QUOTE(Narf @ Jun 27 2007, 09:35 PM)

Цицоманията заразна ли е според теб? :>
Да, ама ако знаеш какъв е кеф само :>
QUOTE(dreben @ Jun 27 2007, 09:36 PM)

Колко цици оптимално трябва да има една жена.?
Толкова, че като имаш по една във всяка ръка и една в устата и пак да се ядосваш, че си се родил само с две ръце
QUOTE(DarkSol`2Bz @ Jun 27 2007, 09:38 PM)

Какъв е оптималният размер на женската цица? :>

<<< БИРА! :>
Няма прекалено големи цици, има мъже с малки шепи, но това се лекува с тренировки :>
БИРА ЧОВЕЧЕЕ!!!!
QUOTE(DeStRuCti0N @ Jun 27 2007, 09:43 PM)

Какъв е оптималния размер на зърната на циците ?
Колкото ти е голяма устата, човече !!! :>
QUOTE(nAHTEPa @ Jun 27 2007, 09:51 PM)

Ако някой ти каже, че приятелката ти има малки цици какво ще му кажеш?

В интерес на истината за мен циците не са толкова важни, колкото изглежда, важното е с нея да си допадаме и да успяваме да се изтърпим един друг. А ако този някой е мой приятел - той няма да ми го каже, защото уважението едва ли би му позволило, а за мнението на хората, който не се вписват в графа "приятели" - само го местя от единия крачол в другият.
QUOTE(Mandy @ Jun 27 2007, 09:56 PM)

Бира или цици ?
Не става, Манди, при такъв труден избор почвам да се изнервям. И все пак може би цици, защото е много по-вероятно тези цици да ми донесат бира, от колкото бирата да ми донесе цици. Това само в краен случай, а инъче верен на максимализма си - бира и цици, чиек :>
QUOTE(Energy--- @ Jun 27 2007, 10:15 PM)

Какви са според теб съвършенните цици?
Опиши ги или дай снимков материал.

Няма съвършенни цици, каквито и да имаш, все някога ти омръзват, по простата причина, че човека който ги носи ти омръзва. Когато намериш такъв човек, който да не ти омръзва, то тогава повярвай хич няма да ти пука дали циците му са съвършени или не ;>. Това се нарича любов, чиек
// думата "човек" в 2рото изречение да се задраска и да се замести с "жена", защото човек != жена !!!!
п.с. ти ако чакаш ние да ти дадем снимков материал, значи си се свършил, чиек :>