QUOTE(rfk @ Oct 1 2007, 04:31 AM)

Кога ши ма водиш на бира ?

Когато станеш малко по-сериозен и спреш да се държиш като дете.
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Oct 1 2007, 08:13 AM)

Защо си се занемарил на млади години :> ?
На този въпрос, вече ти отговорих, макар и малко по по-различен начин. Не смятам да се повтарям. Също така искам да ти напомня, че ти остава още един въпрос, който имаш право да ми зададеш, според правилата на интервюто и този път може да опиташ да е по смислен.
QUOTE(Mandy @ Oct 1 2007, 09:01 AM)

Високомерното и нагло отношение към хората предполага високо самочувствие. Защо смяташ, че имаш основания за наличието на такова ?
Много е сложен въпроса за мене, за това ще те помоля да пробваш да ми го зададеш по по-елементарен начин.

QUOTE(Mariyana @ Oct 1 2007, 09:07 AM)

Шест неща, които те дразнят най-много?
1. Предателството.
2. Топлата бира.
3. Топлата скара.
4. Това, че летния сезон е само 3 месеца, което време не ми е достатъчно за да си показвам дупето по плажовете.
5. Skype Credit се купува изключително трудно.
6. Prison Break е само 3 сезона.
7 (бонус). Новата RAM за моето PC е изключително скъпа, а старата вече не ми достига.
QUOTE(dreben @ Oct 1 2007, 09:25 AM)

Ако беше пъпка щеше да си:
а.) гнойна
б.) от комар
в.) обикновен цирей
г.) и трите
.? :>
Прочети ми първия пост по тази тема.
QUOTE(behind @ Oct 1 2007, 10:17 AM)

Каква музика най-обичаш да слушаш?

По принцип слушам всякаква музика, но повече наблягам на поп-фолк.
QUOTE(Dragster @ Oct 1 2007, 11:22 AM)

Има ли право и основание, според теб, мнението на DarkSol`2Bz относно външният ти вид и срам ли те е, та за това не искаш да покажеш твоя снимка на аудиторията?
За мене мнението на въпросния индивид от женски пол е чисто заяждане и опит това интервю да се превърне като интервюто с escape. Тук обаче има един проблем, а именно, че аз не съм escape и не се поддавам лесно, на подобни изказвания, без значение дали са основателни или не. Що се отнася до снимката ми, не, не ме е срам, но не съм от хората, които обичат когато ги срещнат по улицата да им искат автограф, а на мене лично ми се е случвало.

QUOTE(SkinHeads @ Oct 1 2007, 12:24 PM)

Харесват ли те жените?
Да, харесват ме. Нямам абсолютно никакъв проблем с жените, хората които ме познават, могат да го потвърдят. Това, че не се фукам на OPERWALL, кой, къде и как съм е
*ал, не означава, че имам някакъв проблем. На тебе също ти напомням, че ти остава още един въпрос, който можеш да ми зададеш и на който евентуално може да получиш отговор. При минаване на лимита от 3 въпроса, без абсолютно никакъв проблем ще игнорирам всеки следващ въпрос.