Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Честит 1-ви учебен ден на всички ученици!
UniBG Forums > Дискусии > Основни
Taz_devil
Честит 1-ви учебен ден на всички ученици! Да ходите по-често на училище и по-малко двойки да вадите, че после хорицата от форума ви обсъждат колко е зле подрастващото население! tongue.gif
CrazyGoD
Благодаря, благодаря biggrin.gif
Jen
Ихаа как не ми се почва училище... леле кога мина тая ваканция ***** **** smile.gif
black_dahlia
Мерси.
И аз точно това се чудя, кога мина тази ваканция... disagree.gif
magdanoz
mersi :>
Dragster
Благодаря. smile.gif
Днес научиш, че наща мила и голяма гимназия минава на смени и нащият випуск ще бъдем втора смяна през втория срок заради голям наплив на ученици и увеличаването на паралелките до 6. mad.gif
mix25
ai dqca da vi e sladku tongue.gif
usdollar
Аз съм заек dance2.gif
dlh
Всяка събота да сте на училище дано
flx
Честито tongue.gif
black_dahlia
QUOTE(dlh @ Sep 15 2007, 06:07 PM) *
Всяка събота да сте на училище дано

Ууу, че си лош. С какво сме го заслужили sad.gif
SkinHeads
Някои ще са и всяка събота та даже и лятото
usdollar
QUOTE(SkinHeads @ Sep 15 2007, 06:42 PM) *

е недей така бе , днеска почнах английска гимназия и отсега ме стряскаш shocked.gif
ill`
Честито и успех!
Аз почвам в понеделник.
usdollar
абе ученици , я споделете коя смяна сте , че вече ми писна всеки да ми казва 2ра смяна а аз да съм 1ва biggrin.gif

ill` - мерси smile.gif успех и на теб
Dragster
QUOTE(SkinHeads @ Sep 15 2007, 07:42 PM) *

Няма
dreben
QUOTE(Energy--- @ Sep 15 2007, 09:09 PM) *
Няма

Не даваш ли .? :>
Mariyana
QUOTE(black_dahlia @ Sep 15 2007, 06:23 PM) *
Ууу, че си лош. С какво сме го заслужили sad.gif

Едно време се е учило и събота...

Викам униформи да вкарат, че куклите и фешЪнките се забравиха...
^_JoHn_DoE_
Обявявам траур!!!
П.П. Е*аси пак на даскало. Шиит
magdanoz
QUOTE(Mariyana @ Sep 15 2007, 11:26 PM) *

wikam da ne wikash da ne ta stroqwam w 2 redici biggrin.gif
vitamine
Зайци ... chears. wink.gif
Mariyana
QUOTE(magdanoz @ Sep 15 2007, 11:51 PM) *
wikam da ne wikash da ne ta stroqwam w 2 redici biggrin.gif

Клечо, ще ме извиняваш ама е налегнала такава свободия м/у подрастващото поколение, че ми се драйфа. Не си знаят бройките на по 12, да не говорим, че ако понечиш да поздравиш някоя фльорца стандартно - докосвайки бузи сигурно ще ти остави около 78 пласта фон дьо тен по фейса(лошото е, че не само с фльорците е така, а и с момчетата вече, "измодерчиха" се wink.gif ) . Трябва да се забрани грима, излизането след 22,00 и задължително да се въведат униформи поне до 16 годишна възраст, от 16 до 18 родителите да преценяват, а след 18 фрии фор олл.
Едно време класния ми(който по случайност също е пловдивчанин) за да ни покаже колко нелепо е да ходим с къси поли беше измислил едно прекрасно занимание, влизаше всеки ден в стаята и момичетата с полички една по една ни нареждаше в редица с гръб към останалите, пускаше тебешир на земята и с изправени крака се навеждаш за да го вдигнеш, ако не ти се вижда дупето, значи полата ти е достатъчно дълга, да не говорим, че са заместник директор ме е наказвала за прическа, 1 ден ме изпрати вкъщи с основание "даваш лош пример, разбирам напълно ентусиазма ти затова ти давам 1 ден да влезеш в релси, в рамките на този ден си господарка".
Има си време за всичко мисля, и за контенето, и за "показването", за момента обаче юздите са изтървани...
hatred
QUOTE(Mariyana @ Sep 15 2007, 09:26 PM) *

thumbsup.gif

Като се прибера и ги гледам се чудя кой какъв е.

Дали момичето с късата коса и потурите е момче?

Или момчето с тоновете парфюм, опашката и лакираните нокти е момиче?

Ужас mf_hide.gif
kaspi
malko vstrani sme ot temata ama i roditelite sa mnogo vinovni . s ochite si sym vijdal "roditel" da kazva na policai :
Che az mu davam pari da izliza i da pie ti mi go karash vkyshti !
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.