Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: ipv6 БЪГОВЕ!!!
UniBG Forums > Дискусии > Основни
zeraful
Господа админи, оператори, разработчици, всякакви други митични герой и команден състав. Не Ви ли писна, поне малко, ей така колкото да не е без хич, да ползвате цУниБГ за опитно поле. То не беше ratbox, не беше крадене на база данни, не бяха чудесии, не бяха глупости. Сега ipv6. O, БОЖЕ! НОВО ЧУДО! НОВА ТЕХНОЛОГИЯ. Сега инъче така важното ми ип няма да е така скучно, само с 10 цифрички, а ще е така забавно с хамнайси рандом символа. Лошо няма, нови фафли и тях ще ги преживеем. Но, **ем Ви, господа админи, българската работа, да го бяхте поне тествали. Бива, гъзарийка е, цветнотийка, радва младите чатъри, зажадняли за прекрасно изкарване в старата ни мрежичка, ама бива ли ipv6 ДА НЕ СЕ* лови нито от бан, нито от +i, +k модове ? Епа, господа админи, докога така ? Сега ще креснете, че никой не ви плаща за работата. Така е, не Ви плаща, ама поне като не можете, нямате технологичното време и нерви да се занимавате - НЕДЕЙТЕ. Защо само измъчвате потребителите, то все едно Ви пука за тях.

Моля, това нещо да се оправи.

И преди някой да каже, че търся медийна изява и лая колкото да не е без хич, ще прикача малко логове...

CODE
[14.09.2007] 22:22:09 <FlaaaHaaaaaaaaa> аве тея чичаци с ипв6 нищо не ги лови май май
[14.09.2007] 22:22:29 <diavolche> +i не ги лови ?
[14.09.2007] 22:22:36 <FlaaaHaaaaaaaaa> така предполагам
[14.09.2007] 22:22:41 <FlaaaHaaaaaaaaa> знаеш ли някой с ипв6 да пробваме
[14.09.2007] 22:24:11 <DaDiablo> да опитам аз
[14.09.2007] 22:24:20 <diavolche> да
[14.09.2007] 22:24:27 <FlaaaHaaaaaaaaa> опитай
[14.09.2007] 22:26:24 * blablabla (blabla@3560g-48ps.nx.tc) has joined #*
---
[14.09.2007] 22:28:25 * * sets mode: +o FlaaaHaaaaaaaaa
[14.09.2007] 22:28:35 * FlaaaHaaaaaaaaa sets mode: +k *
[14.09.2007] 22:28:39 * blablabla (blabla@3560g-48ps.nx.tc) has left #*
[14.09.2007] 22:28:42 * blablabla (blabla@3560g-48ps.nx.tc) has joined #*
[14.09.2007] 22:28:45 <@FlaaaHaaaaaaaaa> hahaha
[14.09.2007] 22:28:49 <diavolche> лол :>
[14.09.2007] 22:28:50 <diavolche> бан ?!
[14.09.2007] 22:28:53 <@FlaaaHaaaaaaaaa> ne
[14.09.2007] 22:28:53 * blablabla (blabla@3560g-48ps.nx.tc) has left #*
[14.09.2007] 22:28:56 * blablabla (blabla@3560g-48ps.nx.tc) has joined #*

//канала има сетнат +i мод през цялото време.

* дано така някой да го забележи...
dreben
Трябва да ти кажа, че напълно те подкрепям, човече и поддържам изцяло тезата ти. Съвсем искрено си прав да изливаш справедливия си гняв тук. Такава неправда трябва да бъде поправена, а виновниците строго наказани! Ние, обикновените потребители трябва да се отнасяме с повишена осторожност към възникващите с течение на времето неприятности и други такива! Да се учим, докато работим, да работим, докато се учим!!! Ако Брежнев беше сега сред нас подобни неправди нямаше да се случват, уверявам ви!

Не, сериозно.. Някой да го погледне това :>
NoEx
QUOTE(zeraful @ Sep 14 2007, 10:48 PM) *
бла бла бла
бла бла бла
Но, **ем Ви, господа админи, българската работа
бла бла бла
бла бла бла
бла бла бла[/color][/color]

С едно мнение, с един ред мнението ми за теб се промени от положително до крайно отрицателно. Тва в момента няма толкова голямо значение.

Ако ми обясниш с какво подобен кретенизъм заслужава внимание и загуба на време от наша страна, за да се работи с желание и услугите да се подобряват, може и да се получи това което ти се опитваш да постигнеш. Ти сам претендираш в много теми за културно отношение, а си показваш селенията в други. Със сигурност това не е начина по който да сигнализираш за бъг, а още повече и за съдействие. Точно заради това селско отношение всеки си гледа познатите и не обръща внимание на тези които имат нужда и не са от групата на "връзкарите".

Начина по който действаш наричам аз българска работа. Не може да очакваш уважение от някой, към който не показваш уважение ти.
zeraful
QUOTE(NoEx @ Sep 14 2007, 11:35 PM) *
С едно мнение, с един ред мнението ми за теб се промени от положително до крайно отрицателно. Тва в момента няма толкова голямо значение.

