Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю с PrinceIgor
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Страници: 1, 2
DarkSol`2Bz
Здрасти, като начало се представи smile.gif

Ако имаш възможност да зададеш само една загадка на папата, каква би била тя?
А на Вишми ?
magdanoz
kakwa muzika slushash i kwi hobita imash smile.gif
Narf
А аз ще си перефразирам въпроса от едно друго интервю:
Какво символизира псевдонима ти?
SkinHeads
Какво работиш?
Rolex
Като какъв човек се определяш?
^_JoHn_DoE_
hi,
asl pls smile.gif
DaDiablo
А на Taz_deBil какъв въпрос би задал?

П.П. Визирам точно него защото той попада в отделна група за IQ(дори по-ниска от тази на Вишмиsmile.gif)
GoodINC
А изобщо четеш ли форума?
dalt
Тежко ли е познанието наистина?
Dragster
Какво те влече в Астрологията?
PrinceIgor
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 7 2007, 12:24 AM) *
Здрасти, като начало се представи smile.gif

Ако имаш възможност да зададеш само една загадка на папата, каква би била тя?
А на Вишми ?

Здравейте, казвам се Емил, на 29 години съм, родом съм от Враца, от август 1997 насам живея в София (както пише и в профила ми, макар и на арабски wink.gif)

Загадката, която бих задал на папата, мислех да задам и тук, но в последствие се отказах. Тя гласи:
"Въпреки, че Бог е всевиждащ, Той не може да види нещо. Какво е то?"

Загадка за Вишминишминищант Ананд трудно бих измислил, тъй като за него всяка форма на обмен на информация явно е загадка - същинска черна дупка.

QUOTE(magdanoz @ Oct 7 2007, 01:22 AM) *
kakwa muzika slushash i kwi hobita imash smile.gif

Слушам музика, определяна в момента предимно като комерсиална. По-конкретно - основно т.нар черна музика, но харесвам много изпълнения и от другите жанрове. Най-малка поносимост имам към чалгата.

За по-добра ориентация, любимите ми изпълнители (в хронологичен ред) са Queen, Tina Turner, Michael Jackson, C-Block, Tupac Shakur, Christopher Wallace, Sean Combs, Warren Griffin III, Melissa Elliott, Kimberly Jones, Destiny's Child, Shawn Carter, Mark Althavan Andrews, Marshal Mathers III, Christopher Bridges, Cornell Haynes Jr., Ъпсурт, etc.

Предпочитанията ми към дадено изпълнение като цяло се определят основно от мелодията, на заден план стоят вокалните способности на изпълнителя/ите и лириката. Макар и в някои, при това не малко случаи, водещи да са били последните две.

В момента може да се каже, че хобито ми е търсене на информация за постиженията в астрономията и астрофизиката, както и на информация от всяко друго естество, която в даден момент ме е заинтригувала. Когато съм във Враца и времето е хубаво, обичам поне по час на ден да се разхождам сред природата в планината (Врачанския балкан).
До преди няколко месеца отделях време и на някоя друга логическа задача, но сега съм изоставил тази дейност. Преди доста повече време, сигурно около една година, когато имах повече свободно време, поне по час на ден се наслаждавах на любими музикални изпълнения и по 5-6 часа седмично играех Heroes III или Championship Manager 04.

QUOTE(Narf @ Oct 7 2007, 03:27 AM) *

Символизира някакъв афинитет към руския език в даден момент или по-точно малко след като започнах да комуникирам онлайн. Това дори не е първия ми псевдоним, а чак третия. Първият ми псевдоним беше абревиатура, която от съображения за сигурност не желая да разкривам. tongue.gif След това просто реших, че искам псевдоним с руско звучене и използвах първото, което ми хрумна. Малко по-късно се сетих и за варягинът (древно скандинавско племе) Ингвар Рюрикович, известен като княз Игор I, наследникът на първия владетел на Киевска Рус.
Elerina
Откога имаш влечение към загадки и всъщност кое ти харесва повече - да ги решаваш или да ги задаваш?
dreben
Why don't you like me, why don't you like me!.? :Д
PrinceIgor
QUOTE(SkinHeads @ Oct 7 2007, 07:18 AM) *
Какво работиш?

