DaDiablo
Oct 13 2007, 07:16 PM
Драсте, Круме. Ко стаа?
^_JoHn_DoE_
Oct 13 2007, 07:45 PM
Какво прави преди 30 минути ?
Rolex
Oct 13 2007, 07:48 PM
Откъде идва ника ти
J0hn
Oct 13 2007, 09:17 PM
а откъде си произлязал
GoodINC
Oct 13 2007, 09:48 PM
Кога ше се пострижеш?
CrazyGoD
Oct 13 2007, 10:37 PM
QUOTE(DaDiablo @ Oct 13 2007, 08:16 PM)

Драсте, Круме. Ко стаа?
Е на, прибрах се от работа. Пак леко пийнал и премръзнал

QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Oct 13 2007, 08:45 PM)

Какво прави преди 30 минути ?

В 8:15... Еми.. Мисля, че тогава си налях едно голямо с голямо

QUOTE(behind @ Oct 13 2007, 08:48 PM)

Откъде идва ника ти
Голям меломан съм и доста от любимите ми песни включват God в наименованията или текстовете си. Никога не съм го тълкувал буквално като Бог (християнския), спокойно може да си се тълкува като някъкво божество. При мен дори малко лудо

QUOTE(J0hn @ Oct 13 2007, 10:17 PM)

а откъде си произлязал

Един щъркел ме е донесъл и ме е скрил под една зелка

QUOTE(GoodINC @ Oct 13 2007, 10:48 PM)

Кога ше се пострижеш?

Засега няма такъв вариант
Mariyana
Oct 13 2007, 11:35 PM
Аз съм грозна немска туристка, как би ме убедил да посетя Първомай, като така разбира се увеличаваш влетите пари във въпросния ни отрасъл(туризма ай миин)? /импровизирай и ни сготви една визитка ако обичаш/
Dragster
Oct 13 2007, 11:47 PM
Коя изторическа забележителност в България искаш да посетиш?
SkinHeads
Oct 14 2007, 12:01 AM
Какво мислиш за Burzum?
CrazyGoD
Oct 14 2007, 07:57 AM
QUOTE(Mariyana @ Oct 14 2007, 12:35 AM)

Аз съм грозна немска туристка, как би ме убедил да посетя Първомай, като така разбира се увеличаваш влетите пари във въпросния ни отрасъл(туризма ай миин)? /импровизирай и ни сготви една визитка ако обичаш/
Имай напредвид, че тук няма много интересни неща, но ще се пробвам.
Първомай е малко градче с ~20 000 души население. Намира се в близост до Цариградския път и поречието на река Марица. В рамките на града са разположени 3 плувни басейна, 2 хотела, 2 дискотеки, няколко големи ресторанта и доста бар-кафета. В центъра на града има градски парк, където можеш да си отпочинеш и да погледаш малко зеленинка. На няколко метра от него е градското читалище, пред него на една сцена постоянно се инасят представляние и се канят гост музиканти/групи. Любителите стрелци могат да отидат на Червения мач (някакъв учебен полигон мисля, че е бил) и да си пострелят на воля, без да се притесняват. Рибарите могат да отидат на реката или на местния язовир. В събота се остройват три пазара в рамките на града. Единия си е обикновен (за дрехи, обувки и т.н.), втория е заленчуков, където винаги се продават пресни продукти, а третия е така наречения хайван пазар. В рамките на общината са разположени доста красиви кътчета, които трябва да се посетят. Градчето е малко, уютно и гостоприемливо.
Моля заповядайте.
CrazyGoD
Oct 14 2007, 07:59 AM
QUOTE(Dragster @ Oct 14 2007, 12:47 AM)

Коя изторическа забележителност в България искаш да посетиш?
Доколкото се сещам единствено Плевенската панорама не съм посещавал и наистина имам желание да отида там

QUOTE(SkinHeads @ Oct 14 2007, 01:01 AM)

Какво мислиш за Burzum?
Не си падам по чистия Блек, още повче по Наци Блека

Слушал съм няколко техни песни, просто ми звучат някък си... недовършени и зле записани

Не подкрепям и това което е правил Варг (да пали църкви).
DaDiablo
Oct 14 2007, 09:24 AM
Ми за Slayer?
DeStRuCti0N
Oct 14 2007, 09:32 AM
Коя ти е любимата група ?
Rolex
Oct 14 2007, 10:25 AM
Колко пъти си задаваш въпроса "Защо?" ?
SkinHeads
Oct 14 2007, 11:10 AM
Вярваш ли в задгробния живот?
magdanoz
Oct 14 2007, 02:25 PM
na koi si krysten :>
CrazyGoD
Oct 14 2007, 02:26 PM
QUOTE(DaDiablo @ Oct 14 2007, 10:24 AM)