Ако ми обясниш с какво подобен кретенизъм заслужава внимание и загуба на време от наша страна, за да се работи с желание и услугите да се подобряват, може и да се получи това което ти се опитваш да постигнеш. Ти сам претендираш в много теми за културно отношение, а си показваш селенията в други. Със сигурност това не е начина по който да сигнализираш за бъг, а още повече и за съдействие. Точно заради това селско отношение всеки си гледа познатите и не обръща внимание на тези които имат нужда и не са от групата на "връзкарите".

Начина по който действаш наричам аз българска работа. Не може да очакваш уважение от някой, към който не показваш уважение ти.

Съжалявам, че съм ти променил мнението за мен, кво да направя, всеки се афектира в даден момент, но това също няма голямо значение.

Подобния кретенизъм е породен от кретенизма, които показах в горният ми пост. Кретенизъм, извинете, пак ще ми се обидите, пропуск, няма да казвам и некомпетентност да няма и други засегнати хора. Никой не Ви кара да работите, още по-малко с желание. Никой не Ви плаща, затова нямаме и право да Ви държим сметка, но ако не искате да вършите тази работа - не я вършете, има още n+1 компетентни хора в тази мража, които с удоволствие биха се заели да я вършат. Аз какво ли се опитвам да постигна ? Нищо. Просто искам като вляза да мога да си поговоря с познати и приятели, но лека полека и това почва да става невъзможно. Аз винаги претендирам за едно и също нещо, независимо от изразните средства и начина. Съжелявам, че не ти се нравят, но не мога да направя нищо по въпроса. Аз както мога да бъда селянин, така мога да бъда и културен, всеки според аршина си. Това ли е начина или не - направих го, дали ще ми съдействате няма да кажа от къде ми е. Хайде, моля те, много преди аз да почна да влизам в тази мрежа и много след като спра да влизам ще има свой хора и връзкари, не ми говори, че аз допринасям с отношението си.
Това, че моя начин на действие е "българска работа" по никакъв начин не означава, че определението, от горният ми пост не е в сила.
И последен въпрос - след като толкова държите да Ви уважавам можете ли да ми кажете с какво го заслужавате ? Хората са казали, че уважението трябва да е двупосочно и в тоз ред на мисли - ти мене уважаваш ли ма ?

п.с. не се притеснявай, моето мнение за много от хората тук от положително стана отрицателно, но се преживява...
offgeboren
http://rafb.net/p/mLoFJU38.html
az ne vijdam da ima problem v ipv6 ili ako ima nyakakuv problem, to toj ne e svurzan s ipv6, a s neshto drugo nedulgotrajno kato network lag, desync poroden ot isp-to-isp network smushtenia, koito se otrazyavat ponyakoga na protocoli kato irc ili puk moje bi obiknovenna lipsa na IT poznania.
s otnoshenieto si obache si suzdavash drug rod problemi, nyakoi ot koito moje i da se okajat dulgotrajni.
Narf
Не веднъж и два пъти сигнализирах за това на OW.
Резултата обаче беше, че на другия ден изведнъж IPv6 адресите почна да ги лови gline, администратора на сървъра и "сладкодумния" му оператор CrazyCS ме обвиниха в не помня вече какво, като втория после дори ме пита защо слагам gline на IPv6(все едно е забранено). Явно според някой, IPv6 потребителите трябва да са безсмъртни или ... и аз не знам какво.

Тази тема обаче ме издразни с друго - за пореден път се говори в множествено число и всички се слагат под общ знаменател. Има само един сървър, който допуска потребители с IPv6 в момента и не мисля, че е редно всички останали администратори/оператори и т.н. да бъдат обвинявани за това. Още повече, че докато се ползваше IPv6 през naturella и lirex такива проблеми нямаше.
DeStRuCti0N
QUOTE(offgeboren @ Sep 14 2007, 11:36 PM) *
az ne vijdam da ima problem v ipv6 ili ako ima nyakakuv problem, to toj ne e svurzan s ipv6, a s neshto drugo nedulgotrajno kato network lag, desync poroden ot isp-to-isp network smushtenia, koito se otrazyavat ponyakoga na protocoli kato irc ili puk moje bi obiknovenna lipsa na IT poznania.

Taka e, osobeno vchera vecherta (ednoto mi bnc polzva plovdskiq server)
dreben
QUOTE(offgeboren @ Sep 15 2007, 12:36 AM) *
s otnoshenieto si obache si suzdavash drug rod problemi, nyakoi ot koito moje i da se okajat dulgotrajni.

Прав си, темата не беше с правилна насока. Теста, който си провел е бил на натурела, а този проблем е свързан с пловдивския ипв6 сървър. Повечето от нас ги нямаме сериозните IT познания, но това, за което става въпрос в темата го видяхме с очите си - опитай на пловдив и правилата на Матрицата ще отпаднат. Доколкото си спомням проблема, който нарфацио повдигна на OW беше, че на този същия сървър g-lines не ловят потребители и някой се съмняваше дали няма сложен exempt, което обаче сега си мисля, че не е било задължително за да не важат правилата ;р
Лично бях свидетел как глобалния оператор CrazyCS псуваше в прав текст нарфеца /и изобщо който посмя да се обади на OW тогава/ заради това.

also.. Айде да няма драканици в тая тема, шот на там е тръгнало. Ние сме сбъркали, вие сте сбъркали - до там. Толкова с дрането. Моля.

