Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю с Wolfen
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
DaDiablo
Кай са кой си ти smile.gif
magdanoz
shto wsichki te bazikame che si gey? smile.gif
Volter
Защо не слушаш музика? :>
Sameveel
Защо Wolfen? smile.gif
Wolfen
QUOTE(DaDiablo @ Sep 15 2007, 11:11 AM) *
Кай са кой си ти smile.gif

Az sym tozi, koito iskam da byda.

QUOTE(magdanoz @ Sep 15 2007, 11:23 AM) *
shto wsichki te bazikame che si gey? smile.gif

Zashtoto nqma za kakvo drugo da me baziknete, poslednata vyzmonost, koqto vi ostava, e da me izkarate, che sym gei smile.gif shte vi se! tongue.gif

QUOTE(Volter @ Sep 15 2007, 11:24 AM) *
Защо не слушаш музика? :>

Naprotiv, bez myzika ne moga... vkushti, na rabota, ot vkushti kym rabota i obratno smile.gif
RABIES
Чувам, че ходиш на фитнес от няколко месеца. Колко ти стана ръката ? rolleyes.gif
Wolfen
QUOTE(Your^mind^f @ Sep 15 2007, 11:27 AM) *
Защо Wolfen? smile.gif

Kogato zapochnah da vlizam v UniBG bqh zapalen po igrata Return to Castle Wolfenstein... za sujalenie nick Wolfenstein beshe zaet, zatova si registrirah samo Wolfen. Nicka nqma nishto obshto s vulcite... vupreki, che zaradi nicka, dosta moi priqteli mi vikat vulcho smile.gif well, what can i do pardon.gif
Wolfen
QUOTE(RABIES @ Sep 15 2007, 11:34 AM) *
Чувам, че ходиш на фитнес от няколко месеца. Колко ти стана ръката ? rolleyes.gif

Pravilno chuvash, chestno kazano nqmam ideq, no sym ubeden, che e po-golqma ot tvoqta tongue.gif
Dragster
Добър човек ли си според теб и околните? /с добър характер/
Wolfen
QUOTE(Energy--- @ Sep 15 2007, 02:01 PM) *
Добър човек ли си според теб и околните? /с добър характер/

Spored men sym dobyr, ponqkoga daje prekaleno dobur, koeto mi prechi v opredeleni situacii. Za okolnite? Tova shte go kajat te smile.gif chuval sym pozitivni i negativni otizivi za haraktera mi.
usdollar
Какво наричаш щастие?
DeStRuCti0N
Има ли смисъл, след като няма значение ? :>
Wolfen
QUOTE(usdollar @ Sep 15 2007, 02:53 PM) *
Какво наричаш щастие?

Vremenno biohimichno neravnovesie na organizma? smile.gif Spomnqm si kak edna edinstvena pesen, koqto chuh, uspq da me nakara da se pochuvstvam nai-shtastliviq chovek na sveta smile.gif Edin jest na blizyk chovek moje da me napravi bezkraino shtastliv. Znam samo edno, shtastieto ne e konstantno i e mnogo krehko.
Wolfen
QUOTE(DeStRuCti0N @ Sep 15 2007, 03:00 PM) *
Има ли смисъл, след като няма значение ? :>

Da, ima.
Narf
Кое е любимото ти занимание?
Wolfen
QUOTE(Narf @ Sep 15 2007, 03:48 PM) *
Кое е любимото ти занимание?

Moje bi rabotata mi smile.gif Tova e zanimanie, koeto mi e interesno i mi haresva smile.gif
DarkSol`2Bz
Изглеждаш позитивен и щастлив човек (не само изглеждаш, а съм се убедил, че си такъв). Какво те прави това, което си?
Wolfen
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Sep 15 2007, 04:10 PM) *
Изглеждаш позитивен и щастлив човек (не само изглеждаш, а съм се убедил, че си такъв). Какво те прави това, което си?

Priqtelite, shtastliv sym, kogato sym sred priqteli. Pozitivnostta e vypros na lichna naglasa.
Mariyana
Активен или пасивен ........../попълни празното пространство и довърши въпроса, както и му отговори rolleyes.gif /?

