в града си стои, мрън sad.gif
magdanoz
simpatizirash li na nqkakyw sport? smile.gif
DeStRuCti0N
Към кои форумци имаш положителни/отрицателни впечатления ?
Elerina
QUOTE(magdanoz @ Oct 18 2007, 04:18 PM) *
simpatizirash li na nqkakyw sport? smile.gif

Много обичам плуване. То ми е в кръвта - майка ми в била републиканска шампионка като млада, леля ми е завършила НСА и допреди няколко години беше треньор по синхронно плуване, дядо ми (техния баща) е много добър плувец, дори и на тези години. Страшно добре се чувствам във водата.

Иначе от известно време гледам Формула 1 и взех, че се запалих страшно. Кими ми е любимец и направо скачах от радост като стана първи в Китай yess.gif
Mariyana
Кое държание можеш да класифицираш като просташко? А за пълния смисъл на Простотията (с главно П) ?
Elerina
QUOTE(DeStRuCti0N @ Oct 18 2007, 04:55 PM) *
Към кои форумци имаш положителни/отрицателни впечатления ?

Ооо, това е много лош въпрос... smile.gif Аз не чета всички теми, така че сигурно има много хора, за които нямам никакви впечатления pardon.gif
Но хора, които са ми направили добри впечатления са:

PrinceIgor (защото обича загадките също като мен), ти (заради аватара... разбираш какво имам предвид), dlh и Alissa - едни от малкото, които познавам наживо... nik666, DarkSol`2Bz, ^_JoHn_DoE_, Mariyana, Mandy, magdanoz, zeraful, GoodINC, hatred, CrazyGoD, DaDiablo, Your^mind^f, Forfi, dreben, Narf, NoEx, RABIES - въобще хора, които имат собствено мнение и могат да го изразят както трябва smile.gif Но това са просто впечатления от форум, нали се сещате. Ако някой ден се опознаем по-добре, може да си сменя мнението biggrin.gif

QUOTE(Mariyana @ Oct 18 2007, 05:20 PM) *
Кое държание можеш да класифицираш като просташко? А за пълния смисъл на Простотията (с главно П) ?

Като се замисля за това поведение, се сещам за няколко човека:
1. Едно бившо гадже, което парадираше наляво и надясно с парите си по много грозен начин (зарязах го).
2. Един от братовчедите ми, който се държи като пълен селянин и се прави на голямата работа, все едно светът му е в краката и всички са по-низши от него и са му длъжни по някакъв начин, а всъщност е едно малко леке, което нищо не е постигнало в живота си (не си говоря с него).
3. Един стар познайник, на който всяка втора дума му е гадна селска псувня (спряхме да се виждаме).
4. Една съученичка, която се държеше като курва по много грозен начин (гледах да не общувам с нея).

Това са първите четири неща, които изникват в съзнанието ми на първо мислене. Но със сигурност има и още неща, които бих класифицирала като "простащина" - бутащите се хора в автобусите, чалгата, таксиджиите, които неслучайно наричат "бакшиши", боклуците по улицата, сергиите за "сютюени по левче" на центъра на София, селските свалячи, 13-годишни момиченца с батковци на по 35 години... Да не продължавам, че ще започна да се замислям за емиграция. Просто страната ни е една голяма кофа с простотия, пък аз съм такъв човек, че и най-малкото нещо ме отвращава.

Сега се сетих за една случка - отивам в магазина, за да купя пиле на грил по поръчка на бившия ми приятел. Оказва се, че трябва да чакам половин час, докато станат готови и аз започвам да се мотая в магазина. Минава известно време, пилетата стават готови, аз си отивам на опашката и... някакъв мъж на средна възраст ме прережда! Аз му обяснявам, че съм тук от половин час, обаче той ми вика - "Не ме интересува." И се прави на приятно разсеян, докато аз се опитвам да обясня с думи прости, че пилето е мое. Продавачката и тя се направи на тъпа и му даде на него пилето. Не съм възпитана така, че да вдигам скандали, затова си замълчах, но ми стана толкова чоглаво. Вместо той да е чакал половин час и като истински мъж, да ме пропусне пред него, той мен ме пререди. На такова леке не знам как му се вика.

