Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: любим оператор/админ
UniBG Forums > Дискусии > Основни
Страници: 1, 2
PartyB0y
Здравейте.
Предлагам тук да напишете своя любим опер/админ...този които винаги се отнася с разбиране към вас. smile.gif
Dragster
Аз си нямам такъв, но си спомням, че имаше друга такава тема за любим админ. wink.gif
dreben
Любимият ми админ е админа на ISP-то ми :>
DarkSol`2Bz
Не се влюбвам в нищо, което не мога да чукам nik.gif

much less to fall in love with PC smokin-fly.gif
cRaZyDeViL
Любими админи? dry.gif mellow.gif blink.gif Админите са като политиците - никой не ги обича tooth.gif
HackoCupakoB
strannica tongue.gif
DareForMore
Taz_devil(cho) и escape. :>
Cyb3rg0d
[offtopic]
А стига с тия 'любими' теми де. Добре, че махнаха локалите, че следващата щеше да е "Любим локал". Сега очакваме и "Любим девъл, от историята на УниБГ...". Явно лизането е още на мода wink.gif
[/offtopic]
Айде да не съм тотално оф... кабелния ми оператор ми е любимия, щото при буря по-рядко ми спира кабеларката yess.gif
Wolfen
Vsichki, koito poznavam smile.gif Obicham vi {} tongue.gif
^_JoHn_DoE_
Нарф е комшията уе ;-) Просто ма кефи неговия стайл. biggrin.gif

П.П.1: Значи имаше тема отзивчив оператор, сега вече мина любим, какво следва "Кой оператор мразите?".
П.П.2: Пу за мене темата от П.П.1 smile.gif
KoTaRaKa`
Oper - Taz_devil , Admin - beaztie
P0werful
Nqmam lubim oper/admin
magdanoz
teq deto si wyrshat rabotata i ne se prawqt na gyzowe kato gi popitash neshto ;-)
Egoist
Гергана a.k.a strannica , Митко а.k.a beastie - Admins
Васил ( Backo )

Просто с тях може да се разговаря за нещо по различно от Ай Ер Си
DORKY
PacMan,LamerMan wub.gif
nAHTEPa - Не я познавам толкова добре но помня как ми помогна когато ми форгет-наха канала..От тогава я имам за голяма душица smile.gif
hex
edva_li biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
inv
strannica, i cecito :-P
n1k4o
X-PrAnK Narf RATTLER Dj_extazy Taz_devil Evgeni dlh cool.gif

P.S От админите...Върбинката е най-големия tongue.gif другите нещо не кефят cool.gif
Cyb3rg0d
Ако трябва да съм честен, преди когато влизах редовно съм искал само 2 услуги от опер/админ - от LamerMan и strannica. Тогава, да кажа - LamerMan, май само на него, не му беше главна цел да си придава важност с голямото 'о', което имаше (от тези оператори, с които съм "имал честта" да разговарям). strannica, не беше сговорчлива, но когато й обясниш като разбран човек, ти влизаше в положение и ти помагаше с каквото можеше.
Taz_devil
опер - Taz_devil / админ - minus273
escape
JamesBond , unix , Vortigen , Narf , X-PrAnK , Backo , abe poeche nema da pisha che posle sha ima nekoi koito da se razsurdi biggrin.gif
EsCaPeR
hml, ongeboren, Xugpa, Cannibal, dJ_extazY, Mitak, Narf и dlh :>
Това са малко от хората, с които наистина може да се разговаря нормално
SkiN^^^HeaD
predi vreme misleh Unix za nqkav... ae za tup ma ne e takav dokolkoto razbrah sled kato po4nah da razgovarqm s nego
dokolkoto nai dobriq Oper za men si ostava Xugpa! evala ta bace mislq 4e samo ti nesi zabravil 4e i ti si bil user predi...

a 6tqh da zabravq i Pitbull ... nego vsi4ki v kanal Ataka go pluqt za tva 4e naprai dosta mizerii po edno vreme ili pone taka se govori... no men me kefi samo vednaj sam govoril snego no e razbran i me izkefi misleneto mu pardon.gif
msms
QUOTE(cRaZyDeViL @ Jun 19 2007, 12:42 PM) *
Админите са като политиците - никой не ги обича tooth.gif

