Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: защо не мога да се делвам от канали?
UniBG Forums > Дискусии > Помощ
loveangel
Преди ставаше ама откакто доиде ратбокс сичко се бракува..................... как да се изтрия от канал ? Не да си сложа опция да не ме адват.Аиде ако има начин да си делна някои от никовете от канали в които не желая да имам адд да ми каже някои без да търся фаундарите теи като тях ги няма.....
NoEx
Може да се самоизтриеш единствено ако имаш левел достатъчен за CS::ACCESS (ADD/DELUSER). Преди можеше да се самоизтриеш от всеки канал и то само през уеб-а.
loveangel
QUOTE(NoEx @ Apr 21 2007, 03:01 PM) *
Може да се самоизтриеш единствено ако имаш левел достатъчен за CS::ACCESS (ADD/DELUSER). Преди можеше да се самоизтриеш от всеки канал и то само през уеб-а.

Това ми е ясно но като имам малък левел и не мога да се изтрия а не желая да имам адд в дадения канал фаундара го няма админи и оператори нехаят по моя проблем какво мога да направя аз да спра да използвам услугите на unibg ли?
NoEx
QUOTE(loveangel @ Apr 21 2007, 03:39 PM) *
Това ми е ясно но като имам малък левел и не мога да се изтрия а не желая да имам адд в дадения канал фаундара го няма админи и оператори нехаят по моя проблем какво мога да направя аз да спра да използвам услугите на unibg ли?

Това ти си го решаваш, нали знаеш?

Администратор/Оператор не може да ти помогне. След като не искаш да бъдеш аддван в случайни канали има NSSET::NOACCESS.
Гост_KoT
Човека иска да се делне от канал и за това трябва да си махне адд-а от всякаде ли?
Ако аз адна някой в #gayove да речем, тогава той какво трябва да направи, да се делне от всички канали? smile.gif
Narf
QUOTE(Гост_KoT @ Apr 21 2007, 07:14 PM) *
Човека иска да се делне от канал и за това трябва да си махне адд-а от всякаде ли?
Ако аз адна някой в #gayove да речем, тогава той какво трябва да направи, да се делне от всички канали? smile.gif

Кой е казал такова нещо?
KoTaRaKa
QUOTE(Narf @ Apr 21 2007, 06:17 PM) *
Кой е казал такова нещо?

Виш по нагорe. wink.gif
;-)
QUOTE(KoTaRaKa @ Apr 21 2007, 07:13 PM) *
Виш по нагорe. wink.gif

Пише се "ВИЖ" Неграмотнико.Прочети "Правопис и пунктуация" !
Narf
QUOTE(KoTaRaKa @ Apr 21 2007, 08:13 PM) *
Виш по нагорe. wink.gif

Това, че ти не знаеш как функционира NOACCESS си е лично твой проблем.
KoTaPaKa
Ми UniBG sux wink.gif
Mitak
Като е sux искате ли да ви освободя от възможността да ползвате unibg?
shazow
QUOTE(KoTaPaKa @ Apr 22 2007, 08:41 AM) *
Ми UniBG sux wink.gif

Добре и ще направиш.
magdanoz
QUOTE(KoTaPaKa @ Apr 22 2007, 08:41 AM) *
Ми UniBG sux wink.gif

awe gowno malko neshtastno smile.gif
bash ti li go kazwash twa ?
deto kato ti precakaha nicka i owrqka sweta ?
zemi si zamylchi po dobre kato ne znaesh kwo da kajesh :>
DaDiablo
QUOTE(Mitak @ Apr 22 2007, 10:00 AM) *
Като е sux искате ли да ви освободя от възможността да ползвате unibg?

Нямаш идея на колко хора ще направиш добро, ако ни освободиш от тъпото дете smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.