Ето затова някъде по-горе казах, че съм много наивна smile.gif
SkinHeads
Kakvo moje da te izkara izvyn nervi
fresh
На кметските избори ще гласуваш ли ?
RABIES
Смяташ ли, че IRC ти е дало/отнело нещо ?
Mariyana
Какъв би бил сюжета на филм озаглавен "Щастие"? А ако си главния герой?
Elerina
QUOTE(SkinHeads @ Oct 18 2007, 05:48 PM) *
Kakvo moje da te izkara izvyn nervi

Обикновено не си позволявам да бъда изкарана извън нерви. Най-често това ми се случва вкъщи - майка ми е просто специалист. Сестра ми също, особено когато ми взима дрехите без да пита smile.gif
Нещата в ежедневието, които ме нервират са несправедливостта, простотията, интригите...

QUOTE(fresh @ Oct 19 2007, 02:22 AM) *
На кметските избори ще гласуваш ли ?

Сигурно ще гласувам, но още се колебая между 2-3-ма кандидата. То няма много смисъл да гласуваш като не вярваш на никой от предложените, ама все пак трябва да поемем и ние някаква отговорност. Ако гласувам, поне ще имам възможността да се ядосвам след това smile.gif

QUOTE(RABIES @ Oct 19 2007, 08:20 AM) *
Смяташ ли, че IRC ти е дало/отнело нещо ?

Определено. Нещата, които ми даде са много нови приятели и познати, с които споделяме еднакви интереси. Едва ли щях да открия толкова хора, с които споделяме любовта към един и същи писател, ако не бях влязла в IRC. Трябва да се отбележат и дългите задушевни среднощни разговори - не знам защо, но истините за живота все ти идват до акъла между 2 и 5 сутринта smile.gif
За да има баланс във вселената, естествено е и да ми отнеме нещо - може би това е времето. Постоянното висене пред компютъра, когато часовете минават без да ги усетиш, отнема възможността да свършиш толкова много други неща (например да си научиш за изпита на следващия ден, но това е една друга тема biggrin.gif ).
Elerina
QUOTE(Mariyana @ Oct 19 2007, 08:58 AM) *
Какъв би бил сюжета на филм озаглавен "Щастие"? А ако си главния герой?

"Щастие"...
(5 минути мислене)
По мое мнение най-истинско щастие могат да изпитват тези, които не са видели лошото в света, чиито сърца са чисти, чиито съзнания са все още неопетнени от мръсотията, която ни заобикаля.
Затова смятам, че най-подходящият сюжет за този филм е детската радост - малкото бебе в прегръдките на майка си, детето, което сутрин първо се усмихва и чак след това си отваря очите, радостта от пускането на сапунени мехури, търкалянето по тревата с любимото куче, скачането в локвите, заспиването с любимата плюшена играчка...

Тъй като вече не съм дете, едва ли мога да съм главния герой в такъв филм. Може би в моя филм аз бих държала едно бебе в прегръдките си. Мисля, че нищо не би могло да ми даде по-голямо щастие от едно дете (ама някой ден, засега още не съм готова! tongue.gif ).
magdanoz
syjalqwash li za neshto?
Elerina
QUOTE(magdanoz @ Oct 19 2007, 11:24 AM) *
syjalqwash li za neshto?

Казват, че човек не трябва да съжалява за нищо. Но аз не съм толкова умна и съвършена и си съжалявам за много неща smile.gif
Абе не знам всъщност... като погледна назад и си кажа "Това не трябваше да го правя", после пък си казвам "Да, обаче ако не бях, нямаше да стане еди-какво си." Така че всяко зло за добро. Всеки един момент от живота ни ни дава възможността да направим избор и всеки избор ни дава по нещо хубаво. Но същевременно за всеки избор правим компромиси с друга част от живота си.
Ако мога така да го кажа - съжалявам, че нямам възможността да разбера какво щеше да се случи, ако бях направила различни избори в живота си досега smile.gif
DarkSol`2Bz
Представи си, че 3-мата ти най-близки човека описват характера ти в 3-4 изречения. Как би изглеждало описанието им според теб? (възпрозиведи го) smile.gif
А кои са тези хора.?
Elerina
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 19 2007, 12:29 PM) *
Представи си, че 3-мата ти най-близки човека описват характера ти в 3-4 изречения. Как би изглеждало описанието им според теб? (възпрозиведи го) smile.gif
А кои са тези хора.?