Ми за Slayer?
Те са ми една от любимите групи. Харесвам както бавния така и бързия метъл. Когато си пусна на Slayer първите албуми направо ми идва да заподскачам, а и освен това е не безизвестно, че си падам по окултизма

QUOTE(DeStRuCti0N @ Oct 14 2007, 10:32 AM)

Коя ти е любимата група ?
Любима група нямам, прекалено са много тези които ми допадат. Но няма как да не посоча
Slayer, Morbid Angel, MushroomHead, GodSmack, The 69 Eyes, Behemoth, Sirenia, King Diamond, Skid Row има и още, но няма смисъл да изброявам
CrazyGoD
Oct 14 2007, 02:30 PM
QUOTE(behind @ Oct 14 2007, 11:25 AM)

Колко пъти си задаваш въпроса "Защо?" ?
Като се замисля... не много често. Пък и всяко "защо" си им своето "ебал съм го"
QUOTE(SkinHeads @ Oct 14 2007, 12:10 PM)

Вярваш ли в задгробния живот?
Попринцип невярвам. Но човек излъчва някакъв вид енергия и по законите на физиката енергията не може да изчезне или да се появи от нищото. Склонен съм да вярвам, че тази енергия се разпръсква, а несе пренася в друг човек.
QUOTE(magdanoz @ Oct 14 2007, 03:25 PM)

na koi si krysten :>
На дядо ми

Крум Костадинов Ганев. Принципно той е трябвало да се казва Кирил (роден е на 24-ти май), но са го кръстили на вуйчо му.
DaDiablo
Oct 14 2007, 02:36 PM
QUOTE(CrazyGoD @ Oct 14 2007, 03:26 PM)

Те са ми една от любимите групи. Харесвам както бавния така и бързия метъл. Когато си пусна на Slayer първите албуми направо ми идва да заподскачам, а и освен това е не безизвестно, че си падам по окултизма

А какво мислиш за това, че църквата им е забранявала албум и е имало не един и два религиозни скандала околко тях?
CrazyGoD
Oct 14 2007, 02:59 PM
QUOTE(DaDiablo @ Oct 14 2007, 03:36 PM)

А какво мислиш за това, че църквата им е забранявала албум и е имало не един и два религиозни скандала околко тях?
Църквата още от самото си създаване е била един голям манипулатор. Помисли само църквата колко неща е заклеймявала ? Религиозни скандали... Такива винаги ще има, защото все по-малко хора вярват в религията, тя губи досегашната си мощ на манипулатор и остава последната дупка на кавала. Доста неудобно положение, какво би казал ?
magdanoz
Oct 14 2007, 05:19 PM
sh hodim li w bezistena da piem bira kat doidesh w pld :>>
i koga sh e twa ;p
CrazyGoD
Oct 14 2007, 05:54 PM
QUOTE(magdanoz @ Oct 14 2007, 06:19 PM)

sh hodim li w bezistena da piem bira kat doidesh w pld :>>
i koga sh e twa ;p
Разбира се, че ще идем

Надявам се тая седмица дето идва да съм събрал повечко пари и обезателно ще дойда
SkinHeads
Oct 14 2007, 06:15 PM
Обичаш ли месо алангле?
CrazyGoD
Oct 14 2007, 06:46 PM
QUOTE(SkinHeads @ Oct 14 2007, 07:15 PM)

Обичаш ли месо алангле?
ДА!
Препеченото въобще не ми харесва, няма го тоя вкус на прясно месо и не е крехко въобще. А ако посредата има и малко кръвчица е супер
starshine
Oct 14 2007, 07:31 PM
aj sq, pretncii. Hwashtash i prawish pyrzholite, pyk kakwoto izleze. Po wsqkakyw nachin prigotweno e gotino, stiga da e praweno s zhelanie.
ontopic: w kolko stawash prez pochiwnite dni?
CrazyGoD
Oct 14 2007, 09:15 PM
QUOTE(starshine @ Oct 14 2007, 08:31 PM)

aj sq, pretncii. Hwashtash i prawish pyrzholite, pyk kakwoto izleze. Po wsqkakyw nachin prigotweno e gotino, stiga da e praweno s zhelanie.
ontopic: w kolko stawash prez pochiwnite dni?
Абе мръвка да има все ще се притика.
В почивните дни ставам горе-долу по същото време когато и за даскало/работа. 8 часът съм на крак.
PrinceIgor
Oct 14 2007, 10:32 PM
Какви интереси извън музиката имаш?
Mariyana
Oct 14 2007, 10:56 PM
Круме, на няколко пъти сме те виждали с бодита, чорпогащници, поли, токчета и т.н. Повечето мъже не смеят дори да си помислят да обуят/облекът подобно нещо. Та това породи един въпрос(май не само един, но да кажем, че ще споделя само един) в главата ми.
Какви смяташ, че са страховете на съвременния мъж ?
CrazyGoD
Oct 14 2007, 10:56 PM
QUOTE(PrinceIgor @ Oct 14 2007, 11:32 PM)

