QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 7 2007, 12:24 AM)

Здрасти, като начало се представи
Ако имаш възможност да зададеш само една загадка на папата, каква би била тя?
А на Вишми ?
Здравейте, казвам се Емил, на 29 години съм, родом съм от Враца, от август 1997 насам живея в София (както пише и в профила ми, макар и на арабски

)
Загадката, която бих задал на папата, мислех да задам и тук, но в последствие се отказах. Тя гласи:
"Въпреки, че Бог е всевиждащ, Той не може да види нещо. Какво е то?"
Загадка за Вишминишминищант Ананд трудно бих измислил, тъй като за него всяка форма на обмен на информация явно е загадка - същинска черна дупка.
QUOTE(magdanoz @ Oct 7 2007, 01:22 AM)

kakwa muzika slushash i kwi hobita imash

Слушам музика, определяна в момента предимно като комерсиална. По-конкретно - основно т.нар черна музика, но харесвам много изпълнения и от другите жанрове. Най-малка поносимост имам към чалгата.
За по-добра ориентация, любимите ми изпълнители (в хронологичен ред) са Queen, Tina Turner, Michael Jackson, C-Block, Tupac Shakur, Christopher Wallace, Sean Combs, Warren Griffin III, Melissa Elliott, Kimberly Jones, Destiny's Child, Shawn Carter, Mark Althavan Andrews, Marshal Mathers III, Christopher Bridges, Cornell Haynes Jr., Ъпсурт, etc.
Предпочитанията ми към дадено изпълнение като цяло се определят основно от мелодията, на заден план стоят вокалните способности на изпълнителя/ите и лириката. Макар и в някои, при това не малко случаи, водещи да са били последните две.
В момента може да се каже, че хобито ми е търсене на информация за постиженията в астрономията и астрофизиката, както и на информация от всяко друго естество, която в даден момент ме е заинтригувала. Когато съм във Враца и времето е хубаво, обичам поне по час на ден да се разхождам сред природата в планината (Врачанския балкан).
До преди няколко месеца отделях време и на някоя друга логическа задача, но сега съм изоставил тази дейност. Преди доста повече време, сигурно около една година, когато имах повече свободно време, поне по час на ден се наслаждавах на любими музикални изпълнения и по 5-6 часа седмично играех Heroes III или Championship Manager 04.
QUOTE(Narf @ Oct 7 2007, 03:27 AM)

А аз ще си перефразирам въпроса от едно друго интервю:
Какво символизира псевдонима ти?
Символизира някакъв афинитет към руския език в даден момент или по-точно малко след като започнах да комуникирам онлайн. Това дори не е първия ми псевдоним, а чак третия. Първият ми псевдоним беше абревиатура, която от съображения за сигурност не желая да разкривам.

След това просто реших, че искам псевдоним с руско звучене и използвах първото, което ми хрумна. Малко по-късно се сетих и за варягинът (древно скандинавско племе) Ингвар Рюрикович, известен като княз Игор I, наследникът на първия владетел на Киевска Рус.