Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Какво мислите да правите в близките 30 минути?
UniBG Forums > Отдих и забава > Форумни игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stephen
Аз излизам на кафе smile.gif
Dragster
Да се приготвя за близкия 1 час ще ида на следобедно пиене.

П.С: В грешен раздел е темата.
SkinHeads
Ще ходя да поритам малко
raptorka
ще разходя кучето smile.gif
blood
shte qm
Dragster
Обяд.
Mariyana
ще продължавам да гледам тъпо кучето на календара ми blink.gif
DaDiablo
QUOTE(Mariyana @ Apr 7 2007, 04:37 PM) *
ще продължавам да гледам тъпо кучето на календара ми blink.gif

Поне няма да се притесняваш, че може да ти скочи на муцуната smile.gif
justanotherlame
iebem li go.. mislq hoa si kypq duner ..
Wolfen
iskam sledvashtite 30min da minat kato 1 min ... smile.gif razbiraemo, sled kato sled 30min svurshvam rabota smile.gif inache v sledvashtite 30min shte stiskam palci neshto da ne se srine i da ne se obozi, che si ebalo mamata smile.gif))
Stephen
Точно след 30 мин. излизам да празнувам ... А после дали ще се обикаля църквата незнам smile.gif
dlh
Ще ти преместя темата където трябва и ще те напсувам наум, защото почна да ти става навик smile.gif
Wolfen
MUHAHAHAHhahahahah smile.gif a az v sledvashtite 30min mislq da vecherqm smile.gif
Stephen
QUOTE(dlh @ Apr 7 2007, 08:19 PM) *
Ще ти преместя темата където трябва и ще те напсувам наум, защото почна да ти става навик smile.gif

ХАХАха няма проблем , нали сте затова модереатори :Д
Narf
Ще продължавам да слушам музика и да гледам тъпо екрана.
Stephen
Да се чукам с яйца и да набивам козунак ХъхХЪхЪхЪ
NoEx
Да си допия бирата и да гледам Джоуи wink.gif
raptorka
аз продължавам да готвя...от 1 час го правя и ще ми отнеме поне още 1 час
Wolfen
Shte produljavam da gledam kak edin backup klati veche 20h i shte cukam po nqkoi i drug F5 na foruma smile.gif

Edit: bakcup-a svurshiii.. uraaaa!!! smile.gif))) tva za F5 si ostava tongue.gif
Mariyana
Душ yess.gif и май ще легна да поспя
DaDiablo
Аз си мисля дали да не запаля колата и да мръдна до някой манастир.
CrazyGoD
Сериозно се чудя дали да влезна да се изкъпя (и без това ми се налага само веднъж годишно), но всеки ми повтаря , че днес и утре не е хубаво да се къпеш (еми мръсен ли да ходя ?!?!) Шибана работа. А точно след 40 мин трябва да съм на центара (Шитс Хепън)
blood
da se kacha na vlaka biggrin.gif
SkinHeads
Ще слушам музика и ще преглеждам 2 форума
CrazyGoD
Ще си пръцкам на воля, ще пия биричка, ще пуша и ще слушам MorticiaN
DORKY
Da Qm smile.gif
^_JoHn_DoE_
da iztreznqam
SkinHeads
Излях си мъката и лягам cool.gif
Pe666o
ще чета Хари Потър...пак! еекекекекке yess.gif
Cannibal
Да работя..
CrazyGoD
Ще слушам нещо Хард или Траш, за да мога да се разсъня biggrin.gif
Mariyana
ще измия чиниите, ще послушам малко музика и ще прегледам пресата yess.gif
Stephen
Зимам си един душ за 10 мин. и изчезвам на кафе wink.gif
Wolfen
Ami shte se iztegna na stola, shte si sloja krakata na oburnatoto koshche za bokluk pod biuroto mi, shte ponamestq monitora, za da mi e udobno i shte cukam q iz foruma, q nqkade iz neta. Tova e da si na rabota prez pochiven den tongue.gif
GoodINC
Темата е готина, но не е за тук, ще я преместим във "Форумни игри" - търсете я там smile.gif.
CrazyGoD
Ще слушам музика и ще чета разни неща и без това загеретях на простия Евро Шанс disagree.gif
Azlan
ше ходя да папаммм ;>
Dragster
Искам да спя, че днеска беше тежък ден, пък и съм на училище. wink.gif
Mariyana
ще дъвча дъвка plezenka.gif
freaker
sleepysmiley.gif sleepysmiley.gif fuck.gif
Wolfen
Poruchah si palachinka ot blizkata pizzariq i sega trupna v ochakvane da q donesat smile.gif ta nadqvam se do 30min da doide
CrazyGoD
Ще ида да вечерям после ще послушам малко музика и лягам да дремя wink.gif
Janaa
Мисля да отида да потичам...

Май не съм в час нещо....
Mariyana
Искам да счупя нещо mad.gif
Dragster
Трябва да спя, но нямам никакво желание, но след 30 минути определено ще опитвам да спинкам.
[quote]Mariyana: Искам да счупя нещо[quote]
Имам точното нещо за теб... tongue.gif
Azlan
отиам наним lazy.gif
Mariyana
ще продължавам си блъскам главата с некви простотии. не е лесно да ти говорят трима disagree.gif

п.с. пак ме е налегнало зверското безсъние girl_cry.gif
Wolfen
blaze ti za bezsunieto, az zaspivam pravi prosto, dremnah malko, ama pak ne pomaga :/ sledvashtite 30min shte produlja da pravq sushtoto koeto i v izminalite 30 - da si namestvam dupeto na stola i da si tursq udobna poza za drqmka :}
Cannibal
Да продължавам да пия wink.gif
Mariyana
QUOTE(Wolfen @ Apr 11 2007, 03:52 AM) *
blaze ti za bezsunieto, az zaspivam pravi prosto, dremnah malko, ama pak ne pomaga :/ sledvashtite 30min shte produlja da pravq sushtoto koeto i v izminalite 30 - da si namestvam dupeto na stola i da si tursq udobna poza za drqmka :}

бе не е блазе ми... тва вреди много, особено в моя случай (ако спиш м/у 10 и 20ч на седмица blink.gif и не говоря за една седмица, а за месеци, години...)

а в близките 30 мин. май ще успея да изровя все пак некво инфо за курсовия ми проект по микропроцесорна wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.