Какви интереси извън музиката имаш?
Окултизъм, религия, криминални и хорър романи и филми. Готик култура !
CrazyGoD
Oct 14 2007, 11:04 PM
QUOTE(Mariyana @ Oct 14 2007, 11:56 PM)

Круме, на няколко пъти сме те виждали с бодита, чоропогащници, поли, токчета и т.н. Повечето мъже не смеят дори да си помислят да обуят/облекът подобно нещо. Та това породи един въпрос(май не само един, но да кажем, че ще споделя само един) в главата ми.
Какви смяташ, че са страховете на съвременния мъж ?
Имай напредвид, че тези неща съм ги правил в нетрезво състояни (Да се отбележе, че чорпогащник не съм слагал)
Смятам, че съвременния мъж се страхува от стереотипите които са наложени отпреди доста време. Като например - как ще изглежда пред обществото, за какъв ще го помислят, че всеки фетиш е вид психическо отклонение и т.н. Според мен тези неща вече са отживелица, живеем в модерно общество, където човек не се съди по това дали е цветнокож или е бял, дали е мюсюлманин или християнин, дали е хетеросексуален или хомосексуален.
Тези неща съм ги правел единствено за шоуто и бих отбелязал, че тези обувки на токчета въобще не бяха удобни, а с полата се чувствах все едно някой ми беше вързал краката.
Mariyana
Oct 15 2007, 01:09 AM
Не бе Круме, просто ти показах, от къде ми тръгна целия "филм". В смисъл, замислих се, че повечето мъже не биха се облякли така заради скрупули. Нямах предвид, да ми обясняваш за страховете на мъжете относно самата ситуация, а по принцип. Така че бъди така добър да ми отговориш (абстрахирайки се от снимките ти с бодито (колкото и да ми е трудно да го забравя

(мн си готин

) )).
Та по принцип, какви са страховете на мъжа в 21 век? (да по-променя въпроса малко)
п.с. Другия път ще задавам директно

явно обърквам народа
CrazyGoD
Oct 15 2007, 06:35 AM
QUOTE(Mariyana @ Oct 15 2007, 02:09 AM)

Не бе Круме, просто ти показах, от къде ми тръгна целия "филм". В смисъл, замислих се, че повечето мъже не биха се облякли така заради скрупули. Нямах предвид, да ми обясняваш за страховете на мъжете относно самата ситуация, а по принцип. Така че бъди така добър да ми отговориш (абстрахирайки се от снимките ти с бодито (колкото и да ми е трудно да го забравя

(мн си готин

) )).
Та по принцип, какви са страховете на мъжа в 21 век? (да по-променя въпроса малко)
п.с. Другия път ще задавам директно

явно обърквам народа
Страхуват се да не станат импотентни, че няма да могат да си намерят хубава работа с която да издържат приятелката/жена си (и дете може би), страх ги е от бъдещето, страхуват се да бъдат различни.
П.С. : В сънено състоя само това измислих.
kaspi
Oct 15 2007, 06:38 AM
aide otivai na rabota ..
vypros: v koq dyrjava bi emigriral (i zashto)
CrazyGoD
Oct 15 2007, 09:26 AM
QUOTE(kaspi @ Oct 15 2007, 07:38 AM)

aide otivai na rabota ..
vypros: v koq dyrjava bi emigriral (i zashto)
Засега обмислям план да отиде в Англия и там да си завърша висшето образование. Братовчедка ми и майка и живеят там и са ми казали, че ако искам винаги мога да отида там да уча/живея. Но не смятам да оставам там след като свърша с образованието си. Предпочитам да се върна в България и да остана да си живея в Първомай, смятам да разрасна фирмата на чичо ми (от нея падат добри пари) Дано само успея да си изпълня плановете
Dragster
Oct 15 2007, 06:10 PM
Какви са разликите според теб, а и по принцип между Католическата и Православната църква?
CrazyGoD
Oct 15 2007, 06:43 PM
Разликите произлизат още от времето на навлизането на християнската религия. Тъй като племената заселили се по бълканския полуостров не са кореняци европейци, са донесли със себе си техния обичай и техните богове. Небезизвестно е, че празниците в християнския календар са съобразени с празниците останали от предните култури. И тъй като траките, прабългарите, славяните и т.н. са били доста различки от келтите, англиканите и другите (не ги знам поименно) то това е предпоставка за разликата между Католицизма и Православието. Въпреки, че разделянето е станало след като християнството е станало официална религия, това което опоменах по-горе е било предпоставка.
Та за разликите които се сещам : Има разминаване в празниците и обичаите които ги съпровождат, разлика в самата църква (интериора), разлика в молитвите, опелата и другите църковни служби и такава в самото църковното облекло.
J0hn
Oct 15 2007, 07:13 PM
ей CrazyGoD тук виж сме некаф род и аз май съм от там произлезал
DarkSol`2Bz
Oct 15 2007, 07:19 PM
Какво е благородна лъжа за теб? За или против нея. Служиш ли си и служил ли си си с благородни лъжи и как си се чувствала след това - удовлетворен от себе си или си имал угризения, че все пак е лъжа и бялата лястовица всъщност sux? м?
CrazyGoD
Oct 15 2007, 07:54 PM
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 15 2007, 08:19 PM)

