Нямах какво да си прайкам днес в обедната почивка /бях тотално отчаян от "Български пощи"/, та си седях в кухнята и дремех и изведнъж ми хрумна да ем супа. Та супата си беше супеста, ама в къщи имат някакъв кофти навик да готвят безсолно, безоцетно и други без-ове. Вземам аз оцета и си сипвам както си трябва, бъркам като пич, пробвам, ама гума.. Никва разлика. Започвам да си мисля как са спрели да правят оцета както си беше едно време и трябва да сипваш едва ли не половината бутилка, че да се усети някаква разлика /беш ли му маата, може от вкусовите ми рецептори да е../ и в същия момент виждам надпис на бутилката..
"Подкиселител".. WTF

Това ли е шибаното извинение на производителите на оцет за да спрат да правят качествен оцет.? Съдържанието на нещото беше "истенски винен оцет и оцетна киселина". Демек най-калпавото вино и оцетна киселина..
Предлагам в същия ред на мисли да бъдат създадени продукти със следните имена: "Подмазнител", "20 броя ракообразуватели", "Доматен хлебонамазвател".. Списъкът продължава, но предвид нецензурното му съдържание ще се въздържа от транслирането му тук.
Благодаря за вниманието.