Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Кои оператори/администратори/потребители не харесвате.
UniBG Forums > Дискусии > Основни
dreben
QUOTE(Polizei @ Oct 5 2007, 03:02 AM) *
Мисля че му дойде времето и аз да се запиша в треда, но няма да спомена кои оператори/администратори уважавам/харесвам, а ще предложа някой да пусне един тред кой кои оператори/администратори НЕ харесва...
Би било интересно...

Позволих си да добавя и потребители накрая, щото не са само админите и оперите за мразене ;р
Айде, успешно плюене :>
Nasko_M
Nikola Причина слага си суспенд на канал на ник по лична причина
magdanoz
sellinet SUX
CrazyGoD
Мразя Just[A]GLAF, защото ми пише ника по 189347294732 пъти на лична и в канала и направо откачам wink.gif
GoodINC
The_Wizard! Нема по-безмозъчно същество в таа мрежа...
flx
The_Wizard без коментар ...
rfk
Преди мислех, че по голям кретен от Никола няма, но се появи The_Wizard tongue.gif
kaspi
onva det mi skapa nick arsen
Nasko_M
QUOTE(Dragster @ Oct 5 2007, 11:44 PM) *
Уизърд винаги си го е имало. biggrin.gif
Вече теми от този сорт станаха банални. Предишната "любим оператор/админ" преди това пак подобна тема за оператори и администратори и имаше още една "Кой потребител на форума не харесвате".
Не съм се интересувал от такъв вид лица, не са ми трябвали пък и не заслужават вниманието ми така, че съм пас.

Sellinet SUx Nikola SUX защо ги траете още незнам някои да направи нещо mad.gif
^_JoHn_DoE_
QUOTE(GoodINC @ Oct 5 2007, 04:43 PM) *
The_Wizard! Нема по-безмозъчно същество в таа мрежа...

mad.gif Добре е забрааш ма начи...

Пък аз не харесвам dRagNi7o!*@* и всички други които са праят на големи чатери, а нищо не разбират от ИРЦ и накрая все аз съм им виновен затова...
DarkSol`2Bz
1. Момчето с поразяващата мисъл на индийски шахматист от световна класа. Вечно неразбралия, вечно объркания и пропусналия да стопли за какво му говорят. Човекът, на който, ако му дадеш да пренесе 2 тухли четворки на 5 метра разстояние той ще успее да допусне поне три грешки, като в същото време няма да е разбрал, защо ги носи, къде да ги занесе и как да ги остави (в същото време вече ще е счупил едната тухла, а другата ще я е загубил, защото няма да е разбрал и осъзнал, че са го излъгали и изгаврили). Човекът, който чак на абитюрентския си бал е разбрал, че първото му име не е "ха-ха-ха", а фамилията "малоумник", защото до тогава му е било трудно да го осъзнае и да прати информацията към главния си мозък (колко необичайно за него ?!?).

2. ДебИлото и зле сложено момче с хомосексуални и педофилски наклонности. ДебЕлът, който играе с 11 годишни, за да може всички в компанията да са на един акъл. Човекът недостатък, който гради самочувствието си на лицемерието на майка си и лъжите й, че не е чак толкова зле. Образът чиято сянка е толкова масивна, че би задушила първокласник (тези с които му е най-приятно да играе). Стараещият се да се набие на очи с натрапване и просия. Човекът чиято цел е да популяризира малоумието, като част от модерното общество.

P.S. Е как да не ги харесваш smile.gif ? Кой не харесва комедиите ?!? biggrin.gif
EsCaPeR
Определено най-дразнещия и малоумен потребител в мрежата е Shemeten
nik666
таз дебил, хаха, любимата ми операторка nik.gif
Lax
QUOTE(nik666 @ Oct 7 2007, 12:54 PM) *
таз дебил, хаха, любимата ми операторка nik.gif

И мойта, и мойта! :>
DaDiablo
Явно всички обичаме нашата любима операторка тоз_дебил smile.gif
dalt
Един пълничък админ с трибуквен ник, от "старите кучета" (кучки да не кажа).
А австралийското чудовище даже не е за нехаресване wink.gif Смях и съжаление.
dreben
Да не се пишат повече офтопици. Трием.
Smile
Taz_devil определено...
Ned
Тея от sellinet и на мен не ми се нравят. Пък и к'во точно означава "сели"? Мисля, че са го объркали със "село" blink.gif

P.S. Не е нужно да отговаряте на въпроса "К'во точно значи _сели_?" wink.gif
dreben
Ще помоля само да избягвате по-обидните квалификации. Разбирам, че темата предразполага към подобен род неща, но по-добре се въздържайте - за ваше собствено добро е.. И за доста по-дребни неща, написани тук са налагали административни наказания. Можете да напишете кого и защо не харесвате, но все пак спазвайте добрия тон :)
kaspi
QUOTE(dreben @ Oct 8 2007, 10:24 AM) *
Ще помоля само да избягвате по-обидните квалификации. Разбирам, че темата предразполага към подобен род неща, но по-добре се въздържайте - за ваше собствено добро е.. И за доста по-дребни неща, написани тук са налагали административни наказания. Можете да напишете кого и защо не харесвате, но все пак спазвайте добрия тон smile.gif

mi to s tes usloviq ne ostana kakvo da se kazva smile.gif
Cold_Maker
Никъде не видях npu3pa4eTo ... Той е номер 1 сред моята класация за най тъп малоумен комплексиран админ... И колкото суспенда да ми сложи и колкото к-лине пак си остава същият на живо така че... кица ли си къци ли си не та знам моа ти пожелая си жив и здрав и всичко най евентуално...
MaVeRlK
QUOTE(Cold_Maker @ Oct 11 2007, 12:15 PM) *
Никъде не видях npu3pa4eTo ... Той е номер 1 сред моята класация за най тъп малоумен комплексиран админ... И колкото суспенда да ми сложи и колкото к-лине пак си остава същият на живо така че... кица ли си къци ли си не та знам моа ти пожелая си жив и здрав и всичко най евентуално...

i w mojta klasaciq e purwi... pri towa s dosta golyama prednina..
Irc_ManiaC
zAx!!!
RABIES
QUOTE(Irc_ManiaC @ Oct 12 2007, 09:57 PM) *
az sym si za Narf... wink.gif poneje mnogo pomaga na userite

Ти да не обърка темата ?!
fresh
QUOTE(Irc_ManiaC @ Oct 12 2007, 09:57 PM) *
az sym si za Narf... wink.gif poneje mnogo pomaga na userite

Моля те, прочети добре името на тема "Не харесвате"
wladi
Всички си ви обичам, ще ви цукна всичките :РРР
Dragster
QUOTE(RABIES @ Oct 13 2007, 01:18 AM) *
Ти да не обърка темата ?!

QUOTE(fresh @ Oct 13 2007, 01:57 AM) *
Моля те, прочети добре името на тема "Не харесвате"

Аз отначалото като прочетох си мислех същото като вас, но се сетих за варианта да го е казал иронично и подигравателно.
fresh
QUOTE(Dragster @ Oct 13 2007, 02:22 AM) *
Аз отначалото като прочетох си мислех същото като вас, но се сетих за варианта да го е казал иронично и подигравателно.

Може и така да е smile.gif
Narf
QUOTE(Dragster @ Oct 13 2007, 02:22 AM) *

За твое съжаление - грешиш. smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.