Организатор производство в цех "Производство, ремонт и възстановяване" от Обособено производство "Надежда" към "Пътнически превози" ООД към "БДЖ" ЕАД. Тоест определям, разпределям, контролирам, подсигурявам и отчитам работата в този цех.

QUOTE(behind @ Oct 7 2007, 11:07 AM) *
Като какъв човек се определяш?

В повечето отношения - умерен (макар и в някои отношения все още да излизам извън границите на някаква умереност). Стремя се към т.нар. "златна среда".
Извън умереността се открояват търпението и любознателността ми, както и гнева ми, когато все пак чашата на търпението ми прелее. През последните години бих казал, че съм станал и по-мълчалив и затворен от умереното.
Не бих се определил като много трудолюбив или работохолик, но не обичам да оставам недовършена или зле свършена работа.
В общи линии това изникна първо в съзнанието ми.

QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Oct 7 2007, 11:18 AM) *
hi,
asl pls smile.gif

Виж първия ми отговор.
Mandy
Сподели нещо за себе си, което никой не знае?
PrinceIgor
QUOTE(DaDiablo @ Oct 7 2007, 05:46 PM) *
А на Taz_deBil какъв въпрос би задал?

П.П. Визирам точно него защото той попада в отделна група за IQ(дори по-ниска от тази на Вишмиsmile.gif)

Възможностите ми са лимитирани много над нивото на Вишминишминищант Ананд, така че отново бих отговорил както на първия въпрос.

QUOTE(GoodINC @ Oct 7 2007, 06:09 PM) *
А изобщо четеш ли форума?

Според свободното си време чета определена част от новите публикации, но като цяло едва ли е повече от 10% от всички. С приоритет са подфорумите "Петък вечер", "Новини" и "Страници", а последно бих отворил "Помощ" и "Жалби".

QUOTE(dalt @ Oct 7 2007, 06:14 PM) *
Тежко ли е познанието наистина?

Когато човек се отнася с желание и интерес към нещо, то не би го определил като тежко.
Mariyana
Да речем, че аз съм репортера в това интервю, докато задавам въпросите съм ти дала топка пластелин и съм те помолила до края на разговора да оформиш/създадеш нещо, какво би било то ?
DeStRuCti0N
Всеки има някаква цел в живота, ти твоята постигна ли я ?
SkinHeads
Какъв е отговорът на "Въпреки, че Бог е всевиждащ, Той не може да види нещо. Какво е то?" smile.gif
PrinceIgor
QUOTE(Dragster @ Oct 7 2007, 06:25 PM) *
Какво те влече в Астрологията?

Астрологията не спада към интересите ми с особен приоритет (тъй като в общи линии се интересувам от много неща и съм проявил някакъв интерес и към нея).
Ако си имал пред вид астрономията, не мога да обясня влечението си към нея - прояви се от най-ранна възраст и имам чуството, че ми е вродено.

QUOTE(Elerina @ Oct 7 2007, 09:14 PM) *
Откога имаш влечение към загадки и всъщност кое ти харесва повече - да ги решаваш или да ги задаваш?

Нямам точни спомени, но отново мисля, че е от най-ранно детство, когато обичах да чета гатанки (за протокола - мога да чета и пиша от 6 годишен). Когато започнах да ходя на оплимпиади по математика (доколкото си спомням, беше в пети клас), задачите, които решавахме, бяха предимно логически. Това запали интереса ми още повече и този интерес се е запазил до ден днешен.
Повече ми харесва да ги решавам. smile.gif

QUOTE(dreben @ Oct 7 2007, 09:23 PM) *
Why don't you like me, why don't you like me!.? :Д

I haven't told that I like you but it doesn't mean that I don't.
PrinceIgor
QUOTE(Mandy @ Oct 7 2007, 09:36 PM) *

Трябва да си призная, че тук много ме затрудни. Причината е, че не бих споделил тук нещо, което не съм пожелал да споделя дори с най-близките си хора. Евентуално мога да кажа нещо за себе си, което никой не знае само поради това, че никой не се е поинтересувал, но ми трябва малко време да помисля какво може да бъде то. Ще се постарая до края на интервюто да ти отговоря.