Какво е благородна лъжа за теб? За или против нея. Служиш ли си и служил ли си си с благородни лъжи и как си се чувствала след това - удовлетворен от себе си или си имал угризения, че все пак е лъжа и бялата лястовица всъщност sux? м?
Благородна или не, лъжата си е лъжа.
ЗА нея съм. Служа си с тях, дори и да се залъгвам, че съм направил добро вътрешно знам, че не е вярно. Служил съм си с нея единствено когато истината може да нарани някой приятел или е по-добре да се изпуснат някои части (прикриване на цялата истина, но пак си е лъжа).
At all it SUX but somethimes is necessary.
PrinceIgor
Oct 15 2007, 08:37 PM
Как би се почуствал, ако разбереш, че някой твой много близък човек си е послучжил с т.нар. "благородна лъжа" по отношение на теб? А как би се почуствал, ако той промени до известна степен отношението си към теб и не желае да сподели причината, защото смята, че по този начин няма да те нарани?
CrazyGoD
Oct 15 2007, 08:45 PM
QUOTE(PrinceIgor @ Oct 15 2007, 09:37 PM)

Как би се почуствал, ако разбереш, че някой твой много близък човек си е послучжил с т.нар. "благородна лъжа" по отношение на теб? А как би се почуствал, ако той промени до известна степен отношението си към теб и не желае да сподели причината, защото смята, че по този начин няма да те нарани?
Бих си се почувствал напълно нормално. Все пак той си има глава на раменете и сам решава какво да прави и какво може да ми каже, но това че понякога преценката може да му бъде грешна, не означава, че е имал лоши намерения. Когато някой си промени отношението към мен, значи е имало причина. Най-вероятно съм го провокирал или сам си е направил някаква преценка за мен. Това си е негово право. А това дали ще ме излъже благородно и дали ще ми сервира суровата истина не ме вълнува чак толко много. Рано или късно истината излиза наяве
Mariyana
Oct 15 2007, 11:57 PM
Дала съм ти 1000лв.(примерно

), за какво би ги уползотворил ?
dlh
Oct 16 2007, 12:04 AM
За к'во ми се сърди Галя?
CrazyGoD
Oct 16 2007, 07:39 AM
QUOTE(Mariyana @ Oct 16 2007, 12:57 AM)

Дала съм ти 1000лв.(примерно

), за какво би ги уползотворил ?
Ако това с приятеля ми не се беше случило щях да ги охарча за глупости. Примерно един по сносен телефон бих си купил, трябва ми платка 256 рам за компютъра. Ще ида до Димитровград да си купя някоя и друга парцалка и сигурно ще ми останат към 150-200 лева които ще отидат за глупости. Но при тази ситуация в която съм бих ги дал всичките, че и отгоре, за операцията на Пешо.
QUOTE(dlh @ Oct 16 2007, 01:04 AM)

За к'во ми се сърди Галя?

Честно да ти кажа... Незнам. Не сме си говорили за теб, но най-вероятна си я накърнил нещо или е разбрала нещо за теб (бъди спокоен не съм казвал нищо, защото и нищо незнам за теб).
^_JoHn_DoE_
Oct 16 2007, 02:17 PM
Оцени интервюто от 1 до 10 ?
fresh
Oct 17 2007, 02:35 AM
Какво мислиш за UniBG?
Като цяло за IRC ?
CrazyGoD
Oct 17 2007, 06:17 AM
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Oct 16 2007, 03:17 PM)

Оцени интервюто от 1 до 10 ?

6.5
QUOTE(fresh @ Oct 17 2007, 03:35 AM)

Какво мислиш за UniBG?
Като цяло за IRC ?

UniBG си е една най-обикновенна мрежа.
IRC е начин за общуване и нищо повече. Вие си го превръщате сами в бойно поле. Всеки се оплаква, че оператор/администратор му взима ника/канала, че те не си вършели работата и т.н. Въпроса ми е - Защо на мен досега никой не ми е правил проблем ? (Това са 5 години от както пребивавам в мрежата) Когато ми е трябвало помощ от оператор, защо винаги ми е оказвана такава ?!
Не ми се говори по тоя въпрос.
Интервюто мисля, че завърши вече. Моля темата да бъде затворена !
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.