Майка ми би казала, че съм лъчезарна и весела, силна, но също така и непостоянна.
Бившият ми приятел би казал, че съм добра и мила, но наивна до глупост и прекалено чувствителна.
Психиатърът ми би казал, че съм емоционална, нестабилна и жертваща себе си в името на другите.

По-дълго не можах да го измисля pardon.gif
DeStRuCti0N
Няма ли да се вземете с PrinceIgor ? :>
Elerina
QUOTE(DeStRuCti0N @ Oct 19 2007, 03:02 PM) *
Няма ли да се вземете с PrinceIgor ? :>

Ооо, още не съм си поръчала кристалната топка smile.gif
int21h
На стената точно пред зъболекарския стол има една картина. Някой ден трябва да я снимам. Нарисувана е в много жизнерадостни цветове, но излъчва лошо. Изобразява стилизирано лице, което гледа смръщено, а на мястото пред устата му (или вместо нея) има едно голямо, плътно, V-образно, двуцветно петно. Единственото, което виждам е тази картина и си мисля, че е зла. Зла, защото е видяла толкова много страдание, че е изгубила радостта от цветовете си.

Мислиш ли, че човек, който не е зъл ще стане такъв ако види достатъчно много страдание.. или това важи само за картините?
SkinHeads
Koe e nai-trudnoto neshto, koeto si pravila?
Elerina
QUOTE(int21h @ Oct 19 2007, 04:58 PM) *
Мислиш ли, че човек, който не е зъл ще стане такъв ако види достатъчно много страдание.. или това важи само за картините?

Да. Никой човек не се ражда зъл по природа. Това се случва с порастването и заобикалящия те свят - малко по малко се губят емоциите, съчувствието, емпатията и просто ставаш безцветен и зъл.
По същия начин, ако влезете в къща, която е видяла много насилие, ще усетите духа, който се е пропил в нея. Ако гледате картина, която е рисувана с омраза, ще ви побият тръпки от усещането. Такива неща.

QUOTE(SkinHeads @ Oct 19 2007, 05:25 PM) *
Koe e nai-trudnoto neshto, koeto si pravila?

Ако изключим някои изпити по висша математика в университета, най-трудното нещо, което съм опитвала да правя е да забравя някого, когото обичам (все още не съм успяла...).
Rolex
Доволна ли си от интервюто?
PrinceIgor
Смяташ ли, че имаш непостижими мечти?
Elerina
QUOTE(behind @ Oct 19 2007, 10:57 PM) *
Доволна ли си от интервюто?

Да, беше ми много интересно да отговарям на въпросите ви, освен това доста от нещата ме накараха да се замисля smile.gif

QUOTE(PrinceIgor @ Oct 19 2007, 11:01 PM) *
Смяташ ли, че имаш непостижими мечти?

Да, определено. Нещо, което е напълно непостижимо е например това да живея в Англия в началото на миналия век biggrin.gif
От по-реалистичните ми мечти бих казала, че не смятам, че има нещо, което да не мога да постигна. Май единственото нещо, което човек не може да направи, е да накара друг човек да го обича насила. Всичко останало е напълно възможно, ако имаш достатъчно желание, упоритост, воля и мозък cool.gif
Точно скоро си мислех по подобен повод, че когато бях по-малка си мечтаех да имам кола и си казвах, че това е нещо голямо и никога няма да мога да го имам и т.н. А ето, че се получи (и между другото, много съм щастлива!!!). По същия начин сега си мисля за някакви неща, че едва ли ще ми се случат някога, но кой знае...
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.