ПП8 енд дъ бизнес из гут ;)
MaVeRlK
QUOTE(dreben @ Sep 15 2007, 12:26 PM) *
Прав си, темата не беше с правилна насока. Теста, който си провел е бил на натурела, а този проблем е свързан с пловдивския ипв6 сървър. Повечето от нас ги нямаме сериозните IT познания, но това, за което става въпрос в темата го видяхме с очите си - опитай на пловдив и правилата на Матрицата ще отпаднат. Доколкото си спомням проблема, който нарфацио повдигна на OW беше, че на този същия сървър g-lines не ловят потребители и някой се съмняваше дали няма сложен exempt, което обаче сега си мисля, че не е било задължително за да не важат правилата ;р
Лично бях свидетел как глобалния оператор CrazyCS псуваше в прав текст нарфеца /и изобщо който посмя да се обади на OW тогава/ заради това.

also.. Айде да няма драканици в тая тема, шот на там е тръгнало. Ние сме сбъркали, вие сте сбъркали - до там. Толкова с дрането. Моля.

ПП8 енд дъ бизнес из гут wink.gif

napisanoto ot ongeboren e viarno, testwah w produljenie na 20minuti nqkude, ednowremenno w dwa kanala, nishto ot towa koeto se sluchwashe w edinq kanal, ne si prilichashe s towa koeto se sluchwa w drygia chan... izwoda mi e towa koeto ongeboren e napisal w posta si. a za towa che ne lowelo kline/gline ipv6, nemoga da goworya, nesam proweril...
ako nqkoi e testwal neshto po wremeto na laga, squita, dropwaniata na plovdivskia server ot wchera neka da pishe
a, zabrawih da kaja che i ongeboren prisustwashe v testowete, za po sigurno...
dreben
QUOTE(MaVeRlK @ Sep 15 2007, 01:24 PM) *
napisanoto ot ongeboren e viarno, testwah w produljenie na 20minuti nqkude, ednowremenno w dwa kanala, nishto ot towa koeto se sluchwashe w edinq kanal, ne si prilichashe s towa koeto se sluchwa w drygia chan... izwoda mi e towa koeto ongeboren e napisal w posta si. a za towa che ne lowelo kline/gline ipv6, nemoga da goworya, nesam proweril...
ako nqkoi e testwal neshto po wremeto na laga, squita, dropwaniata na plovdivskia server ot wchera neka da pishe
a, zabrawih da kaja che i ongeboren prisustwashe v testowete, za po sigurno...

Което пък ме кара да си мисля, че действително се е случило заради лага това нещо, а не заради сървъра. Поживем, увидим. Вечер като се препълни мрежата пак ще има лаг и пак ще има мегдан за тестове.
lame
QUOTE(offgeboren @ Sep 15 2007, 12:36 AM) *

Snoshti okolo 22:18 plovdivbg.net imashe problemi sus svurzanosta si kum uplinkovete si, poradi koeto ne mojeshe da napravi korekten link kum itdnet.net. Problema e bil 4 mins, spored logovete (ne predentiram za tochen chas, triabva da si dobavite TS_DELTA kum posochenite ot men chasove)

P.S Maj gledate prez napukani ochila tezi "novi i shareni neshta" i vse te vi se nabivat v ochite. Iavno sled kato ne moje da vidite CS bez op v niakoi kanal si tursite dryga prichina za razgovor. btw i t`va k`vo vi prechi da "govorite s priateli" kato e traelo samo niakvi si 4 mins ili puk razgovorite s priateli se sustoiat v tova da se praviat takiva testove? blink.gif
dreben
QUOTE(lame @ Sep 15 2007, 01:58 PM) *
P.S Maj gledate prez napukani ochila tezi "novi i shareni neshta" i vse te vi se nabivat v ochite. Iavno sled kato ne moje da vidite CS bez op v niakoi kanal si tursite dryga prichina za razgovor. btw i t`va k`vo vi prechi da "govorite s priateli" kato e traelo samo niakvi si 4 mins ili puk razgovorite s priateli se sustoiat v tova da se praviat takiva testove? blink.gif

С приятели много добре си говоря азе ;р
Въобще нямаше да го повдигам като въпрос, ако в канала ми не се беше нахлузил случаен ипв6 юзър, като настройките на канала ми са такива, че без чужда намеса това няма как да стане, а и не харесваме особено външни лица /както предполагам знаеш ;р/. Горният проблем може да се яви като врата за много по-сериозни неща. Държа да отбележа, че тредчето не е насочено против никой сървър или администратор, пък ко ще ми викайте лицемер ;р Моля, да се спазва добрия тон тук и да не се дават поводи да заяждане ;р
offgeboren
QUOTE(dreben @ Sep 15 2007, 01:03 PM) *
Държа да отбележа, че тредчето не е насочено против никой сървър или администратор

A moje bi tryabva. Shtoto tova, koeto stava e da se atakuvat za poreden put novite services i/ili ircd - novi tehnologii, koito v mreji kato efnet si rabotiat bezproblemno.
zeraful
CODE
[15.09.2007] 14:18:22 -NS- [zeraful] Username registered for 2 years, 226 days, 14:40:06
-
[15.09.2007] 14:18:23 -NS- [zeraful] Suspended by services admin: e[color="#FF0000"]*[/color]em te i teb Expire: never
-

Е сега вече сте мъже, поздравления :>

между другото имам още 3 регистрирани ника - iWillSurvive, Shamuey и diavolche, ако все още не си си погъделичкал достатъчно самочувствието - давай смело.

