Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю с Taz_Devil
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Страници: 1, 2
dreben
Няма да задавам въпрос още, запазвам си правото :>
magdanoz
ime? godini? mestopolojenie? mestorabota? koi nomer obuwki nosish? kwa bira piesh?
abe s 2 dumi predstawi se :>
Dragster
Ще предоставиш ли твоя снимка?
Rolex
Ако въпроса не е личен - как реши да се заемеш с помагане на UniBG мрежата или с други думи - как реши да се пробваш и да станеш в последствие оператор?
SkinHeads
Що много от хората тук не те харесват?
flx
От каде ти идва ника ?
DarkSol`2Bz
Доволен ли си от вида си, имаш ли самочувствие, потдържаш ли се (как?) или си се занемарил ?
Taz_devil
QUOTE(dreben @ Sep 30 2007, 07:25 PM) *
Няма да задавам въпрос още, запазвам си правото :>

Бухахахахаха, аз майтап си правих за интервюто, ма явно ще стане забавно... wink.gif Между другото ми оправи nick-а да е с малко "d", ако искаш въобще да ти отговоря на какъвто и да било въпрос. Също така, следващия път предупреждавайте, тъй като следя само определени раздели на форума, а този не е сред тях.

QUOTE(magdanoz @ Sep 30 2007, 07:27 PM) *
ime? godini? mestopolojenie? mestorabota? koi nomer obuwki nosish? kwa bira piesh?
abe s 2 dumi predstawi se :>

Камен / 22 / Варна / не работя, вадя си парите чрез интернет, както и други начини / 43 / Beck's

QUOTE(Dragster @ Sep 30 2007, 08:35 PM) *
Ще предоставиш ли твоя снимка?

Не.

QUOTE(behind @ Sep 30 2007, 08:37 PM) *
Ако въпроса не е личен - как реши да се заемеш с помагане на UniBG мрежата или с други думи - как реши да се пробваш и да станеш в последствие оператор?

Просто имах желанието и се захванах. Как, защо и т.н. не мисля, че има значение. Оператор съм в UniBG от 2 месеца, след закачането на irc.mnet.bg към мрежата през 2002-ра година, което до момента прави 3 години като локален оператор и почти 2 като глобален.

QUOTE(SkinHeads @ Sep 30 2007, 09:02 PM) *
Що много от хората тук не те харесват?

На този въпрос, могат само единствено тези, които ме мразят да ти отговорят. Моето лично мнение, пък и мнението на други хора също съвпада с моето е именно, че имам навика да казвам винаги това, което мисля и не обичам да си премълчавам разните неща които забележа. Друг въпрос е, че не плащам данък обществено мнение и въобще не ме интересува мнението на другите за мене. Аз съм си такъв, какъвто съм и такъв се харесвам.

QUOTE(Jonyto @ Sep 30 2007, 11:28 PM) *
От каде ти идва ника ?

Това е много дълга история, но с две думи от филмчето за Тазманийския дявол, въпреки, че честно казано, не ми е от любимите, просто на времето така се стекоха обстоятелствата и реших да ползвам този nick.

QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 1 2007, 12:03 AM) *
Доволен ли си от вида си, имаш ли самочувствие, потдържаш ли се (как?) или си се занемарил ?

Да. Напълно съм доволен от вида си. Имам си и самочувствието. Поддържам се предимно с много бира, скара и пържени картофки със сиренце. wink.gif
rfk
Кога ши ма водиш на бира ? drunk.gif jesus.gif
DarkSol`2Bz
Защо си се занемарил на млади години :> ?
Mandy
QUOTE(Taz_devil @ Oct 1 2007, 03:04 AM) *
Бухахахахаха, аз майтап си правих за интервюто, ма явно ще стане забавно... wink.gif Между другото ми оправи nick-а да е с малко "d", ако искаш въобще да ти отговоря на какъвто и да било въпрос. Също така, следващия път предупреждавайте, тъй като следя само определени раздели на форума, а този не е сред тях.

