Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю с Mariyana
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
magdanoz
predstawi se pred auditoriqta
hex
hi... asl/pls, pic rolleyes.gif
Mariyana
QUOTE(magdanoz @ Jul 4 2007, 11:52 AM) *
predstawi se pred auditoriqta

просто МариЯна
QUOTE(hex @ Jul 4 2007, 11:53 AM) *
hi... asl/pls, pic rolleyes.gif

Здравей, неофициялно гоня старостта на вековен дъб (около 438), числото никога не е случайно!! от звездата Аякс, видът ми още не е изследван => не е наименован

21/ф/ Трг или Сф - по избор. това официално

Понеже казват, че винаги се правя на интересна приеми неофициалната версия wink.gif. А снимката

в амфас, а тази е защото съм се държала като задник (та ми го снимаха)

даже се повтарям wink.gif, същата е постната и във "виж кой говори". Ако искаш други, на никого не съм отказала => /я , лс, кю, майл ....

п.с. Кака ми dianna ще излезе май май права или поне аз така си мисля
п.п.с предвидимото е предвидено, ще дам честта на тези, които смятат, че ме познават да отговорят вместо мен на по 1 въпрос. Ако има желещи да свиркат.
Jen
Mariyana пушиш ли? да не - защо? wink.gif
starshine
kakwo rabotish?
Dragster
Какво не харесваш в себе си - държание, поведение, външен вид и т.н .. кои свои качества?
escape
АААА кой бил тука на разпит. Сега те гепах и без отговори не си тръгвам.
Какво мислиш за това , че Бг е в ЕС вече.
Според теб има ли разлика или си е същото и за себе си какво смяташ. Променила ли си се или теб това не те вълнува и мислиш ли да работиш извън София. Хайде толкоз от мен , че после много съм писал smile.gif
Mariyana
QUOTE(JeIn @ Jul 4 2007, 01:28 PM) *
Mariyana пушиш ли? да не - защо? ;)

Не, защото не съм намерила за себе си положителната страна smile.gif.

QUOTE(starshine @ Jul 4 2007, 01:33 PM) *
kakwo rabotish?

Работя в един от 3те мобилни оператора. Няма да кажа точно в кой, за да не ми създават излишна работа, някой са се сетили вече или знаят. Общо взето обяснявам на хората по телефона, как да си оправят телефона pardon.gif (и не само - pcmci карти, настройки на всякакъв вид услуги предлагани от фирмата). А ако трябва да съм точна, по-длъжностни характеристики съм Customer Service Representative(да се надяваме не за дълго, но за момента не мисля да разкривам идеи преди да са реализирани).
QUOTE(Energy--- @ Jul 4 2007, 01:34 PM) *
Какво не харесваш в себе си - държание, поведение, външен вид и т.н .. кои свои качества?

Хубав въпрос, лошото е, че всеки път мога да ти отговарям по различен начин и да оспорвам предходно нещо, което съм казала, и то силата, с която ще те убедея е равна на предходната, с която съм доказала предишното. С 2 думи, в различните ситуации ме дразнят различни неща от мен, започвайки от държанието, поведението и стигайки до външния вид, които ти засягаш. И все си мисля, че и при другите би трябвало да е така, по простата причина, че ако имаш конкретно нещо, което не харесваш в себе си то следва да работиш за да го промениш. В случай обаче, че са конплекс от определени неща в определени ситуации е доста сложно да фикснеш нещо защото първо не знаеш, до колко да засегнеш проблемното място и второ бидейки в тази ситуация го променяш, а в следващата точно тази промяна създава друг проблем по теб. Доста сложно май се получи. Опитах се да обясня. pardon.gif
DeStRuCti0N
При положение, че си интелигентно момиче се чудя какво да те кара да изпростяваш на моменти ?
Mariyana
Какво мислиш за това , че България е в ЕС вече?

