Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Интервю със zeraful
UniBG Forums > Отдих и забава > Петък вечер
Narf
Цицоманията заразна ли е според теб? :>
dreben
Колко цици оптимално трябва да има една жена.?
DarkSol`2Bz
Какъв е оптималният размер на женската цица? :>

cheers.gif <<< БИРА! :>
DeStRuCti0N
Какъв е оптималния размер на зърната на циците ?
nAHTEPa
Ако някой ти каже, че приятелката ти има малки цици какво ще му кажеш? biggrin.gif
Mandy
Бира или цици ?
Dragster
Какви са според теб съвършенните цици?
Опиши ги или дай снимков материал. tongue.gif
zeraful
QUOTE(Narf @ Jun 27 2007, 09:35 PM) *
Цицоманията заразна ли е според теб? :>

Да, ама ако знаеш какъв е кеф само :>

QUOTE(dreben @ Jun 27 2007, 09:36 PM) *
Колко цици оптимално трябва да има една жена.?

Толкова, че като имаш по една във всяка ръка и една в устата и пак да се ядосваш, че си се родил само с две ръце

QUOTE(DarkSol`2Bz @ Jun 27 2007, 09:38 PM) *
Какъв е оптималният размер на женската цица? :>

cheers.gif <<< БИРА! :>

Няма прекалено големи цици, има мъже с малки шепи, но това се лекува с тренировки :>

БИРА ЧОВЕЧЕЕ!!!!

QUOTE(DeStRuCti0N @ Jun 27 2007, 09:43 PM) *
Какъв е оптималния размер на зърната на циците ?

Колкото ти е голяма устата, човече !!! :>

QUOTE(nAHTEPa @ Jun 27 2007, 09:51 PM) *
Ако някой ти каже, че приятелката ти има малки цици какво ще му кажеш? biggrin.gif

В интерес на истината за мен циците не са толкова важни, колкото изглежда, важното е с нея да си допадаме и да успяваме да се изтърпим един друг. А ако този някой е мой приятел - той няма да ми го каже, защото уважението едва ли би му позволило, а за мнението на хората, който не се вписват в графа "приятели" - само го местя от единия крачол в другият.

QUOTE(Mandy @ Jun 27 2007, 09:56 PM) *
Бира или цици ?

Не става, Манди, при такъв труден избор почвам да се изнервям. И все пак може би цици, защото е много по-вероятно тези цици да ми донесат бира, от колкото бирата да ми донесе цици. Това само в краен случай, а инъче верен на максимализма си - бира и цици, чиек :>

QUOTE(Energy--- @ Jun 27 2007, 10:15 PM) *
Какви са според теб съвършенните цици?
Опиши ги или дай снимков материал. tongue.gif

Няма съвършенни цици, каквито и да имаш, все някога ти омръзват, по простата причина, че човека който ги носи ти омръзва. Когато намериш такъв човек, който да не ти омръзва, то тогава повярвай хич няма да ти пука дали циците му са съвършени или не ;>. Това се нарича любов, чиек
// думата "човек" в 2рото изречение да се задраска и да се замести с "жена", защото човек != жена !!!!

п.с. ти ако чакаш ние да ти дадем снимков материал, значи си се свършил, чиек :>
magdanoz
broikadjiq li si?
cRaZyDeViL
"Големият майстор на голям тезгях работи" - стара славянска поговорка...

true or false? tongue.gif

от тоя отговор зависи дали ще се изложиш напълно... tooth.gif засега си в нормата wink.gif
LuDaCr1s
Кой си , що си , от къде си , с какво се занимаваш a.k.a ASL PLS biggrin.gif biggrin.gif
zeraful
QUOTE(magdanoz @ Jun 27 2007, 11:34 PM) *
broikadjiq li si?