QUOTE(Mariyana @ Oct 7 2007, 10:30 PM) *
Да речем, че аз съм репортера в това интервю, докато задавам въпросите съм ти дала топка пластелин и съм те помолила до края на разговора да оформиш/създадеш нещо, какво би било то ?

Лисица.
В училище съм правил лисица от глина (не помня дали заданието беше за животно или каквото и да било) и тогава се спрях на този избор. Сега отново това бе първото, което ми хрумна.

QUOTE(DeStRuCti0N @ Oct 7 2007, 10:30 PM) *
Всеки има някаква цел в живота, ти твоята постигна ли я ?

Всъщност основните ми цели са две, едната от които не може да бъде оценена съобразно постижимост.

Едната е да намеря спътница в живота, с която да изградим щастливо семейство. В това отношение съм в пълен застой. Надявам се, че все някога ще я постигна.

Другата е опознаването на заобикалящия ме свят, доколкото това е възможно. Това именно определя многобройните ми интереси в различни области, но най-вече във физиката и астрономията.
Казано накратко, стремя съм към постигането на обяснение за всичко и същевременно съм съвсем наясно, че подобно нещо е непостижимо. Това обаче не бива да спира желанието да се достигне възможно най-далеч.
PrinceIgor
QUOTE(SkinHeads @ Oct 7 2007, 10:46 PM) *
Какъв е отговорът на "Въпреки, че Бог е всевиждащ, Той не може да види нещо. Какво е то?" smile.gif

Себеподобен.
Dragster
Учил ли си висше образование, и ако да и не е свързано с Физика и Астрономия - защо не се насочи към тях?
Ако не си учил изобщо висше - защо не учи?
DarkSol`2Bz
Първо да отбележа, че си истиснки творец smile.gif Евала yess.gif

Въпроса ми е: Как си обясняваш факта, че въпросите, които съфорумците ти задават в твоето интервю се различават коренно от типа въпроси в интервютата на шахматиста и оня другия? smile.gif
magdanoz
absoliutno podkrepqm ! dori bih ti predlojil da pocykame nqkoq po nowa wersiq na FM primerno 07 s udowolstwie smile.gif

wyprosyt mi:

kakwo e obrazowanieto ti i kakwi ezici znaesh?
PrinceIgor
QUOTE(Dragster @ Oct 8 2007, 12:12 AM) *
Учил ли си висше образование, и ако да и не е свързано с Физика и Астрономия - защо не се насочи към тях?
Ако не си учил изобщо висше - защо не учи?

Завършил съм висше образование - машинен инженер съм.
Защо се насочих в тази посока? Ами защото беше един от най-кратките пътища, който можех да поема в момент, в който по ред причини исках да поема по най-краткия път. Все пак не съжалявам (все още) за този си избор.
PrinceIgor
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 8 2007, 12:22 AM) *

Въпроса ми е: Как си обясняваш факта, че въпросите, които съфорумците ти задават в твоето интервю се различават коренно от типа въпроси в интервютата на шахматиста и оня другия? smile.gif

Въпросите в моето и другите интервюта, се различават от въпросите към онези две създания поради проблемите в комуникацията между два вида, раздалечени невъобразимо много от еволюцията.
PrinceIgor
QUOTE(magdanoz @ Oct 8 2007, 12:38 AM) *
wyprosyt mi:

kakwo e obrazowanieto ti i kakwi ezici znaesh?