И по този въпрос мога да изпиша доста, защото имам лично мнение, но първо искам да се презастраховам, че не съм задълбавала в политическите проблеми, икономическото ни развитие, както и в спицификата на ЕС и това какви позитиви, и съответно какви негативи ни носи. Всичко, което ще напиша е от гледна точка на наблюденията на обикновен гражданин на България.
Смятам, че европейските ни братя ще ни ощетят в много гледни точки, вече се усеща осезаемо проблема с електричеството.
Според теб има ли разлика или си е същото и за себе си какво смяташ?
Тук се намесва точно тази част от въпроса ти. И казуса не е само с електричеството, това се отнася и за храни, услуги, дори с ежедневието на всеки един от нас. Разбира се, че има разлика, вярно е, че стандарта ще скочи, както и качеството ще се повиши, но тези междинни години на догонване (поне аз така ги наричам) ще бръкнат сериозно в здравенцето на народа. Другото, което ме притеснява е (ще си позволя да цитирам приятел), че няма империя, която да не е рухнала => всяко едно нещо съставено от прекалено много хора, държави в случая, рано или късно намира своя край. Въпросът, който тук обаче е най-уместен е, как ще се отрази този крах за България?
Променила ли си се или теб това не те вълнува и мислиш ли да работиш извън София.

Променила съм се. Вълнува ме разбира се, след като е свързано с мен. Дали мисля да работя извън София... ммм този въпрос ми го зададоха скоро на едно друго интервю. Доста се замислих, повечето хора при първия удобен случай и изгодна оферта биха избягали, защото града е прекалено шумен и пренаселен, мен това обаче ме блазни повече. Ако говорим за рамките на България разбира се. Бих направила всичко възможно да остана в София, защото ми харесва като погледна през прозореца да щъкат повече от 20 човека отдолу, а в панелената ми кутийка да няма никой друг. Дефакто където се чустваш на мястото си, било то София, някое малко и скътано селце или дори в някоя горска колиба, това си е твоето място и трудно се отделяш от него. Това не означава, че не се приспособявам бързо и не намирам това местенце някъде другаде, всичко е въпрос на нагласа. За чужбина отказах за 4 път, за момента не бих отишла да живея там.
Mariyana
QUOTE(DeStRuCti0N @ Jul 4 2007, 02:37 PM) *
При положение, че си интелигентно момиче се чудя какво да те кара да изпростяваш на моменти ?

Миленски на моменти изпростяват всички. Не познавам човек, който да не е правил гафове, да не изпростява и да не ака. Мда последното с изхождането е умишлено. Понякога дрънкам каквото мисля, друг път мисля каквото дрънкам, а в следващия момент мисля какво да дрънка. А има случаи, в които дрънкам за да дрънкам.
Много дрънчаща стана ситуацията pardon.gif.
Опитвам. Опитвам разни работи, опипвам почвата, за мен си, не за другите.
Тествам. Тествам разни работи, опипвам почвата, за мен си, не за другите.

fiori.gif Готин човек си, готино свириш. Успех.
CrazyGoD
Iskam da te pitam, adjeba, zashto ribata se vmirisva ot kym glavata !?
P.S. : Ako si spomnqsh razsyjdavahme nad tozi jiteiski prOblem biggrin.gif
EraseD
я кажи кога се влюби за първи път и защо??
Mariyana
QUOTE(CrazyGoD @ Jul 4 2007, 03:59 PM) *
Iskam da te pitam, adjeba, zashto ribata se vmirisva ot kym glavata !?
P.S. : Ako si spomnqsh razsyjdavahme nad tozi jiteiski prOblem biggrin.gif

Ама разбира се, че си спомням бе Круме, но ти не помниш, че разреших иначе така сложния "житейски прО.0блем" wink.gif.
Та за аудиторията.... това, че се вмирисва от главата, защото нямала п*тка........ нали съвсем не е вярно...
По мои елементарни съображения, прецених, че за да се вкисне нещо или с 2 думи ОКИСЛИ, се изисква именно Окис - или кислород. Рибоците дишат с едни органи наречени хриле намиращи се именно до главата => естествения ход на нещата предполага, че именно заради това се вмирисват точно от към главата. (Дискавъри торта Гараш да яде пред обясненията ми biggrin.gif ). Или пък другата гледна точка, която не доизяснихме АДЖАБА (любимата ти дума) е : рибите се вкисват ако има какво да се вкисне и по същественото, имат ли АДЖАБА нещо в главата, което да се вкисне blink.gif ?
Mariyana
QUOTE(EraseD @ Jul 4 2007, 04:05 PM) *
я кажи кога се влюби за първи път и защо??

