QUOTE(SkinHeads @ Sep 12 2007, 08:10 AM)

Най-тъпата фраза, която си чувал?
Хъх Ами доста мислих и може би няма да кажа наистина най-тъпата фраза, която съм чул, а най-тъпата за която съм се сетил, а тя е на един мой лектор (може да не я напиша точно, но ще се опитам да предам смисъла и

) "Колега, виждам, че сте от Перник, ами и аз съм родена в Перник и съм живяла много години там и в този момент мразя всичко свързано с този град, така че това, което сте ми предали не ви достига и за 3 даже"
QUOTE(RABIES @ Sep 12 2007, 08:26 AM)

Ако разбереш за случай на корупция (примерно в университета), как ще реагираш? Сигнализираш и вдигаш скандала или ще премълчиш и ще подминеш ?
Специално в моя университет(за другите не знам как е), ако направя нещо такова(да съобща на съответните органи за корупция) ще ми се наложи направо да се местя някъде другаде. Мисля, че когато бях 1-ви курс имаше такъв случай с един студент, който беше докладвал така ... и прекъсна още същия курс ... така че нямам избор, както се вика "Трай си да те обичаме". А що се отнася до корупцията като цяло .. зависи от случая

(поне 2-3 пъти съм давал подкупи и аз, е на полицаи е било, но все пак е подкуп).
QUOTE(diabolic @ Sep 12 2007, 09:06 AM)

Ами сега ?

Сега .. ще те удуша

QUOTE(Narf @ Sep 12 2007, 09:58 AM)

Има ли някаква символика в псевдонима ти и ако да - каква е тя?
Ами може да се каже, че има, макар, че не е кой знае какво. Ето я
символиката