За образованието отговорих малко по-нагоре.
Знам много добре английски език, по-слабо - руски и сръбски, а най-слабо - испански. Като лексика (без граматика) имам скромни познания по немски и латински, повечето от които се базират на интереса ми към етимологията на някои думи и аналогия с английски думи. За арабския е тайна wink.gif
SkinHeads
Защо ПринцИгор?
Rolex
Как се виждаш на 40?
dreben
Засягаш ли се на години .? :>

/тва породено от предния въпрос - своего рода зелена улица да си правя топки и с тебе :Д/
^_JoHn_DoE_
Кой ти в любимия ТВ канал, ако имаш такъв де?
DarkSol`2Bz
Опиши с няколко изречения каква би била идеалната жена за теб ?
PrinceIgor
QUOTE(SkinHeads @ Oct 8 2007, 09:58 AM) *
Защо ПринцИгор?

QUOTE(Narf @ Oct 7 2007, 03:27 AM) *

QUOTE(PrinceIgor @ Oct 7 2007, 09:04 PM) *
Символизира някакъв афинитет към руския език в даден момент или по-точно малко след като започнах да комуникирам онлайн. Това дори не е първия ми псевдоним, а чак третия. Първият ми псевдоним беше абревиатура, която от съображения за сигурност не желая да разкривам. tongue.gif След това просто реших, че искам псевдоним с руско звучене и използвах първото, което ми хрумна. Малко по-късно се сетих и за варягинът (древно скандинавско племе) Ингвар Рюрикович, известен като княз Игор I, наследникът на първия владетел на Киевска Рус.
PrinceIgor
QUOTE(behind @ Oct 8 2007, 11:41 AM) *
Как се виждаш на 40?

Виждам се почти по същия начин както сега, с някои основни разлики - семеен, отделящ основна част от свободното си време на семейството, както и по-опитен и умерен.
PrinceIgor
QUOTE(dreben @ Oct 8 2007, 11:43 AM) *
Засягаш ли се на години .? :>

/тва породено от предния въпрос - своего рода зелена улица да си правя топки и с тебе :Д/

Не се засягам и не виждам причина който и да било човек да се засегне от подобно нещо (изключвам създанията, чието сходство със съвременния човек е само по външен вид, но не съвсем).

QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Oct 8 2007, 02:44 PM) *
Кой ти в любимия ТВ канал, ако имаш такъв де?

National Geographic & Discovery Science

QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 8 2007, 06:32 PM) *
Опиши с няколко изречения каква би била идеалната жена за теб ?

Нямам изграден подробен стереотип за идеална жена.
По отношение на външния вид, съм установил, че повече ме привличат жените с дълги коси, но не бих го нарекал определящ фактор.
По отношение на характера - най-вече държа на това, да мога да разчитам на нея строго личните ни взаимоотношения да си останат такива и да получавам необходимото ми внимание. Естествено имам непоносимост към това, някой, на когото държа, да опитва по някакъв начин да ми навреди, дори и най-малко, както и да се опитва да ме поставя в особени ситуации само за да провери реакцията ми.

Недостижимо, нали? :>
Mandy
Ако имаше възможност в рамките на едно денонощие да получиш/направиш всичко, което поискаш, какви биха били желанията ти ?
/отказвам да приема отговори от сорта на "още едно такова денонощие"/

И да не забравиш, че имаш един висящ въпрос! :Д
Dragster
Къде ти по-харесва - Враца или София?
Mariyana
Ако имаш възможност да посетиш някоя друга държава, коя би била тя ?
PrinceIgor
QUOTE(Mandy @ Oct 8 2007, 08:21 PM) *
Ако имаше възможност в рамките на едно денонощие да получиш/направиш всичко, което поискаш, какви биха били желанията ти ?
/отказвам да приема отговори от сорта на "още едно такова денонощие"/

И да не забравиш, че имаш един висящ въпрос! :Д

Въпросът не е напълно ясен поради определеният интервал от време.

Ако за едно денонощие мога да постигам всичко, ограничен единствено от невъзможността да нарушавам линейното възприятие на времевата линия, едва ли бих постигнал нещо особено желано.

Казано по друг начин - ако ограничен в този интервал от време мога да правя каквото поискам, неограничен обаче от финансова и законова страна, то не бих правил нищо по различно от случая, в който това не е така. Ако се намеси и технологичната страна (отпадаща като ограничение), нещата се променят, но тъй като нито аз, нито някой уважаващ себе си човек, може да прогнозира какви възможности би осигурило развитието на технологиите, няма как да си представя до къде бих могъл да простирам желанията си.