За пръв път 2 клас, до колкото си спомням, или 3-ти може би blink.gif, в един съученик, на който още помня телефонния номер. Защо - защото хората се влюбват pardon.gif. А защо се влюбват ... този въпрос може би е съвсем друг.
hex
QUOTE(Mariyana @ Jul 4 2007, 12:48 PM) *
просто МариЯна

21/ф/ Трг или Сф - по избор. това официално

О.о 14 години съм живял в Търговище, може да съм те виждал :-)
ill`
Наляво или надясно?
SkinHeads
От какво те е страх?
PrinceIgor
Смяташ ли, че се усъвършенстваш с темповете, с които желаеш да правиш това?
magdanoz
koi sa horata na koito nai mnogo dyrjish?
Mariyana
QUOTE(hex @ Jul 4 2007, 06:15 PM) *
О.о 14 години съм живял в Търговище, може да съм те виждал :-)

Страхотно => ЛС или ICQ, че нямаме право на повече от 1 въпрос wink.gif и отговор.
Mariyana
QUOTE(ill` @ Jul 4 2007, 07:34 PM) *
Наляво или надясно?

Към СУПЕР ДЖАКПОТА пиленце мхахахаха biggrin.gif

п.с. Да ме прощаваш, днес слушах "Треска за злато" biggrin.gif
Mariyana
QUOTE(SkinHeads @ Jul 4 2007, 08:27 PM) *
От какво те е страх?

От петли. Когато обаче съм с много хора покрай мен съм безстрашна wink.gif явно съзнанието ми се бори с "както сме трима шанса да ми се хвърли на мен е 1 към 3" pardon.gif, а тъпите гадинки усещат.
(Страхът е последствие от една случка, бях много малка, но помня. Разхождах се из двора на село, а петела беше огромен, гледа ме - аз го гледах, така около 30сек., при което ми се нахвърли и ме клъвна точно под окото.)
Mariyana
QUOTE(PrinceIgor @ Jul 4 2007, 08:35 PM) *
Смяташ ли, че се усъвършенстваш с темповете, с които желаеш да правиш това?

Не. Смятам, че може и още. В момента борбата е м/у въпросното желание и мързела. Който е казал, че мързела не мори, а мъчи е много прав.
dlh
Смяташ ли да станеш "нормален" и трезвомислещ човек или твоя стил е да си малко луда?
Mariyana
QUOTE(magdanoz @ Jul 4 2007, 10:34 PM) *
koi sa horata na koito nai mnogo dyrjish?

Ох!!!
Имена трудно бих изброила, защото говоря за обкръжение от адски много хора, ще опитам на групички.
Да държа на някого за мен означава да уважавам някого независимо дали получавам същото от другата страна, като крайностите разбира се са излишни. Естествено, че най-близките ми са в приоритетна опашка.
Държа на 81, държа на 62, държа на всички хора, с които излизам и общувам, държа на всички които ме уважават и бих помогнала на същите, май бих помогнала и да не ме уважаваха pardon.gif . Държа на теб, държа на още камара народ в irc, icq и skype. Общо взето широко скроена в отношение на хората, колкото и да не си личи.
Mariyana
QUOTE(dlh @ Jul 4 2007, 10:59 PM) *
Смяташ ли да станеш "нормален" и трезвомислещ човек или твоя стил е да си малко луда?

Нямам стил, по простата причина, че аз не се движа в рамките на - това ще направя защото ме знаят в тази светлина или това ще направя защото иначе няма да съм малко луда.
Идва ми нещо на главата, преценявам го и го "изплювам", не мисля, че е много сложно, дори и да е неправилно го казвам за да видя реакция. Дори не знам какво обяснявам, сигурна съм, че и ти си изпитвъл търпението на хората, и не само търпението, нека не се ограничаваме в тези рамки. Както казах и на Милен, понякогао дрънкам каквото мисля, понякога мисля каквото съм издрънкала, следващ път мисля какво пък да издрънкам, а в редки случаи дрънкам за да дрънкам. Така е и при всеки.
Ако попиташ, които и да е от предишните ми шефове ((елементарен пример) (настоящите не ме познават толкова добре)) никой няма да ти каже, че не съм трезвомислеща или нормална, но пък ще кажат, че съм малко луда(не всички). Човек може да се разпростре в държанието си до толкова до колкото му позволят другите.