Високомерното и нагло отношение към хората предполага високо самочувствие. Защо смяташ, че имаш основания за наличието на такова ?
Mariyana
Шест неща, които те дразнят най-много?
dreben
Ако беше пъпка щеше да си:
а.) гнойна
б.) от комар
в.) обикновен цирей
г.) и трите

.? :>
Rolex
Каква музика най-обичаш да слушаш? smile.gif
Dragster
Има ли право и основание, според теб, мнението на DarkSol`2Bz относно външният ти вид и срам ли те е, та за това не искаш да покажеш твоя снимка на аудиторията?
SkinHeads
Харесват ли те жените?
Taz_devil
QUOTE(rfk @ Oct 1 2007, 04:31 AM) *
Кога ши ма водиш на бира ? drunk.gif jesus.gif

Когато станеш малко по-сериозен и спреш да се държиш като дете.

QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 1 2007, 08:13 AM) *
Защо си се занемарил на млади години :> ?

На този въпрос, вече ти отговорих, макар и малко по по-различен начин. Не смятам да се повтарям. Също така искам да ти напомня, че ти остава още един въпрос, който имаш право да ми зададеш, според правилата на интервюто и този път може да опиташ да е по смислен.

QUOTE(Mandy @ Oct 1 2007, 09:01 AM) *
Високомерното и нагло отношение към хората предполага високо самочувствие. Защо смяташ, че имаш основания за наличието на такова ?

Много е сложен въпроса за мене, за това ще те помоля да пробваш да ми го зададеш по по-елементарен начин. wink.gif

QUOTE(Mariyana @ Oct 1 2007, 09:07 AM) *
Шест неща, които те дразнят най-много?

1. Предателството.
2. Топлата бира.
3. Топлата скара.
4. Това, че летния сезон е само 3 месеца, което време не ми е достатъчно за да си показвам дупето по плажовете.
5. Skype Credit се купува изключително трудно.
6. Prison Break е само 3 сезона.
7 (бонус). Новата RAM за моето PC е изключително скъпа, а старата вече не ми достига.

QUOTE(dreben @ Oct 1 2007, 09:25 AM) *
Ако беше пъпка щеше да си:
а.) гнойна
б.) от комар
в.) обикновен цирей
г.) и трите

.? :>

Прочети ми първия пост по тази тема.

QUOTE(behind @ Oct 1 2007, 10:17 AM) *
Каква музика най-обичаш да слушаш? smile.gif

По принцип слушам всякаква музика, но повече наблягам на поп-фолк.

QUOTE(Dragster @ Oct 1 2007, 11:22 AM) *
Има ли право и основание, според теб, мнението на DarkSol`2Bz относно външният ти вид и срам ли те е, та за това не искаш да покажеш твоя снимка на аудиторията?

За мене мнението на въпросния индивид от женски пол е чисто заяждане и опит това интервю да се превърне като интервюто с escape. Тук обаче има един проблем, а именно, че аз не съм escape и не се поддавам лесно, на подобни изказвания, без значение дали са основателни или не. Що се отнася до снимката ми, не, не ме е срам, но не съм от хората, които обичат когато ги срещнат по улицата да им искат автограф, а на мене лично ми се е случвало. smile.gif

QUOTE(SkinHeads @ Oct 1 2007, 12:24 PM) *
Харесват ли те жените?

