Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Ще ми върви ли играта на компютъра?
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Игри
dlh
http://www.srtest.com/referrer/srtest

раберете wink.gif
Lax
Това някакъв бъзик ли е? smile.gif
Всеки път ми излиза едно и също.

Sorry, your computer cannot run this product because your system did not meet the Minimum Requirements. If you want to learn how you can fix that problem, please review the details section below. In some cases it may be a free download and you could be good to go.
Gushi
и на мен ми излиза това tongue.gif явно е някакъв майтап smile.gif
DaDiablo
Явно ви се ебава java-та на browser-а. На мен ми показва коя игра ще върви и коя не smile.gif
dlh
Не, не е майтап.
Cyb3rg0d
И на мен ми показва всичко, както трябва. Но вече мразя този сайт, защото ми припомня, че трябва да си купя ново ПС disagree.gif
hex
The Elder Scrolls IV: Oblivion
Your computer can run this product because your system meets the Minimum requirements. If you want to see how you can meet all the Recommended requirements to have a great experience, look at the Recommended section below.

smile.gif, едвам едвам покривам минимума въпреки, че я джитнах на Медиум и на 1024x768
kaspi
The Elder Scrolls IV: Oblivion
System Requirements Lab Analysis
Congratulations, your system passes the recommened requirements! You should have a great experience running this product.
hex tongue.gif

ama chakaite vi pokaja kvo stana s Heroes III
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.