И.

п.с. е сега вече Ви уважавам :>
zeraful
Бтв това не е ползване на правата за лична разправия, а ника ми е отстранен защото вредя страшно много на мрежата, right ? :>

или как беше... а да... abuse....

И.
DaDiablo
QUOTE(offgeboren @ Sep 15 2007, 02:23 PM) *
A moje bi tryabva. Shtoto tova, koeto stava e da se atakuvat za poreden put novite services i/ili ircd - novi tehnologii, koito v mreji kato efnet si rabotiat bezproblemno.

Не си прав тук. С тая тема не атакуваме самите services и/или ircd, ми компетентността на човека, който е пуснал даденото ircd, както и огромното му самочувствие(това, че се мисли не за черешката на сладоледа, ми за върха на тая черешка).
offgeboren
QUOTE(DaDiablo @ Sep 15 2007, 01:44 PM) *
Не си прав тук. С тая тема не атакуваме самите services и/или ircd, ми компетентността на човека, който е пуснал даденото ircd, както и огромното му самочувствие(това, че се мисли не за черешката на сладоледа, ми за върха на тая черешка).

ako beshe taka kakto ti go kazvash, naj-malkoto zaglavieto na temata shteshe da e neshto ot roda na "problem s irc.plovdivbg.net" i sudurjanieto na purviat post nyamashe da sudurja psuvni i bulvochi v prav text po adres na 32-ma drugi administratora i developeri ot mrejata, koito nyamat nishto obshto s vaprosniat server, nito s horata, koito go poddurjat.

Edit: shto se otnasya za "lichni razpravii", ne sa lichni, a publichni, myarkata e nalojena ot imeto na celiat ekip na unibg, kojto beshe e*an v prav text oshte v purviat post.
na dlh iavno mu haresva da go e*at.. ama pls, dlh, pravi go samo vuv foruma.
dlh
[15.09.2007] 14:18:22 -NS- [zeraful] Username registered for 2 years, 226 days, 14:40:06
-
[15.09.2007] 14:18:23 -NS- [zeraful] Suspended by services admin: e*em te i teb Expire: never
-

преди време помолих разправиите във форума да останат във форума...
dreben
Отново призовавам всички пишещи в темата да спазват добрия тон. Моля Иво /официално тук, а ще му спомена и в личен разговор/ да бъде така добър и да редактира публикацията си, като се постарае да не засяга никого, но отново толкова добре да изложи проблема. Моля и администратора, който е наложил наказанието на потребителя zeraful да бъде така добър и да го премахне. Нека да не се разделяме отново на лагери и да палим гората..

В противен случай ще бъда принуден да трия и редактирам, а аз не искам това.
Volter
...като не мога да го напляскам, ще ползвам правомощия... яд ме е, за това го отнесох...!?!
А?! Какъв е примера, урока, поуката...не схващам? blink.gif
offgeboren
QUOTE(Volter @ Sep 15 2007, 02:16 PM) *
...като не мога да го напляскам, ще ползвам правомощия... яд ме е, за това го отнесох...!?!
А?! Какъв е примера, урока, поуката...не схващам? blink.gif

morala na istoriata e da se spazva dobriat ton, osobeno kato iskash neshto ot nyakoj.
kakvoto pochukalo - takova se obadilo.
DaDiablo
QUOTE(offgeboren @ Sep 15 2007, 03:05 PM) *
ako beshe taka kakto ti go kazvash, naj-malkoto zaglavieto na temata shteshe da e neshto ot roda na "problem s irc.plovdivbg.net" i sudurjanieto na purviat post nyamashe da sudurja psuvni i bulvochi v prav text po adres na 32-ma drugi administratora i developeri ot mrejata, koito nyamat nishto obshto s vaprosniat server, nito s horata, koito go poddurjat.

Edit: shto se otnasya za "lichni razpravii", ne sa lichni, a publichni, myarkata e nalojena ot imeto na celiat ekip na unibg, kojto beshe e*an v prav text oshte v purviat post.