Да, харесват ме. Нямам абсолютно никакъв проблем с жените, хората които ме познават, могат да го потвърдят. Това, че не се фукам на OPERWALL, кой, къде и как съм е*ал, не означава, че имам някакъв проблем. На тебе също ти напомням, че ти остава още един въпрос, който можеш да ми зададеш и на който евентуално може да получиш отговор. При минаване на лимита от 3 въпроса, без абсолютно никакъв проблем ще игнорирам всеки следващ въпрос.
Taz_devil
P.S. Може ли да ми бъде махнат ban-а от форума, тъй като е смешно да има интервю с мене, а в същото време да съм ban-ат сигурно вече повече от 6 месеца и да се налага да ползвам proxy? smile.gif
int21h
Защо все пак отговаряш на въпросите?
Mandy
QUOTE(Taz_devil @ Oct 1 2007, 03:05 PM) *
Много е сложен въпроса за мене, за това ще те помоля да пробваш да ми го зададеш по по-елементарен начин. wink.gif

Перефразирам:
Мислиш ли, че самочувствието ти има покритие и защо ?

Едит: Това го считаме все още за първи въпрос, нали ? :>
Narf
QUOTE(Taz_devil @ Oct 1 2007, 03:04 AM) *
Просто имах желанието и се захванах. Как, защо и т.н. не мисля, че има значение. Оператор съм в UniBG от 2 месеца, след закачането на irc.mnet.bg към мрежата през 2002-ра година, което до момента прави 3 години като локален оператор и почти 2 като глобален.

А защо плюеш по всичко в тази мрежа?
Taz_devil
QUOTE(int21h @ Oct 1 2007, 03:25 PM) *
Защо все пак отговаряш на въпросите?

Защото идеята би трябвало да е интервю, както пише и тъй като аз нямах нищо против, не мисля, че трябва да има причина, за да не отговарям на въпросите.

QUOTE(Mandy @ Oct 1 2007, 03:31 PM) *
Перефразирам:
Мислиш ли, че самочувствието ти има покритие и защо ?

Едит: Това го считаме все още за първи въпрос, нали ? :>

Мисля, да. Факт е оня голям израстък между краката ми. Мисля, че той ми стига за да имам самочувствие. wink.gif
Да, считам ти го за първи въпрос.

QUOTE(Narf @ Oct 1 2007, 03:31 PM) *
А защо плюеш по всичко в тази мрежа?

Плюя само по това, което наистина го заслужава. Не плюя по това, което не си е заслужило това ми действие.
GoodINC
Кое е нещото, с което най-много се гордееш в живота си?
magdanoz
QUOTE(Taz_devil @ Oct 1 2007, 03:07 PM) *
P.S. Може ли да ми бъде махнат ban-а от форума, тъй като е смешно да има интервю с мене, а в същото време да съм ban-ат сигурно вече повече от 6 месеца и да се налага да ползвам proxy? smile.gif

shto si imal/imash ban ?
Taz_devil
QUOTE(GoodINC @ Oct 1 2007, 08:10 PM) *
Кое е нещото, с което най-много се гордееш в живота си?

Мога да казвам цялата българска азбука с едно оригване. biggrin.gif

QUOTE(magdanoz @ Oct 1 2007, 08:21 PM) *
shto si imal/imash ban ?

И все още го имам, а причината е, че dlh изпитва странни чувства на любов към мене. smile.gif Напомням ти, че и ти имаш право на още един въпрос... wink.gif
^_JoHn_DoE_
Mnogo priqteli li ima6 ? (Spored teb)
Nezavisimo ot otgovoran a 1-q vyprost istisnki priqteli li sa ti tezi li4nosti?
Kolko 4oveka ti e kompaniqta s koqto nai 4esto se sabira6?
dreben
Що броиш на кой колко въпроси му остават.?
NoEx
QUOTE(Taz_devil @ Oct 1 2007, 03:05 PM) *
Да, харесват ме. Нямам абсолютно никакъв проблем с жените, хората които ме познават, могат да го потвърдят. Това, че не се фукам на OPERWALL, кой, къде и как съм е*ал, не означава, че имам някакъв проблем. На тебе също ти напомням, че ти остава още един въпрос, който можеш да ми зададеш и на който евентуално може да получиш отговор. При минаване на лимита от 3 въпроса, без абсолютно никакъв проблем ще игнорирам всеки следващ въпрос.