Съжалявам, че не получи нищо конкретно като отговор на този въпрос, ако желаеш, може да го формулираш по друг начин, примерно за по-продължително време, при което биха се увеличили и възможностите пред мен за осъществяване на дадено нещо.

п.п: Помня висящия въпрос.
PrinceIgor
QUOTE(Dragster @ Oct 8 2007, 09:00 PM) *
Къде ти по-харесва - Враца или София?

Като обстановка и околна среда повече ми харесва Враца, като социална среда - София - тук са повечето ми приятели.

QUOTE(Mariyana @ Oct 8 2007, 11:22 PM) *
Ако имаш възможност да посетиш някоя друга държава, коя би била тя ?

Австралия и по-точно - Големия бариерен риф, който смятам за най-живописното място на планетата.
DeStRuCti0N
С кой форумец би искал да е следващото интервю ?
PrinceIgor
QUOTE(DeStRuCti0N @ Oct 9 2007, 01:27 AM) *
С кой форумец би искал да е следващото интервю ?

Двоумя се между Mandy и Elerina...
Все пак нали може двете една по една smile.gif
PrinceIgor
QUOTE(Mandy @ Oct 7 2007, 09:36 PM) *

Склонен съм да държа отрицателните си емоции в себе си, вместо да им давам воля. Това ми поведение се определя от факта, че когато съм общувал с някого активно през достатъчно продължителен период от време, независимо от мнението и отношението ми към него, една евентуална кавга помежду ни, дори и изпросена, ме кара да се чуствам още по-зле.
Тази склонност определям като много голяма своя слабост, тъй като от една страна с течение на времето ми влияе все по-негативно, а от друга - е предпоставка за злоупотреба с търпението ми. Но да не забравяме, че в друг свой отговор споменах, че то не е безгранично. wink.gif
Sameveel
Ако имаше възможност би ли върнал за нещо времето назад?
Elerina
Коя е най-голямата лъжа, която си чувал по свой адрес?
PrinceIgor
QUOTE(Your^mind^f @ Oct 9 2007, 04:23 PM) *
Ако имаше възможност би ли върнал за нещо времето назад?

Ако имах възможност да променя само едно нещо в живота си, не бих могъл да направя избор. При възможност да променя повече неща без да предизвикам някакъв нежелан ефект, вероятно бих се изкушил да сторя това, макар че то едва ли би променило живота ми съществено.
Същевременно смятам, че всяка намеса в миналото, дори и връщането назад във времето само по себе си, биха могли да породят неочаквана и нежелана промяна в бъдещето, което на свой ред изключва гореспомената възможност.

Казано по друг начин - имам преживявания, които бих предпочел да не са се случвали, както и пропуснати такива, които бих искал да са се случили, но поне в настоящия момент не бих се осмелил да променям по такъв начин нещо в живота си. Една от причините за това е, че избягването на дадена неприятна ситуация би могло да заличи някоя последвала я изключително приятна, както и обратното - предизвикването на нещо приятно би могло да бъде последвано от неприятности. Дори в по-широк мащаб, поемането на един път вместо друг, би могло да ме лиши от някое удивително и прекрасно събитие, с което не желая да се разделя.

А можех да ти спестя всички тези глупости с едно кратко "не". pardon.gif
PrinceIgor
QUOTE(Elerina @ Oct 9 2007, 04:44 PM) *
Коя е най-голямата лъжа, която си чувал по свой адрес?

Нищо не изниква в съзнанието ми в момента. Разбира се, че съм попадал на много лъжи по свой адрес, но поне за сега не мога откроя някоя. Ако се сетя за нещо до края на интервюто, ще дам допълнителен отговор.

edit: Съжалявам, но така и нищо не ми хрумна sad.gif
Mariyana
И последен преди да затворят темата, обичаш ли печена тиква ?
dreben
Каква е сексуалната ти ориентация.?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.