Официалната версия за всички, които ме познават е, че "се заяждам с определен човек, защото просто се заяждам с някого, комплексарка съм - което предвид, че прави огретата да изглеждат хубави е нормално". Малко лудия ми "стил" е по скоро селски, защото съм интригантка, всичко правя за сеира и за да се посмеем тираджийската с широко зейнала уста, а "жертвата" да мига на парцали. Натрапената ми различност и индивидуалност е заради "насилствено извлечения скандал", който се чете по форумите, УАУ. На живо съм по ниска от тревата и по тиха от вятъра, а се правя на интересна в интернет пространството.

Дано отговора е написан като от нормален трезвомислещ човек. smile.gif
PrinceIgor
На какво занимание смяташ, че отделяш най-много внимание през свободното си време?
SkinHeads
Хоби некво имаш ли?
Mariyana
QUOTE(PrinceIgor @ Jul 5 2007, 09:24 PM) *
На какво занимание смяташ, че отделяш най-много внимание през свободното си време?

На компютъра и на заобикалящите ме хора, чета от време на време. Често се старая и работата да ми се явява "свободно време", смятам, че нещо ако не се прави с желание не върви като хората и за момента искрено се забавлявам.
ill`
Хъркаш ли?
Mariyana
QUOTE(SkinHeads @ Jul 5 2007, 10:50 PM) *
Хоби некво имаш ли?

Не знам дали мога да го нарека хоби, имам 2 навика. Едно време като бях малка и майка ме влачеше от градината към вкъщи, от тогава е единия, целех тротоарните плочки, в смисъл никога не стъпвах посредата м/у 2, винаги стъпвах на цяла пличка и то през 1-на. За жалост крака ми е малко голям вече biggrin.gif и понякога се старая отново да го правя, но зависи от настилката, не успявам винаги biggrin.gif , майка ми смяташе, че е много гнусен навик. Другия е, за който веднъж разказвах в #magdanoz е, че редя банкнотите. Прост пример, в момента в портфейла си имам ...3 х 10, 1 х 5 и 2х2.
Ъм редът на подреждане е
10лв - АХ1365727,
10лв - АХ1365726,
10лв - АХ1365725 (банкомата ми ги пусна новички, поредни biggrin.gif )
следва 5лв - АП6605059
=> 2лв АП5022773
=> 2лв АВ3365818
Дефакто по големина, в зависимост от серииния номер, който пък е по азбучен ред и според цифрите blink.gif
nik666 май ми се посмя тогава. Разбира се, че в магазина няма да ме видиш да си редя парите, но при първия удобен случай го правя. Веднъж в един еврофутбол доста ми се посмяха blush.gif.
Иначе за спорт - баскет, но от 1месец не съм пипала топка или се радвам да готвя, но и това не правя последно време често pardon.gif.
Ъм сетих се за още 1-н, имам 2 четки за зъби и според това дали е четно нечетно число от месеца - синичка -червеничка, еее като ходя някъде вземам само едната rolleyes.gif да ме не пратят някъде по ....
Mariyana
QUOTE(ill` @ Jul 6 2007, 12:55 AM) *
Хъркаш ли?

Мхахахахаххахахаха това ме разсмя искрено, до сега никой не се е оплакал, че хъркам, но често ми разказват какво бълнувам. Цял филм си е повярвай ми. Един изпит, 1 курс, бях разказала цели 2 от 3 раздела на сън(2/3 от конспекта blink.gif), съквартирантката ми имаше същия изпит и сутринта ме майтапи, че следващия път няма да чете, просто ще изчака да си легна. Преди седмица другата ми съквартирантка ми разказва, че съм обяснявала за някакви модели телефони на съм => за работа. Те такива мити работи, но не хъркам, УЖ mellow.gif
starshine
btw zaradi towa s plochkite mozhe da se konsultirash s psihiatyr, ili pone s psiholog. Seriozno.
ontopic: nosish li chasownik i ako da - kakyw?
Mariyana
QUOTE(starshine @ Jul 6 2007, 09:41 AM) *
btw zaradi towa s plochkite mozhe da se konsultirash s psihiatyr, ili pone s psiholog. Seriozno.
ontopic: nosish li chasownik i ako da - kakyw?