А защо само този екип на мрежата е видял въпросната фраза като псувня в прав текст? Що ли си мисля, че е имал предвид "таковам ви господа админи българската РАБОТА", демек това дет са направили, не самите тях. Или те от името на ircd-то го правят това, защото то е беззащитно? о.О
dreben
На всички е ясно, че наказанието е тенденциозно. Нито Фирко беше наказан когато си използваше административните правца за да троши канали заради сексуалната им/си ориентация, нито една камара оператори и администратори, когато псуваха пантерата в прав текст, нито някой от пловдив, когато псуваше и заплашваше нарфацио. Наказани и наказвани бяха и са хора, които са си позволили да засегнат именно творението на девелите/администраторите за да им пъде нагледно демонстрирано, че срещу ръжена не се рита и нямат право да недоволстват /по един или друг начин/. Ето казах го. Чакам си кръста с пироните.

Това беше последната публикация извън темата. Следващите ще бъдат изтрити, независимо от кого са.
zeraful

Как съм си кръстил темата си е лично моя работа, как си я приел ти - твоя. Псувни не виждам къде видя, освен това "е*ал съм Ви" което няма да ти обеснявам в какъв контекс с съм го ползвал. Парадираш да си образован човек - можеш и сам да си го разталкуваш и след това да го приемаш както искаш. Гъделичкай си самочувствието, все ми е тая :>. Но моля те, не ми минавай с номера "от името на целият екип" защото едва ли и 4 човека от администраторите знаят, че ми е наложено това наказание, пък да не говорим какъв екип сте, то се вижда на OW. Селянията там не отстъпва по никакъв начин от моята ( хахах ) в първият пост. Поне за едно си прав - "каквото се обадило, такова му го начукало"... или как го каза. Уважение :> - ама моля ти се.
Отново ти го признаван, че със съспендване на ника ми поне се показа, че си мъж.

QUOTE(dreben @ Sep 15 2007, 03:15 PM) *
Моля Иво /официално тук, а ще му спомена и в личен разговор/ да бъде така добър и да редактира публикацията си, като се постарае да не засяга никого, но отново толкова добре да изложи проблема.

В никакъв случай. Аз не съм фурнаджийска лопата да си меня мнението. Казал съм нещо и ще си нося "тежките" последствия.

Едно поне ме радва, че макар, че ми "подпалихте" ника ( МЪЖЕ!!!!11!) поне се обърна внимание на бъга, който е бил 4 минутен ( да, да).
dlh

Ще помоля да не ме намесваш из вашите детски игрички, имам далеч по-важна работа от това да ви бия през ръцете.
Щом аз или екипът ми не сме преценили, че zeraful е за наказание, то значи той не е за наказание. Вашите действия са фриволни и не зачитат правата на zeraful като потребител на мрежата, съответно и форума.
Forfi
offgeboren наистина ли не разбра, че всъщност с поста си пича ви репортва за конкретен проблем със пловдивския IPV6 сървър?
Може би е истина, че стила му на писане е по-пиперлив, но не би трябвало всяко "да го ..." да се приема толкова на сериозно.
NoEx
QUOTE(Forfi @ Sep 16 2007, 10:55 PM) *
offgeboren наистина ли не разбра, че всъщност с поста си пича ви репортва за конкретен проблем със пловдивския IPV6 сървър?
Може би е истина, че стила му на писане е по-пиперлив, но не би трябвало всяко "да го ..." да се приема толкова на сериозно.

Сървъра има административно лице към което трябва да се обърне, а не да плюе целия екип.
zeraful
QUOTE(NoEx @ Sep 16 2007, 10:59 PM) *
Сървъра има административно лице към което трябва да се обърне, а не да плюе целия екип.

Ти оплют ли се почувства, мамин ? :>

п.с. всеки път като прочета думата "екип" и ме напушва на смях
NoEx
QUOTE(zeraful @ Sep 16 2007, 11:24 PM) *
Ти оплют ли се почувства, мамин ? :>

п.с. всеки път като прочета думата "екип" и ме напушва на смях

Не, смешно ми е как някой очаква разрешаване на проблема, а в същия момент слага всички под общ знаменател и плюе.

Екип има, но това може да го зебележи човек който гледа по-далеч от носа си.
zeraful
Много па Ви охапа тоз общ знаменател :>

Да се изясним - темата я пуснах НЕ защото очаквах разрешаване на проблем, НЕ да искам помощ, ако беше така щеше да е в подфорумите "Жалби" или "Помощ", но явно не забелязваш тези неща.

