SkinHeads
Sep 23 2007, 08:32 PM
ЗА КЪВ КУР ДА СПАЗВАМ ТЪПИТЕ, НЕЩАСТНИ, МЪРЛЯШКИ, ОХЛУЗЕНИ, ОЖУЛЕНИ, СГАЗЕНИ, ИДИОТСКИ ПРАВИЛА?????????????? ПОСЛЕ 20% WARNING И ЩЕ МИ СЕ ПОКАЗВА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА : АЙДЕ НЕМА НУЖДА.
П.П. СА СИГУРНО ЩЕ СА >40%
zeraful
Sep 23 2007, 08:33 PM
Не се притеснявай, аз се откинах с 40% заради това, че съм обиждал, след като оня ми вика "анално податлива кучка" :>
човече, дрее ти...
SkinHeads
Sep 23 2007, 08:34 PM
ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ АЗ С ТУРЦИ ЦЕЛ ЖИВОТ
hatred
Sep 23 2007, 08:41 PM
Не си мислете, че сте единствените предупредени.
Има си лични съобщения, разбирайте се там.
SkinHeads, не знам за къде са ти тези 20%, но определено не са от днес. Ако погледнеш пише дата 12 Септември.
Наистина почнахте да прекалявате напоследък, и вместо темите да се превръщат в дискусии, се превръщат в лични нападки и мерене на уши. Има модератори, и особено при предупрежденията си пише кой защо какво е написал. Има опция 'Лично Съобщение' - аз нито веднъж не съм отказал да обясня кое и защо. Не мисля, че другите биха отказали.
Различни хора сме, всеки със своите вярвания, способности, вероизповедание, начин на мислене, държание и там каквото се сетите. Това е _ФОРУМ_, точно за да дискутираме тези различни теми, а не да налагаме мнения и да слагаме епитети на различни хора, просто защото не са като нас. И обратното.
Уж сме големи и разумни хора, пък тя в ква се превръща. Нито на мен ми харесва да го играя звероукротител, нито на някой друг.
Dragster
Sep 23 2007, 08:49 PM
QUOTE(zeraful @ Sep 23 2007, 09:33 PM)

Не се притеснявай, аз се откинах с 40% заради това, че съм обиждал, след като оня ми вика "анално податлива кучка" :>
човече, дрее ти...
Да, ама ти си го търсеше и го предизвика. Явно или човека е със слаби нерви или му е писнало от закачките ти.
Имаше поговорка: Вола рил, рил, па си го изрил.
Да бе, верно, дрее ви. За един виртуален форум и едни 20% ще се изколяте.
Спокойно, до 100 има още.
hatred
Sep 23 2007, 08:51 PM
Пределно ми е ясно, че има лични конфликти. Пределно ми е ясно, също така, че има хора, които се увъртат само и само да видят някой друг сеир, че да има с какво да си начешат езиците. Но останалите пък не са длъжни да ги гледат. А и не мисля, че тук е място за решаване на лични проблеми.
Energy---, ти пък спри да се буташ, където не ти е работа, че само да подклаждаш обстановката. Или поне като се изказваш, се изказвай малко по-компетентно. 'Човека', както го нарече, няма нищо общо с този форум, освен това, че е негов потребител.
dlh
Sep 23 2007, 10:53 PM
QUOTE(SkinHeads @ Sep 23 2007, 09:32 PM)

ЗА КЪВ КУР ДА СПАЗВАМ ТЪПИТЕ, НЕЩАСТНИ, МЪРЛЯШКИ, ОХЛУЗЕНИ, ОЖУЛЕНИ, СГАЗЕНИ, ИДИОТСКИ ПРАВИЛА?????????????? ПОСЛЕ 20% WARNING И ЩЕ МИ СЕ ПОКАЗВА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА : АЙДЕ НЕМА НУЖДА.
П.П. СА СИГУРНО ЩЕ СА >40%
Искаш ли да ползваш този форум, ще му спазваш правилата.
^_JoHn_DoE_
Sep 24 2007, 06:56 AM
Аз пък написах ЦСКА в тема "Левски*"

Абе живота продължава
Narf
Sep 24 2007, 08:56 AM
Абе ... хубаво е да си бунтар до известна степен, но тук не е плювалник.
Не бъдете фанатици.
ill`
Sep 26 2007, 04:12 PM
Бре, хубаво било да си бунтар. Направо си е модерно. То вече не останаха младежи, дето да не се бунтуват против нещо. Любимото ми е масовото некъпане, несресване, немиене на зъби и всичкия отказ от хигиенизиращи упражнения.
Twisted Sisters - We're Not Gonna Take It.mp3
Dragster
Sep 26 2007, 06:44 PM
QUOTE(dJ_extazY @ Sep 23 2007, 09:51 PM)

..
'Човека', както го нарече, няма нищо общо с този форум, освен това, че е негов потребител.
Не знам какво друго трябва да има общо..
DarkSol`2Bz
Sep 26 2007, 06:57 PM
Добре де ... сериозно ... само аз ли се радвам на такива работи?
Имам научно изведена теория под кодовото наименование
И&И а.к.а.
Имоция и Интрига.
Не стига, че има и Имоция и Интрига и модела И&И е изпълнен на 100% ами се и жалвате :> Това са радостите в живота бе разберете го :>
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки,
натисни тук.