Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Колко работещи SIM карти имате?
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab
dlh
blink.gif
hatred
o2.co.uk & globul.bg
magdanoz
Една която ползвам за двата ми телефона. Но мисля да си купя вивателска след време wink.gif
darkness
Това е ВИВАТЕЛ ...
Wolfen
imah 2. I dvete na Globul. ednata B-Connect, drugata - na dogovor. Za sujalenie poneje ediniq telefon mi se razvali i zaebah tazi na b-connect i onq den vidqh, che mi e neaktivna... sq sym samo s edna smile.gif btw na dogovor mi izliza po-izgodno smile.gif
Dragster
Две и двете са на М-тел, но само една изпозвам в момента, другата я изпозвам, когато в първата изхабя парите.
Wolfen
QUOTE(dJ_extazY @ May 3 2007, 09:59 PM) *
o2.co.uk & globul.bg

O2 can do smile.gif)) beshe na reklamata, s edno mnogo gotino telefonche, koeto bulbuka vyv voda smile.gif Vodafone ne sa li po-dobri ? smile.gif
NoEx
1 - Vodafone
2 - Wind
3 - MTel
4 - Loop
Lax
Две - Mtel и Globul.

Какъв е смисъла на тази анкета? smile.gif
LuDaCr1s
dve - mtel , globul i nito edin telefon smile.gif
Slevin
Loop-ска и прима, но един приятел много ми врънка да му дам примата, че и е "гъзарски" номера :>
blood
едничка, на мтел :>
Mitak
3 Mtel-ски на договор, едната е със "сребърен" номер.

Сега мисля да си взема и една на Глобул, от ония със 100 минути към 3 номера smile.gif
P0werful
Edna na Globul smile.gif
lester
Три...една глобулска с 500 минути, мтелска пак с 500 минути и вивателска ваучерче rolleyes.gif
Mariyana
1-на Мтел
dreben
Една м-телска, още една м-телска, дето не знам къде е, още една глобулска, дето не знам къде е, не работи и не е моя drag.gif
Cannibal
1. Mtel
2. Globul
3. Vivatel

Добре, че няма все още други оператори в България, че ше ми увиснат гащите от тежест! Ае няма ли телефон за 3 sim карти - демек 3 в 1 :>
DORKY
QUOTE(Cannibal @ May 4 2007, 03:17 AM) *
1. Mtel
2. Globul
3. Vivatel

Добре, че няма все още други оператори в България, че ше ми увиснат гащите от тежест! Ае няма ли телефон за 3 sim карти - демек 3 в 1 :>

Ем несъм бизнесмен кат теб със 3 телефона smile.gif ..обаче и аз съм със 3 карти
Но само с 2 телефона ...А вивателската я ползвам само да звъня затова тя предимно е извън телефоните ми (По изгодно и ефтино е да звъня от нея) smile.gif Не че правя реклама обаче засега те имат най-добрите промоций rolleyes.gif
justanotherlame
Една - О2 - с два номера в нея. Като съм в "homezone" говоря без пари с О2, а кат не съм по някви центове там не знам точно
Jen
2 м-тел wink.gif
Lam3r4e
Една на М-тел активна и още една активна на Глобул :-)
RABIES
1. Емтел ем жица smile.gif
2. Глобул смарт.
Mariyana
QUOTE(Cannibal @ May 4 2007, 04:17 AM) *
Ае няма ли телефон за 3 sim карти - демек 3 в 1 :>

Всъщност в началото точно за това се сетих като видях темата. В университета един колега размахваше 2 списания "Placeo" и "Комуникации" ако се не лъжа, та в едното имаше ревю именно на телефон с гнезда за 2 сим карти. Японската джаджа беше на стойност 600$, като според мен недостатъка беше, че се превключваше с бутон или комбинация от бутони активността на картата или с две думи избираш, коя да е активно, което теб не те устроива май май, тогава той (колегата) спомена, че турци били измислили софтуер чрез, който и 2те карти да са изрядни и спомена за някви 100$ понеже и на него му е тегаво с 3 телефона smile.gif .... Но това все пак е непотвърдена информация, ако се сетя за модела на японския апарат ще прегледам чичо Гоогле и ще споделя smile.gif
DaDiablo
Моя тате не е рокфелер sad.gif и ми е отпуснал само една такова на глобул, ама от тия умните smile.gif
Dragster
QUOTE(DaDiablo @ May 4 2007, 12:23 PM) *
Моя тате не е рокфелер sad.gif и ми е отпуснал само една такова на глобул, ама от тия умните smile.gif

И една приятелка така викаше biggrin.gif
Janaa
Една на М-тел със мега изгодна тарифа... tongue.gif
PrinceIgor
Три - на М-тел, на М-тел и отново на М-тел. pardon.gif
flx
Една имам.Не ми трябват 2 или 3 няма просто смисъл smile.gif
dlh
QUOTE(Janaa @ May 4 2007, 08:00 PM) *
Една на М-тел със мега изгодна тарифа... tongue.gif

каква?