Дам, забелязвам, че имате екип и то какъв :>

п.с. gfy
DarkSol`2Bz
От кога, ако някой хирург, който е спасил стотици животи е физически некрасив (абе направо грозен) нямаш право да му кажеш: "Ти си грозен!" ? От кога това, че е хирург му дава имунитет от мненията срещу него? Може да е най-добрия доктор на света, но когато е грозен си е грозен и това е. След, като си забелязал, че е такъв, кое ти отнема правото да му го кажеш в прав текст? Титлата? Да ама титлата не го прави по-красив.
И господина оффгеборен - не съм виждал твоя снимка (не горя и от желание), но ако си физически грозен, дебел, нисък, с криви или жълти зъби, крив нос, кривоглед т.н. - това, че имаш турбо-мега интернет гъзарии не те прави по-хубав. Кое правило по-точно отнема правото на хората без интернет турбо-мега-ултра гъзарийки да ти кажат, че си грозен? Нарича се обратна връзка. Съответно има ПОВ (положителна ОВ) и ООВ (отрицателна ОВ) - ако се притесняваш и засягаш от ООВ следователно имаш комплекс на тази тема и не си се примирил с некрасивото си и отблъскващо тяло/лице, и това те тревожи. Ами не се тревожи друже ами се бори smile.gif Има фитнес центрове има пластични хирурзи (които не винаги са първи красавци) има и психолози. Вместо да се обиждаш от името на Дева Мария, Светия Дух и Рюхтю Сирил гледай да излизаш по-достойно от ситуацията. Хората, които претендират за интелгентни индивиди са длъжни да се държат, като такива и да мислят/действат градивно. Шибаняците от своя страна се държат и мислят, като шибаняци и тях никой не ги упреква, че са деструктивни - те са просто шибаняци. Е колкото и ВИСОКО да се качваме е най-добре да сме manner. И въобще не говоря за чат (ако все пак нещо - DarkSol е най-стария ми ник) smile.gif GL and HF

П.П. Шшш дре :> По темата човече! Нали ни препоръча да сме онтопик smile.gif - Нямам идея какво е ipv6, но предполагам, че е онова ай пи с тунелите и двете точки из хостовете. Ами мнението ми е, че трябва да е здраво и да не е счупено. Много ми харесва това ipv6 и обичам, когато имам тунели за да влизам през него. <<< ето! аа а АА? ? :>
zeraful
Мерси и на главният девелопер и "екипа", които се доказаха като мъже. Благодаря и че ми показаха защо трябва да ги уважаваме :>

ХАХА

Мерси на хората, които ме подкрепиха. Но, пичове, няма смисъл покрай мен да горите и вие :> Нека си се наслаждаваме на гледката па на другото майната му ;>
Mitak
Спрете се с караниците, и си спомнете каква е идеята, стояща в основата на ИРЦ - комуникацията.
Мамка му, ако знаете как се дразня като стават някакви такива простотии като тази в момента....

А можеше всичко да стане без обиди и други подобни - просто с един пост тук.

Както и да е.... на мен ми омръзна да гледам караници, обиди, закани и други подобни.
silence
Уелкъм ин ЮниБГ. От доста време твърдя пред приятели и познати, пред такива които ползват ЮниБг и такива които не, че рано или късно ще се върнем до времето когато администратори се ругаха по оперйал, е-мейли и всички други ползвани за комуникация средства тогава. Е това явно става в момента. Жалко е, че вместо да се обединят богопомазаните "администратори" и обикновенните "потребители" в нещо способно да разреши дадения проблем - един се чувства засегнат зареди други 32ма (може и повече да са, не им знам точната цифра) и прибягва до действия, които поне аз смея да твърдя ... че не са подходящи за интелекта му и годините му. Факт е, че потребителите(в частност аз) трудно привикваме към новите неща. Факт е, че разликата между старото и новото е голяма (дори единици хора да твърдят обратното). Факт е, че голяма част от потребителите искат мрежата да бъде такава с каквато сме израснали.
Е драги ми оператори и администратори, живеем в демократична държава (поне така е по конституция), човека изказа мнение(зерафул) - макар и с малко по-груб тон от допустимото, но го направи, и най-важното - показа къде има дупка в предлаганите от вас услуги. Не казвам, че не съм бладодарен за предлаганата от вас безплатна услуга и за труда който извършвате - просто се осъзнайте.
Не мислите ли, че вече е време да обърнете внимание на потребителите ползващи мрежата ВИ? Колкото и неваздържан да е бил тона на потребителя посочил грешката - той е афектиран. И аз имам прайвет чанел със сетнати модове +ис, и аз искам да остана незабелязан, и аз искам само единици да имат достъп до този канал. След като юнибг се води мрежа - това се отнася за цялата мрежа, а не за определен сървар. Драги ми Онгеборен, приемаш нещата прекалено лично. Никой (поне по мое наблюдение) не се е опитал да оплюе администраторите или поне не по начин който би ги засегнал.
Стига сте приемали отправените забележки, комплименти, и коментари - като нещо лично. Ние сме просто потребители и се надяваме да можем да разговаряме спокойно, без проблеми, без операторски намеси и без намеси на бъг в ипв6 адресите.
Още нещо - Онгеборен - може да не зависи от теб, но от това зависи цялостта на мрежата.

