QUOTE(dJ_extazY @ Aug 24 2007, 12:25 AM)

Кое му е важното, пич? Аз като бях на 15 годишна възраст вече бях постигал неща, които хора през целия си живот дори не са мечтали да постигат.
Точно! Абсолютно така е, има много, ужасно много хора под и над 15 (15-18) които са по-умни от някои над 20, над 30, над 40...
Годините не са критерий за това колко разбира/знае/може един индивид и преди много време се опитвах да обясня това на Марияна.
QUOTE(dJ_extazY @ Aug 24 2007, 12:25 AM)

Кое му е важното, пич? Аз като бях на 15 годишна възраст вече бях постигал неща, които хора през целия си живот дори не са мечтали да постигат.[
Смешното е, че в този форум това е оснвен критерий и всеки, който е в тези възрастови категории веднага се игнорира от 'големите' и каквото и да каже, каквото и да стане той тук си остава един пубер (ваша форумска дума често използвана) и ако ще да е прав това за вас няма значение.
Не искам да ми обяснявате, че това не е така. От лично виждане знам, че е абсолютно така - на колко такива мнения съм попадал. Когато имам време и съм по-добре ще потърся да ви покажа.
Отдавна имаше една тема някаква и където се обиждаше на пубер някакво момче който тогава беше на твоите години dJ_extazY (16 мисля?) и ми стана интересно как той обикновения шеснадесет годишен е обиждан на пубер, а теб, приятеля на всички форумци и оператора на мрежата пак на неговите години, не. Сега да не ми кажете... той Камен (така се казваш?) е показал, че е умен и не е такъв, но тогава вие изобщо не му дадохте думата той да покаже какво струва и веднага се лепва етикета.
(Не си спомням всичко точно, но беше нещо такова)
Смешно ми е и, че тук се получава ситуацията: крадеца вика дръще крадеца.
П.П Малко са ми объркани мислите, но имам много проблеми и не мога да обясня точно за което ще ме извините.