Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Показаха 24-каратов iPod
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab
Lax

Британската компания Amosu представи серия от плеъри iPod, чиято задна част на корпуса е покрита с 24 каратово злато, съобщават от IDG.BG.

Оформлението на предните панели на устройствата не се различава особено от класическите разцветки на моделите на Apple.

Най-скъпият модел от тези на Amosu има 80 GB диск и струва $799 долара. Останалите плеъри на компанията, които са с 30 GB и 8GB дискове, са на една и съща цена - $599 долара.

Компанията Amosu се занимава със създаването на скъпоценни модификации на популярни устройства.

Сред нейните най-популярни разработки е мобилният телефон Motorola KRZR с корпус от бяло злато и брилянти, който се предлага за $40 000 долара.

Източник: http://news.bg/
dlh
Нещо много ниски ми се виждат цените
Dragster
QUOTE(dlh @ Apr 24 2007, 02:43 PM) *

И на мен. blink.gif
dreben
QUOTE(dlh @ Apr 24 2007, 02:43 PM) *

QUOTE(Energy--- @ Apr 24 2007, 02:58 PM) *
И на мен. blink.gif

Цените са изпреварили хиперинфлацията в Щатите, която Батето ще предизвика другата година :>
starshine
zlatoto mnogo lesno se draska, nqma da e praktichno w sluchaq
dreben
QUOTE(starshine @ Apr 24 2007, 04:16 PM) *

"На кой му пука, имам си транзистор от злато nik.gif " tongue.gif
Mariyana
24 каратово злато

не знам дали лесно се драска ама коруса според мен би трябвало да е мнооооооого "мек", а и в чиста форма... blink.gif или химията ми се губи
Dragster
QUOTE(Mariyana @ Apr 24 2007, 04:28 PM) *
не знам дали лесно се драска ама коруса според мен би трябвало да е мнооооооого "мек", а и в чиста форма... blink.gif или химията ми се губи

Губити се химията. biggrin.gif
flox
offtopic: извинявам се за старата тема по, която пиша, но сега я прегледах.

QUOTE(Lax @ Apr 24 2007, 12:18 PM) *
... е покрита с 24 каратово злато, съобщават от IDG.BG.

Видях че някой мислят че ще се дразка, други че ще е 'мек' е, пише че е покрита със злато задната част, демек е позлатен и нито ще се дразка, нито ще е 'мек'.
dnz
Е закво ми да е от злато, няма да си го слагам на врата.... само измислят скъпотии
DaDiablo
QUOTE(dnz @ Jan 21 2008, 02:24 PM) *
Е закво ми да е от злато, няма да си го слагам на врата.... само измислят скъпотии

Пич, моля ти се спри да пишеш по всички теми, които намираш по форума .. особено по тия от преди година.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.