Редакция първа: Моля модераторите да не ме определят като спамер, както стана преди време. Изказах мнението си - мисля, че това е целта на форума.
NoEx
QUOTE(HellRazor @ Sep 17 2007, 12:25 AM) *
Уелкъм ин ЮниБГ. От доста време твърдя пред приятели и познати, пред такива които ползват ЮниБг и такива които не, че рано или късно ще се върнем до времето когато администратори се ругаха по оперйал, е-мейли и всички други ползвани за комуникация средства тогава. Е това явно става в момента. Жалко е, че вместо да се обединят богопомазаните "администратори" и обикновенните "потребители" в нещо способно да разреши дадения проблем - един се чувства засегнат зареди други 32ма (може и повече да са, не им знам точната цифра) и прибягва до действия, които поне аз смея да твърдя ... че не са подходящи за интелекта му и годините му. Факт е, че потребителите(в частност аз) трудно привикваме към новите неща. Факт е, че разликата между старото и новото е голяма (дори единици хора да твърдят обратното). Факт е, че голяма част от потребителите искат мрежата да бъде такава с каквато сме израснали.
Е драги ми оператори и администратори, живеем в демократична държава (поне така е по конституция), човека изказа мнение(зерафул) - макар и с малко по-груб тон от допустимото, но го направи, и най-важното - показа къде има дупка в предлаганите от вас услуги. Не казвам, че не съм бладодарен за предлаганата от вас безплатна услуга и за труда който извършвате - просто се осъзнайте.
Не мислите ли, че вече е време да обърнете внимание на потребителите ползващи мрежата ВИ? Колкото и неваздържан да е бил тона на потребителя посочил грешката - той е афектиран. И аз имам прайвет чанел със сетнати модове +ис, и аз искам да остана незабелязан, и аз искам само единици да имат достъп до този канал. След като юнибг се води мрежа - това се отнася за цялата мрежа, а не за определен сървар. Драги ми Онгеборен, приемаш нещата прекалено лично. Никой (поне по мое наблюдение) не се е опитал да оплюе администраторите или поне не по начин който би ги засегнал.
Стига сте приемали отправените забележки, комплименти, и коментари - като нещо лично. Ние сме просто потребители и се надяваме да можем да разговаряме спокойно, без проблеми, без операторски намеси и без намеси на бъг в ипв6 адресите.
Още нещо - Онгеборен - може да не зависи от теб, но от това зависи цялостта на мрежата.

Редакция първа: Моля модераторите да не ме определят като спамер, както стана преди време. Изказах мнението си - мисля, че това е целта на форума.

Знаеш ли коя е най-голямата грешка на потребителите като цяло (това е казвано хиляди пъти, но аз пак ще го кажа)? Колко от потребителите оценяват намеренията на малкото хора които се занимават с развитието й, колко хора казаха едно "благодаря" затова, че някой го е грижа? Броят се на първи, а и това са приятели на тези, които си губим времето. Затова не само аз, а и надали някои би търпял някой си да говори по този начин, независимо дали се отнася персонално за него, някой друг или група от хора. Всеки гледа да се покаже, да се изяви като напише едно дълго мнение във форума против администраторския екип на мрежата, а стане ли дума да бъде похвален някой, или да бъде оценен труда или намерението да се помогне, всичко това няма значение. Много по-стимулиращо би било това да се изразят и положителните чуства, така желанието се покачва и всичко се прави с друг вид удоволствие освен личното, защото вижда, че това което прави е от полза. Всяко отрицателно мнение, още повече когато всеки само претендира, а не дава нищо се отразява точно по този начин, по който на никой не му допада и настава един цикъл, от който измъкване няма.

Друг е въпросът, че с подходящият тон дискусията щеше да протече по различен начин, а и ясно се вижда и автора сам си каза, че:

QUOTE(zeraful)
Да се изясним - темата я пуснах НЕ защото очаквах разрешаване на проблем, НЕ да искам помощ, ако беше така щеше да е в подфорумите "Жалби" или "Помощ", но явно не забелязваш тези неща.

от което става ясно, че единственото което търси е внимание и интрига. Не му отива на годините, не му отива на акъла, но всеки може да си направи извода. Винаги най-лесно е било да търгнеш да плюеш някой, да търсиш медийна изява. Естествено никой нормален потребител не може да се постави на мястото на някой администратор, защото не е бил на подобен пост, нещата погледнати от долу са доста по-различни и тези различия водят до това.

zeraful, без екип мрежата нямаше да я има, нямаше да има развитие, нито сега щеше да можеш да си чатиш спокойно, защото безразличието на администраторите (нали така го казахте?) щеше да е довело мрежата отдавна до рухване.
silence
QUOTE(NoEx @ Sep 17 2007, 12:44 AM) *
Знаеш ли коя е най-голямата грешка на потребителите като цяло (това е казвано хиляди пъти, но аз пак ще го кажа)? Колко от потребителите оценяват намеренията на малкото хора които се занимават с развитието й, колко хора казаха едно "благодаря" затова, че някой го е грижа? Броят се на първи, а и това са приятели на тези, които си губим времето. Затова не само аз, а и надали някои би търпял някой си да говори по този начин, независимо дали се отнася персонално за него, някой друг или група от хора. Всеки гледа да се покаже, да се изяви като напише едно дълго мнение във форума против администраторския екип на мрежата, а стане ли дума да бъде похвален някой, или да бъде оценен труда или намерението да се помогне, всичко това няма значение. Много по-стимулиращо би било това да се изразят и положителните чуства, така желанието се покачва и всичко се прави с друг вид удоволствие освен личното, защото вижда, че това което прави е от полза. Всяко отрицателно мнение, още повече когато всеки само претендира, а не дава нищо се отразява точно по този начин, по който на никой не му допада и настава един цикъл, от който измъкване няма.

