Теория на Конспирацията
част 11: "rm -fv b4.dat f-ta.dat ~4eva"*
written by: D`AGOSTINO

А тази теория е посветена на хората, които обичат да ПРЕЕБАВАТ разни Неща.. Тези които с кеф трият тва-онова
и се наслаждават на делото си wink.gif. How do you like me now .?

А автора седеше срещу писито и светлината от кирливия му, олигавен монитор се отразяваше в подлите,
канещи се да родят поредната гадория очи.. И той започна.. както винаги сложи първо подписа си, но веднага
го затри.. 'Каин'.. просто не му харесваше звученето на това..

Някои хора ми казват, че имам нужда от помощ.. Some people can @!#$ OFF AND GO TO HELL!!!

И като го погледна за трети път осъзна, че всъщност така - наполовина българско, наполовина немско-френско
нямаше рима.. радваха го деструктивните способности на преводите му. Ye focken bret! Gaaw back to Eengland, ye!
Илюзиите бяха започнали да Преобладават < като купесто - дъждовна облачност през Май > в главата му.
Пифа пееше грозно < почти като гарван в творба на Ичката >: 'почувстаааай камбанитеее' .. тази песен събуждаше
в него весело-подло чувство на анти-гей движението, започнато от мозъчните му клети преди 18 години.
'Ихъ.. сега като седнеме' < в мислите си той скрито беше шоп > 'и ще ги наредиме като наркомани зад НДК..'.
За него предизвикателството си беше нещо доста сериозно.. Мислеше си, че едва ли би се захванал с нещо, от
което твърде отдавна се е отказал.. и представяте ли си.. предизвикателството беше хвърлено от неговия собствен
брат.. < баси парадокса .?!? >.

Та, .. .. .... .. . ?!??? за неразбралите това беше увод..

......................................................................

.. момченцето стоеше тихо пред компютъра и още по - тихо тракаше с нежните си пристенца по клавиатурката, покрита
с тензух < да не се контузи чатерската му душа >.. < и изведнъж автора се изнерви на двете думи, които нагло стояха
съвсем близо една до друга и предизвикателно ръчкаха отвратителното съчетание от букви 'зу' и 'уз' > и си чатеше.
- влака трака.. хип-хопа тропа, автобуса друса < .. слу е руса .?!? >
и изведнъж му се върза един стар познат < повече стар отколкото познат >
- хай!
- асала пасала? - запита чатера, който в първия момент не го позна
- асс сам бе, жмудо!
И в този момент жмудата се плясна по челото и го позна:
- Аааааа.. ти ли си бе..

- Броди, - обърна се хлапето наляво - аре искам да напиша една работа.. искам да напиша това дето си ми разказвал
за химика и другите работи там.. - понякога не можеше да формулира правилно цели изречения
- добре, ама ще ми дадеш първо да прочета..
"да бе.." мислеше си хлапето, след което профъфли нещо на развален испански и се обърна пак към екрана на който
фриско-то показваше ограничените си възможности.

момченцето подлегна към стената и се усмихна щастливо, виждайки сертификатите си за производство на компири -
"Търмък на годината", "Почитен производител на марули - Тетово, община Хлебарово", "Откривател на червеното кранче",
< един ден обаче подлият му брат беше решил че ще е забавно да размени синьото и червеното кранче и в резултат
големия брат бе облян от студен душ, а сестричката се изгори много кофти > "Златен клиент на българските ТРОЛеи"
и още много такива, ама точно тея дет видя ей ся бяха най - важните.. Даже си имаше една купчина със сертификати,
които бяха толкова маловажни, че даже не си бяха правили труда да му ги връчват..
- Батееее.. - чу се от другата стая
Батето се затича веднага като чу гласа на малкото ди братче.
- Кажи.. какво има?
- Моето канарче пее, а твойто с цензура е в клетка.. - усмихна се братчето. В качеството си на по - малко братче
то имаше право да се заяжда с когото си иска < особено с по - големия си брат > безвъзмездно.. Е, случваше се
да отнесе по някой бой от батко си, но това беше само когато действително прекаляваше.
- По дяволите, Тролче! Следващият път като ме повикаш за нищо ще ти съдера задника от мммбоой < както казват
Марая Кери и Камрън > !!
- Бате, не мислиш ли, че беше малко нагло когато открадна идеята на домашното ми и надраска всичко като твоя
идея.. А на това отгоре беше сторил такива неща с моята идея, че кръвното ми се качи на мах < чете се [мах] >.?
- Добре, по дяволите! Удари ме! - и подложи едната си буза, като не очакваше че малкото му братче ще направи
каквото и да било. Но вместо това малкото братче стана и с всички сили му забърса един цигански шамар.
- Сега действително се чувствам по - добре.. Вече можеш да продължиш да крадеш идеите ми безвъзмездно - усмихна
се хлапето..

следва продължение..

* b4.dat f-ta.dat ~4eva - Before That, After That, 'Till Forever