Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: ЧРД на GoodINC и Elerina
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа > Ала-бала
magdanoz
chestito hora jiwi i zdrawi cheers.gif
DarkSol`2Bz
Elerina fiori.gif GoodINC

Честито и на двамата smile.gif Много здраве, щастие, положителни емоции и усмивки :>

Приятно и незабравимо изкарване.
kaspi
chestito i na dvama vi smile.gif mnogo qki hora ste pone ot tova koeto znam vyv foruma da si izkarate super qko . as ot obqd piq ama shte piq oshte edno za vashe zdrave
Wolfen
Chestit rojden den Milene! Da si jiv, zdrav, shtastliv i vsi4ki onezi hubavi neshta, koito horata si pojelavat na takiva povodi smile.gif Vse oshte silno se nadqvam, che shte yspeesh da doidesh na nashta masovka drugiq mesec tongue.gif Elerina ChRD i na teb smile.gif
Jen
честит рожден ден и на 2-мата, здраве, щастие и много усмивки tongue.gif
Dragster
Честит празник и на двамата ;]
Много късмет и щастие. smile.gif
TheOnly
Честито! fiori.gif
dianna
Честито! party.gif
DaDiablo
Честит рожден ден и на двамцата! Големи да ми пораснете fiori.gif
Elerina
Благодаря ви на всички smile.gif

Макар че чета форума редовно, рядко пиша и не съм очаквала честитене на рождения ден, но това е една много приятна изненада!

cheers.gif
DeStRuCti0N
Живи и здрави! fiori.gif
Narf
Честито. smile.gif
Azlan
Честито и на дватама живи и здрави да сте тва е най-важно pardon.gif
Gushi
Честито и на двамата biggrin.gif Весело прекарване на празника wink.gif biggrin.gif tongue.gif
RABIES
Честито и на двамата smile.gif Живи и здрави и много усмивки! fiori.gif

Към GoodINC - братче, вече ме затрудняваш с названията. Това ДНСО как да го преименувам сега а?Айде имай милост и не остарявай повече smile.gif
hatred
Честит рожден ден и на двама ви. Гледам доста са ви набъбнали годинките. Големи хора сте вече. Бъдете живи и здрави, и жънете много успехи, както в личен така и в професионален план.

Към Милен пожеланията ми са да си прецени приоритетите в живота, и да ги гони. Умно момче си, научи се да бъдеш амбициозен.

Елерина, макар да не я познавам, от беглите впечатления във форума мога да и пожелая да продължи да изразява искрено мнението и, без да и дреме от околните. Дързостта е едно от човешките качества, които все по-малко се виждат. thumbsup.gif

Наздраве!
^_JoHn_DoE_
Честито!
Mariyana
Миленски, радвам се отново да имам възможността да те поздравя, приятно изкарване на вечерта с много усмивки. Честито отново.

Елерина, с чията личност се запознах покрай блог-а й и онзи специален пост с феномена Дядо Коледа, искам да я поздравя за прекрасния й стил, "разчупеното" виждане, различните гледни точни по даден въпрос, начина на мислене и още 1000 неща, които бих могла да изброя, но ще се въздържа за да не досадя.
Честито cheers.gif с пожелание за още много поводи, за които да си струва почерпката wink.gif.

п.с. Искам да поздравя и Наско, който единствен се сеща последно време да зарадва рожденици/именици.
GoodINC
Благодаря на всички, които са сетили за мен, полъскан съм smile.gif.
По онова време ника ми беше suspend & resv заради зачестилите кражби, а както повечето знаете отсъствах дълго време, та както и да е нямах възможност да посетя форума и да погледна smile.gif.
Още веднъж много ви благодаря smile.gif.
flx
Остана да ми кажиш "Мирко ела на пеловски да те почерпя" smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.