Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Slivane na kanali
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
{bobsan4o}
Ako niakoi iska da si slee kanala s moia da mi pishe,add na 199 yess.gif , i vsi4ko kvoto poiska
zeraful
wall.gif
int21h
QUOTE({bobsan4o} @ Aug 13 2007, 05:41 PM) *
Ako niakoi iska da si slee kanala s moia da mi pishe,add na 199 :yess: , i vsi4ko kvoto poiska

"Всичко" е много ангажираща дума. :)
SkinHeads
Защо е толкова трудно да не пълните форума с глупости?
Dragster
Канала #n/-\I-sLAdKuTe-B-cBeTa-n0meP-1^^ ли е?
CrazyGoD
QUOTE({bobsan4o} @ Aug 13 2007, 05:41 PM) *
Ako niakoi iska da si slee kanala s moia da mi pishe,add na 199 yess.gif , i vsi4ko kvoto poiska

Освен левела искам Додж Чарджър (или Форд Мустанг) от старите модели, 10 декара обработваема площ, 10 000 лева в банкова сметка и едно шише Джони 'Ходещия'
Ако си навит /еМеСДЖе ми
^_JoHn_DoE_
shocked.gif mf_pcwhack.gif tooth.gif lmao.gif mf_popeanim.gif
locked.gif ?
DeStRuCti0N
QUOTE({bobsan4o} @ Aug 13 2007, 04:41 PM) *

Знаех си, че ще се сбъдне пророчеството и един ден във форума ще се появиш ти, а канала ми ще стане голям и 'слят' :>
Narf
После като тоя дето му дадеш "add 199" и всичко, което поиска направи някоя глупост да не пищиш като ти замине канала, че не си бил виновен.
out
xax ебахти темата... wall.gif
GoodINC
"Хах", осъзнаваш ли, че от 1 година никой не беше писал по тая тема и ти търсиш къде да си направиш малко постове?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.