БТВ запознах се със съпорта ти 2-ро ниво(Windows) :-D на един рожден ден вчера вечерта. Еххх колко е малък света tongue.gif tongue.gif
Wolfen
QUOTE(Mariyana @ Sep 15 2007, 05:07 PM) *
Активен или пасивен ........../попълни празното пространство и довърши въпроса, както и му отговори rolleyes.gif /?
БТВ запознах се със съпорта ти 2-ро ниво(Windows) :-D на един рожден ден вчера вечерта. Еххх колко е малък света tongue.gif tongue.gif

Aktiven ili pasiven bi bila rolqta ti, ako beshe s homoseksualna orientaciq?

Aktiven tongue.gif

S koi tochno si se zapoznala, tuka imam dosta kolegi 2-ro nivo smile.gif Ime?
flx
Опиши себе си с 3 думи smile.gif ?
TheOnly
Кое е това, което провокира негативни емоции в теб и може да бъде проворкирано от познати, приятели и изобщо от хора, на които държиш, не случайни индивиди?
dreben
Кое е най-хубавото нещо, което си чувал от RABIES.? :>
SkinHeads
Ако беше шахматна фигура каква щеше да си? blink.gif
Wolfen
QUOTE(Jonyto @ Sep 15 2007, 06:13 PM) *
Опиши себе си с 3 думи smile.gif ?

Qko uporito kopele smile.gif

QUOTE(TheOnly @ Sep 15 2007, 07:13 PM) *
Кое е това, което провокира негативни емоции в теб и може да бъде проворкирано от познати, приятели и изобщо от хора, на които държиш, не случайни индивиди?

Luja nai-veche. Sumnqvam se, obache, che nqkoi ot priqtelite mi bi me izlygal, zatova sa mi priqteli vse pak smile.gif Negativni emocii bi provokiral otkaza na podkrepa, kogato imam nujda ot neq.

QUOTE(dreben @ Sep 15 2007, 08:17 PM) *
Кое е най-хубавото нещо, което си чувал от RABIES.? :>

Ami ... az hubavi neshta ne sym chuval, respektivno i loshi, no tova e, zashtoto ne sym se zaslushval tongue.gif Anyway, RABIES go poznavam lichno i imam pochti samo nai-dobri vpechatleniq wink.gif

QUOTE(SkinHeads @ Sep 15 2007, 09:11 PM) *
Ако беше шахматна фигура каква щеше да си? blink.gif

Carica smile.gif
usdollar
Защо? smile.gif
Wolfen
QUOTE(usdollar @ Sep 16 2007, 10:28 AM) *
Защо? smile.gif

Zashtoto tq vsqva nai-golqm respekt ot vsichki, ima po-golqma svoboda v dvijeniqta, kato cqlo e moje bi nai-cennata figura sled carq smile.gif I v jivota se borim za da se prevurnem v neshto znachimo, neshto poveche ot ostanalite, da ostavim sleda sled sebe si, da usetim, che ne sme jiveli naprazno, a sme prekarali otredenoto ni vreme pulnocenno. Zatova izbrah caricata, az se borq smile.gif
Ned
Имаш ли собствен стил на обличане или обичаш да подражаваш на някого? nefloodi.gif
Wolfen
QUOTE(Nedqlko @ Sep 16 2007, 12:40 PM) *
Имаш ли собствен стил на обличане или обичаш да подражаваш на някого? nefloodi.gif

Sobstven stil... ami gledam kato si obleka neshto da se haresam s nego smile.gif stil - sportno-eleganten. Ne podrajavam na nikogo, drugite podrajavat na men tongue.gif
escape
zashto si brusnesh glavata , ya obiasni na auditoriata smile.gif
magdanoz
na kakwo si fen? :>
Dragster
Свикваш ли лесно с промените?
Wolfen
QUOTE(escape @ Sep 17 2007, 04:38 PM) *
zashto si brusnesh glavata , ya obiasni na auditoriata smile.gif

Za da se vijda kolko e golqma i kolko mnogo akyl ima v neq smile.gif

QUOTE(magdanoz @ Sep 17 2007, 10:20 PM) *
na kakwo si fen? :>

Na jivota

QUOTE(Energy--- @ Sep 17 2007, 10:24 PM) *
Свикваш ли лесно с промените?

Da
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.