Хм. Когато съм обвързан с някоя, то аз съм само с нея. Ценя свободата си, но до такава степен, че да не я засегна, като й отдавам цялото си внимание единствено на нея. Давам това, което очаквам да получавам. Но когато не съм обвързан, съм свободен, то се заглеждам по всичко що носи цици и никога не отказвам на хубаво момиче. Ти ми кажи дали съм "бройкаджия" :>

QUOTE(cRaZyDeViL @ Jun 27 2007, 11:43 PM) *
"Големият майстор на голям тезгях работи" - стара славянска поговорка...

true or false? tongue.gif

от тоя отговор зависи дали ще се изложиш напълно... tooth.gif засега си в нормата wink.gif

Не знам, чуек, никога не ме е бивало да тълкувам поговорки, това може би защото съм от простите, но съм чувал, че тази поговорка има и продължение

"...но лесно си губи инструмента"

отделно, че майстора си е майстор и едва ли го бърка на какъв тезгях работи,за него е важно да работи качествено :>

QUOTE(LuDaCr1s @ Jun 28 2007, 12:01 AM) *
Кой си , що си , от къде си , с какво се занимаваш a.k.a ASL PLS biggrin.gif biggrin.gif

Аз съм си аз, bro :>
Кой съм и какъв съм могат да кажат единствено приятелите ми :>. Занимавам се с това да преживявам, някак си и да извличам колкото се може повече от живота :>. Родом съм от Стара Загора, живял съм в Бургас, по-голямата си част от живота си съм прекарал в Казанлък, а сега пребивавам в Хасково :>.
Ако искаш да знаеш нещо по-конкретно, ще треа да попиташ отново smile.gif
hex
Какво мислиш за open source ? И дава ли предпоставки за тероризъм ?
zeraful
QUOTE(hex @ Jun 28 2007, 12:29 AM) *
Какво мислиш за open source ? И дава ли предпоставки за тероризъм ?

Нищо интересно не мисля за него, по простата причина, че никога не ми е било цел в живота. Като страничен наблюдател мога да кажа, че всичко което върви на аванта си е добра БИРА. Както се вика "шамар да е - аванта да е". Що се касае до тероризма, чуек, даже и ЦИЦИте, вече дават предпоставки за тероризъм :>
SkinHeads
Kаква бира предпочиташ?
Mariyana
Защо според теб голям процент от вицовете са именно за полицаи, блондинки и борци?
zeraful
QUOTE(SkinHeads @ Jun 28 2007, 08:27 AM) *
Kаква бира предпочиташ?

ВСЯКАКВА, ЧОВЕЧЕ!!! БИРАТА СИ Е БИРА... стига да е добре изстудена.

Инъче ми харесват "Шуменско", "Бекс" и "Туборг"... но не съм предерчив и друга да ми сложат няма да я оставя :>

... да не забравим да споменем и великата тъмна "Загорка" през зимата :>
zeraful
QUOTE(Mariyana @ Jun 28 2007, 10:55 AM) *
Защо според теб голям процент от вицовете са именно за полицаи, блондинки и борци?

Защото тези, които измислят и пишат вицовете, не ги пускат в казармата. Тогава процента щеше да клони на другата страна :>
magdanoz
kwo mislish otnostno braka i mnogojenstwoto ? smile.gif
zeraful
QUOTE(magdanoz @ Jun 28 2007, 02:15 PM) *
kwo mislish otnostno braka i mnogojenstwoto ? smile.gif

След като намериш човек, на който да не забелязаваш недостатъците, защото за мен в това се изразява любовта - в това да не забелязваш, или да си свиквал с недостатъците на човека до себе си, колкото и време да сте заедно да не ти омръзва и дори когато си мълчите да ти е приятно да си с него, то тогава може да се обвържа с брак. Аз все още не съм намерил такъв човек, а и не се чувствам нито психически, нито на години готов за такава сериозна стъпка, просто все още не ми е дошъл акълът в главата, а и едва ли ще дойде скоро. Относно многоженството - не е за мен, не мога да се разделя между две или повече жени :>. Когато си харесам момиче, то е единствено за мен :>. А ако намекваш за тройки и възходящи цифри - thumbsup.gif