Знаеш ли колко от потребителите биха ви благодарили ако поне веднъж спрете да се правите на з*адници? (Извинявай ако те обиждам в случея, но наистина го мисля). В интерес на истината наистина съм БЛАГОДАРЕН, и наистина съм искал да БЛАГОДАРЯ не веднъж на управляващите органи, но ми кажи защо? Дори някой да го направи (дори да не е ваш приятел), какво ще стане? Ще се вслушате в мнението изразено от средностатестическия потребители или ще продължите да си държите на вашето закоравяло мнение по даден въпрос ( не упреквам никой в случея - и двамата сме на ясно, че всяко нещо може да се разгледа под два и повече ъгли).

Пуснете един под-форум - Благодарности към екипа (нещо като жалби). Макар, че има много хора които биха искали да ви благодарят, включая и аз - не бих го направил докато не започенете да показвате поне известна доза разбиране към обикновения потребител. Всеки има случеи на слабост, всеки избухва, но дори и да не го прави, а просто изкаже мнение - вашето мнение е много повече от неговото.
(В момента говоря от страната на афектираните по повод предложението ми от преди 3 месеце да се забрани бана на *!*@*, за което получих 20 % уарн и титла - спамер, която не ми позволяваше да пиша във форума без модерация).

Извинявайте ако звуча прекалено грубо или пък обидя някой, но просто изказваме мнение по зададен проблем. Това, че не чувате "Благодаря" е резултат на вашите действия или .. по-точно бездействия. НоЕкс, винаги съм те мислил за един от малкото свестни хора, част от управата в ЮниБг, кажи ми каква благодарност искаш при показан пролбем и последвал форбид?
zeraful
от което става ясно, че единственото което търси е внимание и интрига. Не му отива на годините, не му отива на акъла, но всеки може да си направи извода. Винаги най-лесно е било да търгнеш да плюеш някой, да търсиш медийна изява. Естествено никой нормален потребител не може да се постави на мястото на някой администратор, защото не е бил на подобен пост, нещата погледнати от долу са доста по-различни и тези различия водят до това.

АХахаххахахахахах, разкри ме :>
Аз искам да съм медийна звезда и да съм полулярен. Моля те, чуй се какви ги говориш.

zeraful, без екип мрежата нямаше да я има, нямаше да има развитие, нито сега щеше да можеш да си чатиш спокойно, защото безразличието на администраторите (нали така го казахте?) щеше да е довело мрежата отдавна до рухване.

Приятелю, осъзнай се. Много бързо забрави от къде си тръгнал. Като ми се правиш на толкова разсъждаващ хайде да погледнем двете страни на медала. Както без вашите "грижи" мрежата нямаше да съществува, така тя няма да съществува и без нас - "простолюдието".

Моля Ви, не ми се правете на загрижени и много добродетелни, след последвалата саморазправа, само заради това, че съм изказал мнение.

за пореден път ... gfy
magdanoz
QUOTE(NoEx @ Sep 16 2007, 10:59 PM) *

to ok da se obyrne
ama wyprosa e ima li kym koi ?
lame
QUOTE(magdanoz @ Sep 17 2007, 09:33 AM) *
to ok da se obyrne
ama wyprosa e ima li kym koi ?

Administrative info about irc.plovdivbg.net
Atanas Yankov
IRC Server Administrator
<atanas.yankov@gmail.com>

blink.gif
magdanoz
imah predwid _ewentualno online_
sporno e koi sh go widi toq mail i koga right?
Mitak
Аз пък предлагам да се съберем на по бира, и да изясним нещата smile.gif
Няма смисъл от интриги и караници.

И да, винаги разработчика на една услуга отнася всичко.... ама какво да се прави....
В случая проблема засяга конкретен сървър, като отговорност за това носи екипът, подържащ сървъра. Това е.

Замислете се за предложението ми за бирата..... с повечето от вас не се познаваме, ама нищо не пречи да седнем на маса smile.gif
Пък ако някой дойде към Пловдив..... да се обажда.
magdanoz
QUOTE(Mitak @ Sep 17 2007, 10:02 AM) *
Аз пък предлагам да се съберем на по бира, и да изясним нещата smile.gif
Няма смисъл от интриги и караници.

И да, винаги разработчика на една услуга отнася всичко.... ама какво да се прави....
В случая проблема засяга конкретен сървър, като отговорност за това носи екипът, подържащ сървъра. Това е.

Замислете се за предложението ми за бирата..... с повечето от вас не се познаваме, ама нищо не пречи да седнем на маса smile.gif

e nali znaesh che ot moq strana e samo drugarska kritika smile.gif
a za birata nqmash nikwi problemi :>
samo malko po natatak da e smile.gif
int21h
QUOTE(Mitak @ Sep 17 2007, 10:02 AM) *
...
Замислете се за предложението ми за бирата..... с повечето от вас не се познаваме, ама нищо не пречи да седнем на маса :)

Аз предлагам две промени.

1 - Пловдив да стане София (или поне на първо време да се съберем тези, които са в София)
2 - Бирата да стане нещо по-твърдо, например водка, че бирата хем надува, хем не хваща. :)
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.