QUOTE(magdanoz @ Sep 15 2007, 11:51 PM)

wikam da ne wikash da ne ta stroqwam w 2 redici

Клечо, ще ме извиняваш ама е налегнала такава свободия м/у подрастващото поколение, че ми се драйфа. Не си знаят бройките на по 12, да не говорим, че ако понечиш да поздравиш някоя фльорца стандартно - докосвайки бузи сигурно ще ти остави около 78 пласта фон дьо тен по фейса(лошото е, че не само с фльорците е така, а и с момчетата вече, "измодерчиха" се

) . Трябва да се забрани грима, излизането след 22,00 и задължително да се въведат униформи поне до 16 годишна възраст, от 16 до 18 родителите да преценяват, а след 18 фрии фор олл.
Едно време класния ми(който по случайност също е пловдивчанин) за да ни покаже колко нелепо е да ходим с къси поли беше измислил едно прекрасно занимание, влизаше всеки ден в стаята и момичетата с полички една по една ни нареждаше в редица с гръб към останалите, пускаше тебешир на земята и с изправени крака се навеждаш за да го вдигнеш, ако не ти се вижда дупето, значи полата ти е достатъчно дълга, да не говорим, че са заместник директор ме е наказвала за прическа, 1 ден ме изпрати вкъщи с основание "даваш лош пример, разбирам напълно ентусиазма ти затова ти давам 1 ден да влезеш в релси, в рамките на този ден си господарка".
Има си време за всичко мисля, и за контенето, и за "показването", за момента обаче юздите са изтървани...