QUOTE(PrinceIgor @ May 4 2007, 08:24 PM) *
Три - на М-тел, на М-тел и отново на М-тел. pardon.gif

ако си в софия утре ще те потърся на една от трите :>
NoEx
QUOTE(Mariyana @ May 4 2007, 09:57 AM) *
Всъщност в началото точно за това се сетих като видях темата. В университета един колега размахваше 2 списания "Placeo" и "Комуникации" ако се не лъжа, та в едното имаше ревю именно на телефон с гнезда за 2 сим карти. Японската джаджа беше на стойност 600$, като според мен недостатъка беше, че се превключваше с бутон или комбинация от бутони активността на картата или с две думи избираш, коя да е активно, което теб не те устроива май май, тогава той (колегата) спомена, че турци били измислили софтуер чрез, който и 2те карти да са изрядни и спомена за някви 100$ понеже и на него му е тегаво с 3 телефона smile.gif .... Но това все пак е непотвърдена информация, ако се сетя за модела на японския апарат ще прегледам чичо Гоогле и ще споделя smile.gif

Това го има от много години. От времето на Нокиа 3310/3330.

Да, неудобството е в това, че само 1 може да бъде активна. Иначе в специализираните магазини на фирмата на GSM-а ви могат да ви дадат повече информация.
Narf
Mtel и Globul.
PrinceIgor
QUOTE(dlh @ May 4 2007, 11:40 PM) *
ако си в софия утре ще те потърся на една от трите :>

Не бях в София, но вече съм - току-що пристигам. Даже утре съм на работа.
Да не би да си се прекръстил на Георги? wink.gif
peyu
Една на m-tel cool.gif
Cannibal
QUOTE(DORKY @ May 4 2007, 05:34 AM) *
Ем несъм бизнесмен кат теб със 3 телефона smile.gif ..

Защо пък си мислиш, че телефониет са ми n-поколение smile.gif 3-те са "олющени", но имат едно червено и едно зелено копче, т.е. възможността за провеждане на входящ/изходящ разговор по всяко време!
black_dahlia
QUOTE(Cannibal @ May 7 2007, 02:59 AM) *
Защо пък си мислиш, че телефониет са ми n-поколение smile.gif 3-те са "олющени", но имат едно червено и едно зелено копче, т.е. възможността за провеждане на входящ/изходящ разговор по всяко време!

Ти верно си като шеф диригент с твоите телефони :> Мани ти тая работа, че били олющени smile.gif
На въпроса - аз съм с две карти ( все на мтел ). Като не ма мързи си разнасям 2та телефона, иначе едната карта стои в портмонето smile.gif ( Да не говорим, че единия телефон вече не помня какъв цвят беше :> В момента се вижда само сива пластмаса )
shazow
За щастие имам само една - на Глобул smile.gif
Azlan
едничка на Globul :>
dreben
Глобул не беше ли някакъв GSM оператор .? :>
diecast
Две. И двете са на Globul - една на сметка и един B-connect, но него го ползвам колкото да си ползвам функциите на другия телефон biggrin.gif
CrazYMadAFuckA
3
1 на Globul на сметка
1 на MTel на сметка(loop)
1 на MTel ваучер
Poltargaista
3 работещи имам...

2 на Globul и една на M-Tel...
Gushi
Две Мтел и Глобул biggrin.gif
Mariyana
ъм мойте станаха 2

1.Мтел - релакс петст'ин
2. Vivatel - ъъъъ общо взето неограничена blink.gif

А най-големия парадокс е, че не обичам да лафя по телефона, май де, вече се замислям дали обичам да си говоря само с непознати или въобще не обичам. disagree.gif
SkinHeads
1 Глобул на сметка обаче забравих името на промоцията. От както имам телефон от преди 4-5 години съм с този номер и с тази фирма и съм много доволен.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.