Кажете кой е любимият ви DJ, дайте няколко негови сета, да видим какво може... Aкo искате кажете повече от един DJ-я, но не минавайте границата от 5-6-7-8-9-10
DJJD Dobrich-sex
Love don't let me go walk away
In Da Club very bassed (50 cent)
------------
DJ Chus
Black rain
That feeling
Esperanza dub
hatred
Jul 22 2007, 05:54 PM
Mario Ranieri
Frank Kvitta
Lady Dana
Lisa Lashes
I HARD TECHNO
DeStRuCti0N
Jul 22 2007, 07:55 PM
Не разбирам от тия магии, но тоя DJJD ми изглежда доста посредствен и се разминава във време. На Камен 'хората' са къде, къде по - добри. Това на мен ми изглежда яко: Dj tiesto power mix
DJ SPIN - God is a DJ ! (tnx dJ_extazY)
escape
Jul 22 2007, 08:01 PM
Sven Vath
pesen v momenta ne mi se tursi ama za mene nai dobroto mu albumche beshe ''contact''
hatred
Jul 22 2007, 08:33 PM
QUOTE(escape @ Jul 22 2007, 07:01 PM)
Sven Vath
pesen v momenta ne mi se tursi ama za mene nai dobroto mu albumche beshe ''contact''
Добър е, да. Ето нещо негово:
Незнайно защо пропуснах Josh Wink:
^_JoHn_DoE_
Jul 22 2007, 08:48 PM
Mr. Extazy Някакво мнение за DJ Chus, знам че разбираш, пък Black Rain много ме кефи... DJJD са мои опити нищо чудно да са си смотани ама поне малко не стават ли ?
Pe666o
Jul 22 2007, 08:55 PM
DJ Slon beats all
P.S. знам че той трудно може да се нарече DJ но пък прави разни миксове...препоръчвам го за музика докато карате..
DeStRuCti0N
Jul 22 2007, 08:56 PM
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Jul 22 2007, 09:48 PM)
DJJD са мои опити нищо чудно да са си смотани ама поне малко не стават ли ?
Според мен не стават, но при добро желание и най - вече занимания, може и да станеш добър. Практиката му е майката. Това е аматьорското ми мнение.
Cyb3rg0d
Jul 22 2007, 09:42 PM
Български - Doncho и Balthazar Чуждестранни - Carl Cox и Eric Entrena
п.с. Свалям повече сетове, отколкото тракове, а и не са някакви неизвестни, мисля че няма смисъл да "показвам" какво могат . Все пак, ако някой иска да чуе нещо ново и много добро на Балтазар, да цъкне тук! Това е лайф от приключилото миналия месец турне "Welcome to the loop" от клуб Канапе, Плевен.
^_JoHn_DoE_
Jul 22 2007, 09:54 PM
QUOTE(DeStRuCti0N @ Jul 22 2007, 09:56 PM)
Това е аматьорското ми мнение.
Няма занчение какво е, щом мислиш, че не стават приемам
Mariyana
Jul 22 2007, 10:14 PM
QUOTE(Cyb3rg0d @ Jul 22 2007, 10:42 PM)
Български - Doncho и Balthazar
Балтазар на времето правеше много по добри неща по лично мнение, онова интервю, в което каза, че хауса се продава затова ще прави хаус ... с това ми падна в очите, хард стила по му допадаше според мен. Личните ми предпочитания ... едно време слушах супер много минимъл, прeхвърлих на прогресив псай, гоа, сега дръм енд бейс май най ме радва, а и е най-танцувално. Ще приложа 2 тракчета от последната jungle drum & bass anthems (2005), която си изтеглих, доста добри, едното е на Рони Сайз, другото на Адам Ф A. F
R.S
и до колкото помня скоро ще има някакво парти Д&Б, да се надяваме, че ще има и $
Azlan
Jul 23 2007, 02:16 AM
хаха то друма стана по-модерен и от хауса вее
по темата най-много ми допадат Pete Tong, David Vendetta и Tony Thomas, а от наща сцена Pepo и Vesselin
dreben
Jul 23 2007, 03:31 AM
Pete Tong е диджей .? Х)
CrazyGoD
Jul 23 2007, 09:25 AM
Josh Wink :
Darkraver :
magdanoz
Jul 23 2007, 02:18 PM
fen sym na paul van dyk
edin remix koito nikyde go nqma pochti ;p
escape
Jul 23 2007, 07:21 PM
zashto li propuskam ThunderDoom i Takio Ishino ne znam , takmo si lafihme sys dj_extazy ima mnogo , daje i Marusha oh kato se setia predi 7 godini non stop joint i minimal i goa i napravo sam se razcepval na max ama veche odurtiah , xaxaxaxa a Bg si me kefi Stevan i Kamen
Dragster
Jul 23 2007, 11:02 PM
Един микс, който ми харесва и е много ритмичен...
Ето един друг
Един от любимите ми trance
Ето нещо класичка за мен. Това ми е станало любимо покрай спомените с него..
Инче Paul van Dyk, Josh Wink, Lady Dana и Tom Novy (не знам дали се води DJ).
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.