Narf & NoEx wink.gif
Wolfen
QUOTE(EsCaPeR @ Jul 5 2007, 01:02 AM) *
hml, ongeboren, Xugpa, Cannibal, dJ_extazY, Mitak, Narf и dlh :>
Това са малко от хората, с които наистина може да се разговаря нормално

s Narf ne se govori normalno, ama tva e dryga tema tongue.gif propusna da kajesh X-PrAnK - koito go poznava, znae che e pechen smile.gif mislq, che nai trudno se obshtyva s onge :>
N2GetherNow
Любим опер: аз, докато имаше локали, любим админ: е тоя дето ми даде линията, хахаsmile.gif
{052}
Taz_devil
justanotherlame
DrFrancky
EraseD
QUOTE(GAD @ Jul 8 2007, 03:30 AM) *
dlh mnogo mi e lubim 4ak ot tolkova mnogo obi4a sa izmesti v sf zarad mene li ? sad.gif drugia e Noex me4tae si da jivee v milano no zasega sofia mu sa struva milano. Be edin hub admin mi e obeshtal da gi subera dvamata i da me izvika ma ako nqmalo sopoli shtial da mi sa surdi

GAD ами ти какво очакваш smile.gif

немога да кажа любим защото няма ставам обратен ама това е Cannibal smile.gif
SlaSerX
Хора които винаги са готови да ти обърнат внимание и да ти помогнат..
Narf, NoEx, PacMan, Xugpa, Beaztie, nara, dlh, Mitak

Ако съм пропуснал някой.. да ми пише smile.gif и съжелявам предварително
shazow
NoEx и Narf
flayer
te danesa poni4ki che dasa mi lubimi? hahah.. po princip DeViL koito veche nevliza beshe edin ot tezi koito si razbiraha ot rabotata...
offgeboren
az haresvam tozi administrator, kojto ne vliza v irc da chati, a da ogleda i opravi nyakakav tehnicheski problem nesvurzan sus services smile.gif t.e. tozi, kojto otgovarya na definiciata administrator i administrira tova, za koeto naistina otgovarya.
Mil4ence
любим админ : strannica smile.gif <3 Гери

X-PranK i RATTLER <3
Dr_Dre
с никой не се познавам !
Wolfen
QUOTE(Mil4ence @ Jul 17 2007, 09:03 AM) *
любим админ : strannica smile.gif <3 Гери

X-PranK i RATTLER <3

thumbsup.gif

Bih dobavil dj_extazy, noex, unix i xugpa

naposleduk priqtno vpechatlenie mi pravi PacMan, okaza se pich
nAHTEPa
bu ми е любимия опер biggrin.gif
{bobsan4o}
Spored men nema dobri Admini ili Operi seki gleda da te pre**e.... pardon.gif wall.gif
raptorka
QUOTE(magdanoz @ Jun 26 2007, 07:40 PM) *
teq deto si wyrshat rabotata i ne se prawqt na gyzowe kato gi popitash neshto ;-)

thumbsup.gif
usdollar
PArtYbOY biggrin.gif този човек много ме кефи happy.gif
npokypop
aaa partyboy za segasnite li govorish ili za si4ki shtoto moqta istoria v irc e mnogo dulga smile.gif segashnite ti narf (vupreki si4ko mejdu nas e pomagal) Lamerman (makar4e toy e pensia) ae kat se zamislq az ot novite ne gi znam mnogo mnogo i to nqkoi da ne gi znesh starite sa mnogo nqkoi se zname i live i etc a puk Beaztie nqma kakvo da govorim koyto e po star znae i za shtinkov a edno mom4e ne bqh vijdal i predi i sega Cannibal unikalen strannica i v u4ilishte beshe takava to si e v 4ertata i smile.gif
Rolex
PArtYbOY(bObO) smile.gif
real`love
PacMan, LamerMan
GoodINC
nbu & evko opers team r0x
admins: nAHTEPa, NoEx, Cannibal, unix, Pechenia, Xugpa, Mitak a ongeboren сам се вписва във описанието, което написа по-горе.
magdanoz
cannibal, dj_extazy, narf, founder, pacman, rattler, x-prank, dianna, xugpa, mitak , noex , nahtepa
se poznati lica s koito sym ostanal s mnogo dobri wpechatleniq ;p
flx
My favorite:
Noex,Narf,dj_extazy,nahtepa,escape,unix,sm0k3,pechenia,x-prank,tbyte,dlh
_LoNDoN4aNiNa_
Мм, на мен не ми се е налагало често да търся помощ от оператори/админи, но когато съм се нуждаел от такава тези са хората които са ми помагали: dJ_extazY, NoEx, Narf & Cannibal smile.gif

Едит: GoodINC добре че си ти да ме поправиш smile.gif аз тоа пост като съм го писал съм бил напът към леглото biggrin.gif
mishael
Razbirase, che PArtYbOT !!!
GoodINC
QUOTE(_LoNDoN4aNiNa_ @ Oct 2 2007, 12:48 AM) *
Мм, на мен не ми се е налагало да търся помощ от оператори/админи за каквото и да е било, но когато съм се нуждаел от такава тези са хората които са ми помагали: dJ_extazY, NoEx, Narf & Cannibal smile.gif

Тука леко си противоречиш човече... blink.gif
fresh
LamerMan,PacMan,Narf,PArtYbOY
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.