Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю със SkinHeads
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
DeStRuCti0N
Ами хайде да го почваме :>
Представи се на аудиторията.
SkinHeads
Vasilii se kazvam na 21 godini, rabotq kato ohranitel smile.gif Roden sym v Rusiq, maika mi e ruskinq. Imam kraino desni vyzgledi wink.gif
raptorka
Как реагираш когато разбереш,че си бил излъган и то от човек на когото имаш мн. голямо доверие? ;]
SkinHeads
Zavisi moje i da prostq, no vednyj. Ne obicham da me pravqt na maimuna
SkinHeads
Tova kak horata gledat na bydeshteto si - svoeto sobstveno, tova na nashata dyrjava i na nashiq kontinent
dreben
Shto me mrazish .? :)
SkinHeads
Omrazata e dvijesht faktor za mn neshta wink.gif
Dragster
Ако имаш снимки, които са в рамки, чий са тези снимки?
SkinHeads
Hitler i Hess
DeStRuCti0N
Какво ти е мнението Хайнрих Химлер и Йозеф Менгеле ?
SkinHeads
Bez Himmler SS nikoga nqmashe da sa tova koeto sa bili. A Mengele podkrepqm izcqlo v selekciqta provejdana ot nego. Dva ot golemite umove na nacistka Germaniq.

edit: Samo edno she pomolq, koito ne go kefqt vyzgledite mi da ne sere v temata. Otgovarqm na vsichki chestno i ne iskam da chuvam pouchitelni frazi i drugi gluposti wink.gif
Sameveel
Смяташ ли, че си това, което си искал да бъдеш?
SkinHeads
QUOTE(Your^mind^f @ Aug 15 2007, 04:56 PM) *
Смяташ ли, че си това, което си искал да бъдеш?

DA
Sameveel
В какво не вярваш?
Dragster
На 21 години си значи, на колко години и какво те накара да станеш фашист (или в прочем не знам точно какво си от тази гледна точка)..крайно десен, скинар и пивърженик на тези идеали и цели?
SkinHeads
QUOTE(Your^mind^f @ Aug 15 2007, 07:01 PM) *
В какво не вярваш?

Не вярвам в бог, не вярвам в равноправието, не вярвам в толерантността, не вярвам в интернационализма.
SkinHeads
QUOTE(Energy--- @ Aug 15 2007, 07:17 PM) *
На 21 години си значи, на колко години и какво те накара да станеш фашист (или в прочем не знам точно какво си от тази гледна точка)..крайно десен, скинар и пивърженик на тези идеали и цели?

По принцип родителите ми са расисти (не нацисти) и може би и те са ми помогнали малко, за да стана такъв. А горе - долу преди 6-7 години почнах да се интересувам живо и да чета за национал-социализма и расизма и така ;)
Mariyana
Васе, ако имаше възможност да живееш или в Русия, или в България, кое би избрал? (не знам сега имаш ли я тази възможност, интересно ми е)
SkinHeads
QUOTE(Mariyana @ Aug 15 2007, 08:54 PM) *
Васе, ако имаше възможност да живееш или в Русия, или в България, кое би избрал? (не знам сега имаш ли я тази възможност, интересно ми е)

Не знам - от една страна бих отишъл в Русия щото там движението е със пъти по-развито от това тук. Ама ми се иска поне малко да помогна за идеята в България. Важното е да съм в Европа wink.gif
Dragster
Имаш ли родословно дърво? => Знаеш ли името на прадядо ти от майчина линия, демек на майка ти на баща й баща?
SkinHeads
Абсолютно smile.gif Аз съм кръстен на него, щото дядо ми е починал - бил е моряк. А иначе рода ми на майка ми е със синя кръв още от времето на Петър Велики, дори има немски корени. Ако намекваш, че съм евреин wink.gif
magdanoz
koi sa neshtata bez koito ne mojesh? smile.gif
SkinHeads
Telefon, noj, kubinki i muzika wink.gif
Stillness
Какво не харесваш в себе си?
SkinHeads
Dobrotata haha
^_JoHn_DoE_
Мнение за "Sex on the beach" ?
SkinHeads
Кво имаш предвид? Ако е за секс на плажа - не ме интересува къде е секса важното е да е с хубаво момиче wink.gif

А иначе ако е некъв термин и понятие си нямам wink.gif
Mariyana
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Aug 16 2007, 12:14 PM) *
Мнение за "Sex on the beach" ?

коктейла може би rolleyes.gif ?

едит: Васе, а колко е продължителен "живота" на смисъла rolleyes.gif ?
PrinceIgor
Какъв според теб е смисъла на живота?
SkinHeads
QUOTE(Mariyana @ Aug 16 2007, 07:32 PM) *
едит: Васе, а колко е продължителен "живота" на смисъла rolleyes.gif ?

Сигурно докато живота има смисъл.

QUOTE(PrinceIgor @ Aug 16 2007, 07:56 PM) *
Какъв според теб е смисъла на живота?

Да запазиш кръвта и расата си. Да помогнеш за благоустройството на народа си. Да създадеш здраво потомоство.
hatred
Какъв трябва да е човек, за да може да се нарече последовател на вашето движение и идеи? С този отговор, определяш ли себе си?
^_JoHn_DoE_
Kакво ти липсва и какво ти е в повече? wink.gif

П.П. За по-горе имах предвид секс на плажа (не коктейла). smile.gif
SkinHeads
QUOTE(dJ_extazY @ Aug 16 2007, 11:30 PM) *
Какъв трябва да е човек, за да може да се нарече последовател на вашето движение и идеи? С този отговор, определяш ли себе си?

Тва е най-големия проблем - кадровата политика. В Русия ги приемат след като го пребиват за няколко минути. Лично според мен човека трябва да е 100% бял, начетен, готов на всичко за идеята, да се занимава с пропаганда, целенасочен и със силна воля.

QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Aug 17 2007, 07:13 AM) *
Kакво ти липсва и какво ти е в повече? wink.gif

П.П. За по-горе имах предвид секс на плажа (не коктейла). smile.gif

Липсва ми една силна организация. В повече ми е натиска на системата wink.gif
Stillness
С коя "форумка" би искал да поддържаш някакви взаимоотношения и извън форума? wink.gif
Dragster
Би ли отделил цялото си време и би ли дал живота си за тази идея?
(Стават ми въпросите четири и, ако искаш може да не отговаряш)
SkinHeads
QUOTE(Stillness @ Aug 17 2007, 02:09 PM) *
С коя "форумка" би искал да поддържаш някакви взаимоотношения и извън форума? ;)

Ami ne znam pochti nikoq ne poznavam dostatychno. Ama ideqta spodelqm samo s ill'. Moje bi trqbva da gi opoznaq poveche, za da dam mnenieto si.

QUOTE(Energy--- @ Aug 17 2007, 02:27 PM) *
Би ли отделил цялото си време и би ли дал живота си за тази идея?
(Стават ми въпросите четири и, ако искаш може да не отговаряш)

Absoliutno inache kakyv e smisyla da predavash vsichko? Edinstveno rabotata malko mi prechi, no vse pak nali trqa se izhranvam ;)
ill`
Най-красивото нещо, което някога си виждал...?
hatred
Офтопик: ще го оставя да отговори, и затварям темата, че сме я забравили, пък са тридневки.
SkinHeads
QUOTE(ill` @ Aug 24 2007, 11:17 PM) *
Най-красивото нещо, което някога си виждал...?

Mislq che ne sym go vidql oshte, a i ne mislq che nqkoga vyobshte shte go vidq.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.