Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Седемдневен маратон уби китайски геймър
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Игри
Jen
Млад мъж от Североизточен Китай прекарал почти цялата седемдневна ваканция по случай лунната Нова година пред компютъра си, увлечен във видео игри. В крайна сметка обаче се строполил мъртъв в края на маратонската сесия, предаде Ройтерс.

Местните медии не съобщават името на 26-годишния китаец от град Джинзоу, провинция Лиаонинг, колабирал в събота, последният ден от новогодишната ваканция в Китай. Това било потвърдено от родителите му пред държавното издание China Daily. Единствената персонална подробност е, че младежът бил с наднормено тегло от 150 кг.

Местният учител Ксу Ян казал пред China Daily, че скучният живот по време на новогодишните празници е подтикнал много хора да се обърнат към компютърните игри за забавление. Той обяснява, че за китайците през ваканцията е имало само две възможности за забавление: телевизия или компютър. Какво друго биха могли да правят през ваканцията, когато всички магазини и кафетерии са затворени?

В последните години в Китай се забелязва обезпокоително увеличение на броя на тийнейджъри и младежи, пристрастени към Интернет. Не помагат опитите на властите да ограничат достъпа им до Интернет кафетата и компютърните зали, както и да ограничат времето за онлайн игри. Около 2.6 милиона, или 13% от 20-те милиона потребители на Интернет в Китай под 18 години, са класифицирани като пристрастени, съобщава държавната медия.

http://technews.bg/info.php?id=2683
kaspi
losho losho i as zapochvam da se zaribqvam po WOW sad.gif
dnz
WoW-a е много зарибяваща игра отначало, просто те подтиква да желаеш да я 'джиткаш', аз я отказах като бял доло горе на средно ниво на играта, като замислих колко време съм играл и нагоре като става още по зор... и като знам че заема има няма десетина гига байта от харда ми хептен да се откажеш...

Аз гледах някво клипче (скрита камерка май беше) някав си влиза в стаята, връща се от даскало, хвърля чантата и сяда и неиздържа буквално, няма да се преоблече да си почини... яде когато чака нещо в играта (примерно когато героя му си почива или др.) И само като видях отстрани каса с "RedBull" и още десетина празни кутиики пред монитора и се отказах... и накрая както си и мислех, очаквах да кажат че умрял от "свръх доза" (ако мога такода го кажа) WoW....

След 2 минути в IRC

[23:24:24] <SmackThat> ba
[23:24:25] <SmackThat> 4esno
[23:24:30] <SmackThat> znaesh li vko e tova da ne pravish ni6ty
[23:24:33] <SmackThat> absolutno
[23:24:36] <SmackThat> ni6ty
[23:24:41] <SmackThat> s4ypvat
[23:24:47] <SmackThat> ni kakto i da idem
[23:24:47] <SmackThat> kvo i da napravi
[23:25:16] <SmackThat> ve4e mi ide da stana i da ybiq nqkoi
[23:25:16] <SmackThat> treperq celiq
[23:25:16] <SmackThat> sled malko mai 6te izleza na vuzduh
[23:25:16] <SmackThat> da shibna ne6ty

Става въпрос за DotA (Warcraft 3 Frozen Throne)
-Почвам да се притеснявам, рядко съм го виждал така :|
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.