Ох това с часовника ми е болна тема. В момента имам един, чиято верижка скъсах скоро, съвсем обикновен, циферблата представлява шестоъгалник - неправилен, има само 4 числа, съответно 12, 3, 6, 9, вътре има още един ограден шестоъгалник в средата притежаващ същата форма и покрай него 4 цветни петна, на който има имитации на по още 2 стрелки. Общо взето шарения, но доста радва. Хареса ми формата. Скъсах го wink.gif. Ъм снимката долу е часовника, съжелявам за не доброто качество.
Казах, че е болна тема защото имах един, който ми беше наследство и адски съжелявам, че го изгубих по толкова глупав начин. Беше изцяло сребърен, нямаше никаква друга материа по него различна от сребро освен циферблата. Механичен, не много красив, но пък за сметка на това голяма история "съхраняваше" в себе си. Семейството ми са стар род колари, пра пра дядо ми е развивал бизнес в Русия не знам за колко време, това помня от разказа на моя дядо като ми подари часовника. Връщайки се от Русия в България със съпругата си, е донесъл със себе си кюлчета сребро и злато, което разбира се бързо бива изхарчено. Всички знаем каква е скоростта при изчезването на "готови" пари. От последното сребро е бил изработен моя часовник, който дядо ми подари 1ви клас на рожденният ми ден, ръката ми беше малка и затова не го носих. Започнах да го нося в 4ти някъде. Дори си спомням, че беше в една розова кутийка. На едно състезание по баскет в 8 клас мисля беше, трябваше да се преоблечем, оставих го в/у раницата докато сложа екип и в последствие часовника беше откраднат. Така и не се откри, това предполагам ти е ясно. Стойността, на която беше оценен по него време мисля се равняваше на около 300-400 лева, беше доста тежък, но действителната му стойност винаги е била много повече, поне за мен. От златото има едни обеци, които за радост все още съществуват. Те имат малко по друга история, когато първородния син в семейството се зажени, обеците се дават на съпругата му. В момента са в майка, трябва да отидат в жената на брат ми wink.gif. Ъм баща ми като е бил бебе е набарал на баба кутията с бижутата и ги е надъвкал, но това е една съвсем друга тема tongue.gif .
Sameveel
И на теб ще ти задам това въпросче:
Ако имаш възможност да играеш в някакъв филм, какъв ще е филмът и каква ще е твойта роля?
Narf
Какво искаш от живота?
dreben
Какво иска животът от теб.? disagree.gif
LordDoskias
Ae ne 4e mie rabota, ama kat tiii vytre moi6 li da prydne6 o_O
Mariyana
QUOTE(Your^mind^f @ Jul 6 2007, 01:58 PM) *
И на теб ще ти задам това въпросче:
Ако имаш възможност да играеш в някакъв филм, какъв ще е филмът и каква ще е твойта роля?

Хубав въпрос, едно време играех в театър. Една от най-хубавите ми роли - играех рамка на картина. Всъщност играех 4 роли едновременно, 3мата на разменни начала. Ако трябва да играя във филм, то бих се опитала отново да превъплатя предмет . По лесно е сякаш да играеш човек или личност отколкото неодушевен предмет => идея си нямам филма от какво естество би бил. Скоро гледах Dogville, този филм е хипер идеен. Гледай го ако имаш възможност smile.gif.
Или ако се наложи да играя някаква човешка роля ще си избера нещо, което съвсем не би ми прилягало.

biggrin.gif Веднъж играх Ромео, партньора ми беше прекалено нисък и ни размениха.
Mariyana
QUOTE(Narf @ Jul 6 2007, 02:16 PM) *
Какво искаш от живота?

