QUOTE(Dragster @ Oct 10 2007, 11:42 PM)

Кое от петте изброени си или си и петте - арогантна, надута, суетна, философка, с благороднически произход?
След като кажеш кое или кои си, ще изискам да дефинираш думата/думите и да се обосновеш.

Не обичам да ме квалифицират и да ме поставят в рамки, камо ли да го правя сама, било то спрямо себе си или някой друг. Още повече, че ти ме поставяш пред доста ограничен избор, който дори и да исках, трудно бих могла да направя - така и не успях да се науча да боравя с тълковния речник, а сама се затруднявам да дам дефиниции за тези думи.
А ако някой от присъстващите прецени, че ме познава достатъчно добре, за да направи този избор вместо мен, нека се чувства свободен да отговори на въпроса.
А сега моля да ме извините, философстването ме изморява, пък и е време да отида да се полюбувам на себе си пред огромното си венецианско огледало, докато дойде време за следобедния чай в Кралския дворец в бароков стил.
QUOTE(Mariyana @ Oct 11 2007, 12:06 AM)

Манди е анимационна "геройка" right, та да речем, че си част от комикс

и то от тия, които LordDoskias обича и трябва да се (понеже ч*каш ще ти се стори вероятно тежка дума) съвкупляваш с един от изброените по долу герой, кой би избрала и защо ?
1. Гуфи
2. Чичо ти Скруч
3. Шрьодер
Да речем, че се абстрахирам от факта, че съм обвързана и моногамна. Да речем, че героинята ми в комикса не е толкова префърцунена, колкото в реалността, и може да понесе тежката дума "чукам". Да речем, че съм успяла да прозра ролята на LordDoskias в този изключително сложен и дълбок въпрос. Да речем, че след дълга и противоречива вътрешна борба, най-после се осмеля да направя своя избор, разяждана от угризения на съвестта. Обаче докато рекваме, се оказва, че злата, разгонена и зверски гладна ламя SILIKON е изнасилила брутално Гуфи, чичо ми СкруДЖ и Шрьодер, след което е изяла горепосочените в обратен ред, с което автоматично отпада необходимостта да правя какъвто и да било избор в тази насока.
QUOTE(dreben @ Oct 11 2007, 01:42 AM)

Я виж ти, а аз мислех, че няма какъв въпрос да ти задам, но се оказах заинтригуван от отговорите ти и все пак реших да си използвам правото :> Мислех да питам дали ти се чука, но реших, че ще ти се стори твърде тешка дома и затова ще парафрасирам. Та, кой от отговорите на долния въпрос е най-пълен

Защо МариЯна не яде свинско.?
а.) Защото не е канибал
б.) Защото не може да догони прасето
б.) Защото после съвсем няма да има с кого да се съфкопулясва
б.) Всичко от изброеното, а последните три отговора са "б."
б.) Всичко от изброеното е вярно, но е важно да отчетем факта, че когато МариЯна огладнее, нищо не е в състояние да я спре - нито роднинската връзка с останалите свине, нито гравитацията, нито нагонът за съфкопулясване, поради което е редно да предвидим и вариант, в който тя прояжда свинско.
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 11 2007, 02:33 AM)

Ако на Мутъ от комиксите все пак й се дояде 'прасешко' и тръгне да го гони, какво мислиш, че ще й попречи най-много:
а) тешките времена, които ни притискат с тешеста си
а) морала и това, че мисли за тектоническото състояние на земята
а) 'брат брата убива, но аз не съм такава'
?

Категорично а), дори в случаите, в които е огладняла и й е паднал морала.