В заключение искам да добавя само БИРААААА!!! :>
DarkSol`2Bz
Какво според теб е да 'държиш' на някого ? Ти на кого държиш и в какво се изразява това (или би се изразило, когато потрябва) :>

П.П. Може и абстрактно. :>

cheers.gif
zeraful
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Jun 28 2007, 05:54 PM) *
Какво според теб е да 'държиш' на някого ? Ти на кого държиш и в какво се изразява това (или би се изразило, когато потрябва) :>

П.П. Може и абстрактно. :>

cheers.gif

Чудесен въпрос, чак ме накара да се замисля. Разбира се, че трябва да се уточним какво имаш предвид под държа ? Да държа на познати, като теб, дребния, магданоза и още доста, означава да си прекарвам приятно с тях/вас, да съм готов да им свърша дадена услуга, в нормалните граници, без да очаквам да получа нещо в замяна. Да държа на приятел, за мен значи да съм готов във всяко едно отношение и време да му направя услуга, винаги да съм до него, когато има даден проблем и винаги да заставам зад гърба му, независимо дали е прав или не. Безприкословно и без въпроси. Да държа на приятелка - същото като приятел, само че с вложени малко по-специални момичета, като очаквам това което й давам, да го получавам и от нейна страна.. В общи линии, държа на много малко хора, но те са доказали, че има защо.

QUOTE(Sevdalin @ Jun 28 2007, 06:03 PM) *
the noobs shit ! smile.gif

тех фингър
dreben
Ако имаш право на един въпрос към господ какъв ще е.? :>
zeraful
QUOTE(dreben @ Jun 28 2007, 09:25 PM) *
Ако имаш право на един въпрос към господ какъв ще е.? :>

Ако е от женски пол, ще го питам дали гълта. Ако ли не, то тогава, ще го питам защо след като ни е създал, уж, по свои образ и подобие, защо ни е направил толкова несъвършенни.

п.с. не може да се каже, че съм атеист, но не мисля, че такова нещо съществува.
ill`
разкажи за един момент, когато си се чувствал като млад мъж, седнал върху огромен сладкиш
Fabian
За какво мечтаеш ? smile.gif
Mariyana
Колко етикета от компот трябва да събера за да спечеля самолет rolleyes.gif ?
SkinHeads
Какво е най-гадното нещо, което си причинявал някому?
zeraful
QUOTE(ill` @ Jun 29 2007, 12:51 AM) *
разкажи за един момент, когато си се чувствал като млад мъж, седнал върху огромен сладкиш

Аз винаги се чувствам млад, но по-скоро като дете :>. Постарал съм да запазя възможно най-голяма част от детското в себе си, макар, че от ден на ден ми става все по-трудно да го откривам. Такива моменти съм имал доста, но преди 4-5 години става вече :>. Дари ми ги едно специално за мен момиче, което никога няма да забравя. Така, се чувствах, когато я погледна в очите й и се губех във тях ;>
zeraful
QUOTE(Fabian @ Jun 29 2007, 05:03 AM) *
За какво мечтаеш ? smile.gif

Във всеки отделен момент мечтая за различни неща. Например в момента ми е толкова горещо, че мечтая за командировка в Чукотка или една добре изпотена БИРАААААААААААААААА!!! Инъче както и другите, мечтите ми са съвсем земни. Малко щастие, колкото да се усмихвам. Малко късмет, колкото да не ме блъсне кола. Малко здраве, колкото да вървя прав. И най-вече приятели, на чиито рамо мога да се облегна и човек жена, която да ме кара и която да я карам да се чувства специален/а.
zeraful
QUOTE(SkinHeads @ Jun 29 2007, 12:32 PM) *
Какво е най-гадното нещо, което си причинявал някому?

Поисках от човек да ми даде повече от колкото ми трябваше, а аз не й отвърнах със същото, за което и до сега много съжалявам.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.