Да разбираме ли, че си от ляво-центристката партия?
Taz_devil
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Oct 1 2007, 10:25 PM) *
Mnogo priqteli li ima6 ? (Spored teb)
Nezavisimo ot otgovoran a 1-q vyprost istisnki priqteli li sa ti tezi li4nosti?
Kolko 4oveka ti e kompaniqta s koqto nai 4esto se sabira6?

Не е важно един човек, колко приятеля има, а това, дали са истински. Аз лично смятам, че имам достатъчно приятели. Относно въпроса ти за компанията, не мисля, че е от значение броя на хората, при положение, че винаги си прекарвам добре. smile.gif Ако нещо по конкретно те интересува, пробвай да питаш, ако имаш късмет ще ти кажа... tongue.gif
Taz_devil
QUOTE(NoEx @ Oct 1 2007, 10:42 PM) *
Да разбираме ли, че си от ляво-центристката партия?

Разбирай, че е?а всичко, що е човек и има дупка. wink.gif ахахах
Dragster
QUOTE(Taz_devil @ Oct 1 2007, 10:45 PM) *
Не е важно един човек, колко приятеля има, а това, дали са истински. Аз лично смятам, че имам достатъчно приятели. Относно въпроса ти за компанията, не мисля, че е от значение броя на хората, при положение, че винаги си прекарвам добре. smile.gif Ако нещо по конкретно те интересува, пробвай да питаш, ако имаш късмет ще ти кажа... tongue.gif

Той те пита нещо по-конкретно - не виждаш ли въпросите му, баш са си конкретни, но отговора се увърта.
Mandy
Поне 90% от четящите този форум мислят, че си просто парче. Ако можеше да промениш мнението им, как би го направил ?
Lax
Когато в пубертета разбра, че на вид няма да те бъде, защо поне не опита на акъл да израстнеш? Как се чувстваш и научи ли се да живееш с тези твои два основни недостатъка?
Taz_devil
QUOTE(Dragster @ Oct 1 2007, 10:52 PM) *
Той те пита нещо по-конкретно - не виждаш ли въпросите му, баш са си конкретни, но отговора се увърта.

Не мисля така. Смятам, че му отговорих на въпроса, макар и на последния по начин, който не е много директен. И все пак, смятам, че това е интервю, а не "Размисли и страсти" за да обсъждаш и коментираш начина, по който съм отговорил. За това, ако обичаш се въздържай и задавай въпроси, както си му е реда (или поне би трябвало да бъде).

QUOTE(Mandy @ Oct 1 2007, 11:13 PM) *
Поне 90% от четящите този форум мислят, че си просто парче. Ако можеше да промениш мнението им, как би го направил ?

Повече от 90% са, но както вече казах и ме караш да се повтарям, а аз не обичам да го правя, не плащам данък обществено мнение и точно поради тази причина, не ме интересува какво мислят другите за мене. Не мисля и да се опитвам да променя мнението на никой за себе си, още по-малко, при положение, че имам и аз същото мнение за въпросния процент хора. Но точно, защото съм добродушен човек, query-то ми винаги е отворено (е, почти винаги) и всеки, който иска да си оправим взаимоотношенията, може да заповяда.
magdanoz
shto se dwijish w kompaniqta na razni ~14 godishni i im udiswash na nomerata i towa prawi li te nekaf myj sred tqh,
chuwstwaiki se kato glawatar ili prosto se chuwstwash na tqhnoto niwo i gi priemash kato swoi? :>
Taz_devil
QUOTE(Lax @ Oct 1 2007, 11:25 PM) *
Когато в пубертета разбра, че на вид няма да те бъде, защо поне не опита на акъл да израстнеш? Как се чувстваш и научи ли се да живееш с тези твои два основни недостатъка?

