QUOTE(DeStRuCti0N @ Oct 18 2007, 04:55 PM)

Към кои форумци имаш положителни/отрицателни впечатления ?
Ооо, това е много лош въпрос...

Аз не чета всички теми, така че сигурно има много хора, за които нямам никакви впечатления
Но хора, които са ми направили добри впечатления са:
PrinceIgor (защото обича загадките също като мен), ти (заради аватара... разбираш какво имам предвид), dlh и Alissa - едни от малкото, които познавам наживо... nik666, DarkSol`2Bz, ^_JoHn_DoE_, Mariyana, Mandy, magdanoz, zeraful, GoodINC, hatred, CrazyGoD, DaDiablo, Your^mind^f, Forfi, dreben, Narf, NoEx, RABIES - въобще хора, които имат собствено мнение и могат да го изразят както трябва

Но това са просто впечатления от форум, нали се сещате. Ако някой ден се опознаем по-добре, може да си сменя мнението
QUOTE(Mariyana @ Oct 18 2007, 05:20 PM)

Кое държание можеш да класифицираш като просташко? А за пълния смисъл на Простотията (с главно П) ?
Като се замисля за това поведение, се сещам за няколко човека:
1. Едно бившо гадже, което парадираше наляво и надясно с парите си по много грозен начин (зарязах го).
2. Един от братовчедите ми, който се държи като пълен селянин и се прави на голямата работа, все едно светът му е в краката и всички са по-низши от него и са му длъжни по някакъв начин, а всъщност е едно малко леке, което нищо не е постигнало в живота си (не си говоря с него).
3. Един стар познайник, на който всяка втора дума му е гадна селска псувня (спряхме да се виждаме).
4. Една съученичка, която се държеше като курва по много грозен начин (гледах да не общувам с нея).
Това са първите четири неща, които изникват в съзнанието ми на първо мислене. Но със сигурност има и още неща, които бих класифицирала като "простащина" - бутащите се хора в автобусите, чалгата, таксиджиите, които неслучайно наричат "бакшиши", боклуците по улицата, сергиите за "сютюени по левче" на центъра на София, селските свалячи, 13-годишни момиченца с батковци на по 35 години... Да не продължавам, че ще започна да се замислям за емиграция. Просто страната ни е една голяма кофа с простотия, пък аз съм такъв човек, че и най-малкото нещо ме отвращава.
Сега се сетих за една случка - отивам в магазина, за да купя пиле на грил по поръчка на бившия ми приятел. Оказва се, че трябва да чакам половин час, докато станат готови и аз започвам да се мотая в магазина. Минава известно време, пилетата стават готови, аз си отивам на опашката и... някакъв мъж на средна възраст ме прережда! Аз му обяснявам, че съм тук от половин час, обаче той ми вика - "Не ме интересува." И се прави на приятно разсеян, докато аз се опитвам да обясня с думи прости, че пилето е мое. Продавачката и тя се направи на тъпа и му даде на него пилето. Не съм възпитана така, че да вдигам скандали, затова си замълчах, но ми стана толкова чоглаво. Вместо той да е чакал половин час и като истински мъж, да ме пропусне пред него, той мен ме пререди. На такова леке не знам как му се вика.
Ето затова някъде по-горе казах, че съм много наивна