QUOTE(Lax @ Apr 27 2007, 07:25 PM)

Аз съм на същото мнение още откакто излезе първата Warcraft. Някак си съм настроен негативно към тази игра и не случайно никога дори не съм се опитвал да я разбера. А и не искам 24 часа в денонощието да цъкам някаква, меко казано, изключително безсмислена игра, която нито ще ми сложи храна на масата, нито пари в джоба (не казвам, че всичко трябва да се прави за пари, но никой не може да ме убеди, че толкова много изгубено време за някаква виртуална измишльотина си струва и е по-добре отколкото да почувстваш живота в реалността) даже напротив. Да не забравя, че въпросната игра-наркотик би ми навредила и физически понеже е очевидно, че изключително много (болни) мозъци се пристрастяват към нея, и вместо да мислят как да зарибят някоя мацка или да си направят кефа някъде, а когато като по чудо си отлепят задниците от стола, за да излязат навън, те треперят някой да не им свие акаунта. Живота е един - не сме създадени, за да играем Warcraft, по дяволите.
tuka ne si praw choweche

1wata igra koqto izlezna beshe warcraft: human vs orcs
i beshe daleeeechnata `97 godina gat beh mlad ;-)
w posledstwie chastite koito q posledwaha ( warcraft 2, warcraft: reight of chaos i prodyljenieto i frozen trone )
nqmat nishto obshto sys segashnata narechena WOW

te bqha strategii, rpg-a gi narechi ama ne i towa koeto e wow w momenta ;-)
powecheto hora po onowa wreme igraeha igri tip razwitie a.k.a brood war i etc shitz
igrata wyobshte ne wliqeshe

srednata i prodyljitelnost beshe chas-dwa max, kato gamer bih kazal che mojesh da se zaribish po wsichko, ama za da igraesh ~36 chasa e ne trqbwa da si normalen .. towa e den i polowina na skapanata ti mashina

takache do kolko shte se prestrastish zawisi ot teb. w jiwota ima mnogo po wajni neshta ot nekwa chupena igra deto sled 10 godini shte e samo spomen.