Явно или не ми е стигнал акъла, което е много вероятно или чисто и просто имам все още не изживяно детство, което реално погледнато също е много вероятно. Чувствам се добре, мерси, че попита. Също така смятам, че се справям с тези недостатъци и не ми пречат в живота.
Taz_devil
QUOTE(magdanoz @ Oct 1 2007, 11:35 PM) *
shto se dwijish w kompaniqta na razni ~14 godishni i im udiswash na nomerata i towa prawi li te nekaf myj sred tqh,
chuwstwaiki se kato glawatar ili prosto se chuwstwash na tqhnoto niwo i gi priemash kato swoi? :>

Това, че съм излизал един, два пъти с лица под 16 годишна възраст, не значи, че това ми е компанията и ако ти наистина това го мислиш, то това говори много лошо за тебе самия. Що се отнася до това, как се чувствам сред тях, това само аз мога да определя (ахахахах) и точно поради тази причина и да се опитам да ти обясня, няма да разбереш. В интерес на истината с или без лицата под 16 годишна възраст смятам, че така или иначе си имам качествата на главатар и водач (дано ме изберат на следващия кастинг за Survivor). Времето го е показало. Къде и как, не пробвай да питаш, не мисля, че ти влиза в работата да знаеш. А между другото смятам, че за приятелството няма ограничение във възрастта, точно поради тази причина, имам приятели както под 16 годишна възраст, така и над 30, за които мога да кажа също, че и са ми добри приятели, на които винаги мога да разчитам.
Taz_devil
Между другото, въпросите почнаха да стават изключително еднообразни и почна да ми става скучно. sad.gif Някой няма ли да се сети да зададе някакъв въпрос, които да не е свързан със сегашните?
DarkSol`2Bz
Харесва ли ти в интернет клуб "Лоди" и там ли играете с другите деца? :>
Taz_devil
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 2 2007, 12:03 AM) *
Харесва ли ти в интернет клуб "Лоди" и там ли играете с другите деца? :>

Бухахахахаха, това беше добро, признавам си! smile.gif Да, харесваше ми във въпросния клуб, нищо, че по последна информация която имам, вече не съществува. Друг е въпроса, че никога не съм играл в него, предпочитах Зоната, която беше доста по-добра и се намираше само на две крачки от Лоди. Иначе снимката е от 2002-ра година в Благоевград. wink.gif Какви времена бяха, спомени, спомени... wink.gif
GoodINC
Ако съдбата те постави пред избора - жена или приятел и в същото, ако избереш жената, заебаваш приятеля, а ако избереш приятеля, заебаваш жената... Кое би избрал?
Taz_devil
QUOTE(GoodINC @ Oct 2 2007, 12:22 AM) *
Ако съдбата те постави пред избора - жена или приятел и в същото, ако избереш жената, заебаваш приятеля, а ако избереш приятеля, заебаваш жената... Кое би избрал?

Приятеля, разбира се!
DaDiablo
Защо викна придворните човечета на помощ? Толкова ли не можеш да се оправиш с "нас"?
Taz_devil
QUOTE(DaDiablo @ Oct 2 2007, 12:38 AM) *
Защо викна придворните човечета на помощ? Толкова ли не можеш да се оправиш с "нас"?

Нямам си и на идея за какво става дума. Все още не съм си наел придворна слуга.
Rolex
Как се определяш със 3 думи?
dreben
Последният ми въпрос е:

Ако беше безгръбначно животно, какво щеше да си.?
а.) червей
б.) мишок
в.) паяк
г.) все така

Внимавай, някой от отговорите може да са подвеждащи ;р
Mandy
Отричаш ли, че си имал хомосексуални контакти ?
SkinHeads
На кой въпрос ще отговориш честно?
int21h
Защо се усеща някаква негативна нотка във въпросите зададени към теб?
dianna
и защо въобще си правиш труда не само да отговаряш ами и да четеш форума? ;-)
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.