Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Вижте БГ минстри
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
Lam3r4e
ТУК - Ще намерите малък торент файл, предоставен от АренаБГ.Това е част от новините в неделя вечер /07.10.07г./ по бТВ.

В тази част от новините която е близо 5 минути ще видите как 2ма от БГ министрите, водят таен разговор помежду си и как просто всичко е една игра с достойнството на учителите ни.
И как ще продължи прецакването на нас учениците smile.gif

Приятно гледане :> и дайте своите мнения :>

*Гледах тук & там, ако според Вас не е тук мястото на тази тема, някой да се намери да я премести :>
CrazyGoD
Направо не ми се говори за сутиацията с тея стачки... Струва ми се, че накрая и учителите и ние (учениците) ще го отнесем. Интересно, как след като има излишък няколко милиона от бюджета, няма пари да им вдигнат заплатите ? 100% наистина си е много, но мисля, че и двете страни могат си стиснат ръцете на поне едно 80%. Явно пак онея с големите гуши и "министрите" си прибират парички без някой да усети.
Онзи ден си мислех дали няма да се намери някоя клауза в закона с помоща на която ние (учениците) може да направим нещо против нулирането на годината. Това си ми звучи като отнемане правото за обучение (незнам дали имаме такова въобще), но въобще не съм запознат със законите... disagree.gif
Цялата работа си е е*ало майката !!!
dreben
Това да не е оня великия разговор в пушалнята.? :)
Ако е той - ще тегля :D
RABIES
http://vbox7.com/play:1b48c67f

Така мисля, че ще е по-удобно да се гледа smile.gif
GoodINC
Хах, бе как ше ви анулират годината бе... нали ще станем за смях пред целия свят, Европейския съюз ша ни бие шута набързо, ще ви орежат ваканциите и толкова.
DarkSol`2Bz
Хаха кефят smile.gif Това се казва стил и класа! :>
^_JoHn_DoE_
Егати смотаняците...
dreben
Образователният в интерес на истината е много готин. Много го харесвам - умно момче е :)
Lam3r4e
QUOTE(GoodINC @ Oct 8 2007, 11:44 AM) *
Хах, бе как ше ви анулират годината бе... нали ще станем за смях пред целия свят, Европейския съюз ша ни бие шута набързо, ще ви орежат ваканциите и толкова.

Ами то това едно на ръка, няма как да оставят всички учители 'цяла' година без работа и родителите да не ходят на работа, защото децата им не ходят на училище/ясла/детска градина smile.gif
^_JoHn_DoE_
QUOTE(GoodINC @ Oct 8 2007, 11:44 AM) *
ще ви орежат ваканциите и толкова.

Пепел ти на устата punish.gif
Dragster
QUOTE(dreben @ Oct 8 2007, 01:16 PM) *
Образователният в интерес на истината е много готин. Много го харесвам - умно момче е smile.gif

me too.
DaDiablo
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Oct 8 2007, 02:58 PM) *
Пепел ти на устата punish.gif

Ти зарад ваканциите ли учиш? Ми ако толкова искаш ваканции откажи се от училище то и ще си бъдеш постоянно ваканция, докато не започнеш някъде като общак работа ..
^_JoHn_DoE_
QUOTE(DaDiablo @ Oct 8 2007, 10:11 PM) *
Ти зарад ваканциите ли учиш? Ми ако толкова искаш ваканции откажи се от училище то и ще си бъдеш постоянно ваканция, докато не започнеш някъде като общак работа ..

Не виждам нищо лошо в почивката след усилена работа...
И не мисля на 26 декември да съм на училище или по-лошо на 31...
ludacris-
btv golqm "udar" napraviha s tozi klip ... dokolkoto razbrah e vuzmojno da se otuchva taq sta4ka , koeto e absolutno neredno zashtoto ne stachkuvame nie ..
dreben
QUOTE(ludacris- @ Oct 9 2007, 12:55 AM) *
btv golqm "udar" napraviha s tozi klip ... dokolkoto razbrah e vuzmojno da se otuchva taq sta4ka , koeto e absolutno neredno zashtoto ne stachkuvame nie ..

И като не стачкувате вие кво.? Гъза ти не се върти около света или там както беше лафа..
ludacris-
nikoga nikoi za nishto ne pita nas uchenicite .. :/
dreben
QUOTE(ludacris- @ Oct 9 2007, 04:14 PM) *
nikoga nikoi za nishto ne pita nas uchenicite .. :/

Като започнеш да работиш и да имаш възможност да гласуваш ще те питат, разбира се, ама на този етап.. :)
По-скоро право на дума имат родителите ти.
Ned
QUOTE(dreben @ Oct 9 2007, 04:39 PM) *
Като започнеш да работиш и да имаш възможност да гласуваш ще те питат, разбира се, ама на този етап.. smile.gif
По-скоро право на дума имат родителите ти.

Напълно съм съгласен с дре, но то пък има ли свестен политик в тази страна за когото да дадеш своя вот...
GoodINC
Бате Бойко... бие със упойка...
Ned
"Герб" и лидера им рулз :>
^_JoHn_DoE_
Бе ко съм виновен аз че М.В. е **й или другия там дет разваля седянката, че да отучвам. ?!
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.