Да се усмихвам, което май означава щастие. pardon.gif
Mariyana
QUOTE(dreben @ Jul 6 2007, 02:19 PM) *
Какво иска животът от теб.? disagree.gif

О, живота до сега е искал доста неща от мен, както и аз от него, ще продължава да ги иска, а аз ще продължавам да се боря. Често задавам на ляво и на дясно въпроса "защо живеем", даже сигурно ставам досадна. За мен смисъла на живота е в това да го живееш. Ако погледне от тази гледна точка в живота сме "замесени" адски много хора, с абсолютно различни занимания, някой вършат градивни неща, други не съвсем, живота обаче е изграден от всичко това. Зависимостта дори на хората и нещата едно от друго го оформят.
Също често повтарям, че живота е такъв какъвто си го направиш ( с една щипка изключения, за вкус wink.gif ).
До сега е изисквал сякаш най-много търпение, следвано от старание и упоритост.
Mariyana
QUOTE(LordDoskias @ Jul 6 2007, 05:13 PM) *
Ae ne 4e mie rabota, ama kat tiii vytre moi6 li da prydne6 o_O

Мога и да чопля тиквени семки, да шофирам, да строя четириетажна тухлена сграда(без 2 липи отпред), да пия бира и да пуцам дарц всичко това едновременно, както и да те псувам wink.gif.

п.с. Ако имаш индианско име сигурно щеше да е "Махащите ръце" biggrin.gif biggrin.gif, честито ти 14 място huglove.gif
PrinceIgor
Какво може да те накара да мразиш?
Mariyana
QUOTE(PrinceIgor @ Jul 7 2007, 04:55 PM) *
Какво може да те накара да мразиш?

Мразя не е ли много силна дума? Няма човек, който да мразя, но има такива, които не харесвам. Всъщност има 1 личност, която вероятно ще помня цял живот, при нея случая с "не харесвам" е малко по сложен, но именно заради това е преминала на етап "безразлична". Когато ми говори просто игнорирам всяка сричка, по простата причина, че всяка такава е провокация. Тя просто ме провокира за абсолютно всичко, парадокса е, че от 16 години насам изгаря от желание да се конкурира с мен, не бе сравнения, не бе постижения, не бе материално положение, на последната ни среща с класа хей така, съвсем случайно реши да се шибне между мен и класната, и да направи така, че цялата маса да й слуша монолога, защото на 2-рата минута млъкнах. Никога не съм я нагрубявала с прекалено силни думи, дори съм се обаждала за да излиза с нас, но ако зависеше само от мен, не бих и звъннала, щях да предпочета компанията на ТВ пред нея. Често като пийне повече ме пита защо съм я мразила, опитах се веднъж да й обясня, че не я мразя, че ми е странно, че сравнява 2 несравними неща, после се отказах. Каквито родителите, такава и дъщерята бих казала в случая. Не е лош човек, не знам да е правила лошо на никого, но не съм единствената, която е с впечатление, че в доста случаи изглупява и се величае прекалено много. pardon.gif
Относно предметите, няма предмет, който да мразя, но пък има такива, които си харесвам. Няма ястие, което да мразя, но има много такива, които не ям. Единственото, което май мразя е да минавам с прахосмукачка(за момента това се сещам), предпочитам метлата, 2 пъти по лесно ми е pardon.gif .
Май няма нещо/държание, което да ме накара да мразя(за момента поне)
starshine
QUOTE(Mariyana @ Jul 7 2007, 08:08 PM) *
Единственото, което май мразя е да минавам с прахосмукачка

towa i az go mrazq i za da ne me kara zhena mi da go prawq, prosto kupih edno takowa shantawo, prilichashto na letqshta chiniq, deto minawa i zabira prah i kosmi ot poda (ako ne e moket/kilim) i e zabawno da go gledash kak bqsno se dyrpa kato se zashtipe nqkyde ;-) simple

ontopic, ako ne e kysno: sluchilo ti se e neshto neobichajno naposledyk li? struwa mi se, che gledash dosta po-pozitiwno na sweta ot edno izwestno wreme ;-)
Narf
teh end.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.