Моля, забележете че всички са номерирани "1" /едно/ НЕ Е СЛУЧАЙНО, ТЪЙ КАТО ТЕ ВСИЧКИТЕ СА ЕДНО ЗЛАТНО ПРАВИЛО
1. Циците са за гледане и затова го правим. Не се опитвайте да го промените.
1. Научете сте да работите със седалката на тоалетната. Големи момиченца сте. Ако е вдигната - свалете я. На нас ни трябва вдигната, на вас свалена, но ние не се оплакваме, че сте я забравили свалена.
1. Събота == спорт. Като пълнолунието и приливите и отливите е. Нека бъде.
1. Пазаруването НЕ Е спорт. И не, ние никога няма да мислим за пазаруването по този начин.
1. Цивренето е изнудване.
1. Питайте каквото искате. Нека се изясним по този въпрос - леките намеци не вършат работа! Силните намеци не вършат работа! Явните намеци не вършат работа! Просто го кажете!
1. "Да" и "Не" са напълно допустими отговори на почти всеки въпрос.
1. Търсете ни, когато имате проблем само ако искате помощ за разрешаването му. Това е което правим. За прояви на съчувствие са приятелките ви.
1. Главоболие, което трае 17 месеца е проблем. Прегледайте се.
1. Всичко, което сме казали преди 6 месеца е неприемлив аргумент в спор. Всъщност, всичко което сме казали губи смисъл и значение след седем дни.
1. Ако мислите, че сте дебели вероятно сте. Не питайте нас.
1. Ако нещо, което сме казали може да бъде интерпретирано по два начина и един от тях ви разстройва - имали сме предвид другото значение.
1. Можете или да ни помолите да направим нещо или да ни кажете как искате да бъде направено. Не и двете. Ако вече знаете как едно нещо да бъде направено най-добре го направете сами.
1. Когато е възможно молим, казвайте каквото има за казване по време на рекламите.
1. На Христофор Колумб не са му трябвали направления, на нас също.
1. ВСИЧКИ мъже виждат само 16 цвята, точно както default настройките на Windows. "Праскова" не е цвят, а плод. "Тиква" също е плод. Нямаме идея какво е "бледомораво"
1. Ако сърби ще бъде почесано. Ние така правим.
1. Когато питаме какво има и отговорите "нищо" ние просто ще се държим все едно, че няма нищо. Знаем, че лъжете, но просто не си струва да си даваме зор.
1. Ако задавате въпроси, на които не търсите отговор очаквайте отговор, който не искате да чуете.
1. Когато трябва да излезем някъде абсолютно всичко, което носите е добре. Сериозно.
1. Не ни питайте какво мислим, освен ако не сте подготвени за разговори на тема секс, спорт или коли.
1. Имате достатъчно дрехи.
1. Имате твърде много обувки.
1. Във форма съм. Кръгът е форма.
Благодаря, че прочетохте това. Да, знам, че ще трябва да спя на дивана тази вечер, но знаехте ли, че на нас мъжете всъщност не ни пука. Като лагер на палатка е.
[source]
..:: ::..
Преводът е мой. Бях видял да се мотае някакво подобно клипче из нета, но реших да го преведа както аз намирам за добре ;р