Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Blizzard официално обяви разработката на Starcraft II
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab > Игри
nik666
Понеже гледам че никой друг не се сеща да пусне новината вече 3 дена ...

Един от най-сериозните разработчици за компютърни игри – Blizzard, обяви дългоочакваното продължение на научнофантастична стратегия в реално време StarCraft. Дълго пазеният в тайна проект на Blizzard се оказа именно StarCraft II, а не Diablo или нова игра.

Спекулации по темата се появиха още преди няколко месеца, но зачестиха след изказване на Браян Креценте от Blizzard, който обяви, че възнамеряват да анонсират нов продукт на World Wide Invitation - турнир, провеждан в Южна Корея. На 19 май огромно количество професионални геймъри, фенове и журналисти препълни олимпийския гимнастически стадион в Сеул, където президента на Blizzard Entertainment - Майк Морхайм анонсира продължението (представям си как са реагирали на новината смахнатите корейци).
Цялата новина

Новини по темата има от почти всички новинарски агенции в България и по света, въпреки че повечето изобщо нямат технологичен уклон. www.starcraft2.com е официалния сайт на който ще бъдат обявявани новости около разработката на играта, там можете да намерите трейлъри, тапети, описания на новите единици и разни други глезотии, които ще ви карат да съжалявате че вече не е края на годината, когато се предполага че ще излезе играта.
DORKY
Вече гледах терилари снимки и тем подобни smile.gif Запазили са оригиналноста на играта. Има доста инстрестни графични подобрения smile.gif Бе играта ще е трепач smile.gif
magdanoz
http://www.gamershell.com/tv/8065.html

dosta golqmo wpechatlenie mi naprawi lichno na men
hex
Wtf така се надявах новият им проект да бъде Diablo 3 >.<, но явно ще се задоволим със starcraft2(ако има намеря отнякъде още 1.5 гб рам disagree.gif ).
Btw какво стана със StarCraft ghost ?!?
Cyb3rg0d
QUOTE(hex @ May 22 2007, 01:35 PM) *
Wtf така се надявах новият им проект да бъде Diablo 3 >.<, но явно ще се задоволим със starcraft2(ако има намеря отнякъде още 1.5 гб рам disagree.gif ).
Btw какво стана със StarCraft ghost ?!?

Проекта е замразен и май няма да бъде размразен. Колкото до StarCraft 2, едва ли ще видим излизането на официалния релийз преди 2008г. Но чакането ще си заслужава.
misterios
Tova shte bude vurha , sled WOW i tazi igra shte si q kupia na Blizzard
Neveroyatno , napravo nastruhnah pri grafikata , be syper
Shte chakam s neturpenie
hex
QUOTE(Cyb3rg0d @ May 22 2007, 02:02 PM) *
Проекта е замразен и май няма да бъде размразен. Колкото до StarCraft 2, едва ли ще видим излизането на официалния релийз преди 2008г. Но чакането ще си заслужава.

Blizzard си е една огромна машина за пари ! God damn мразя real-time strategies ;-) RPG FTW ;'>
magdanoz
komentara otnostno blizzard e izlishen
slaba igra nqmat ! fakt
igrite im sa totalni hitowe wsichki do edna
DarkSol`2Bz
ПО-ДОБРЕ ДА НЕ КАЗВАМ НИЩО ДА МУ Е** МА*КАТА ПФФФФ...

Не ми се играе WC3 в космоса ...

П.П. Защо ли ми се струва, че никой от писалите в темата, няма нищо общо със StarCraft pardon.gif tongue.gif
dreben
starcraft for teh win, мадафака! :>
}---}----
Гледах геймплейчето и съм доволно!
Polizei
Навремето като излезна StarCraft месец след като я доставиха в България вече бях зарибен.
Когато излезна BroodWar, вече бях ФЕН и притежавах оригинални CD-та с оригинални cd-keys (BattleNet.RuLLzZ wink.gif).
Излезна Diablo, WarCraft, WoW, не можах да седна дори да ги разгледам - остарях...
Но излезне ли StarCtaft 2, ще ме видите на опашките да коля и беся та час по-скоро да си я купя!!!

smdk
Diablo и Starcraft двете ми любими игри . Като омръзне едната пускам другата и така biggrin.gif Пък за Starcraft 2 ше се сменя компа за да мога да я играя cool.gif
П.с. Някой ако има случайно уникални предмети ( set ) или просто му казано зелени предмети и не играе Diabloto моля да ги натовари на 1 герой и да ми ги прати моята версия е д2лод в.1.10 smile.gif
mix25
W kraina smetka StarCraft 2 weche izlezna li kakwo stana?
Blady
QUOTE(mix25 @ Dec 25 2007, 06:55 PM) *
W kraina smetka StarCraft 2 weche izlezna li kakwo stana?

Не.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.