Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Информация за животинки...
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
Dragster
Искам да питам дали някои от тук форумците има информация/познава някои които продава маймуни или говорещи папагали. По възможност да са от София или от околията.
Azlan
една приятелка си купи папагал от някъв пичага който се занимава точно с такива екзотични животни и до колко знам е в Панчарево ще попитам за негов телефон
GoodINC
Има ли специална порода "говорещи" папагали? Аз съм чувал, че когато са по 2 в клетка не говорят, ако е само 1 тогава вече започва да имитира човешките звуци (думи).
Dragster
QUOTE(GoodINC @ Apr 4 2007, 05:26 PM) *
Има ли специална порода "говорещи" папагали? Аз съм чувал, че когато са по 2 в клетка не говорят, ако е само 1 тогава вече започва да имитира човешките звуци (думи).

Мисля, че има порода, но те не се раждат и веднага започват да говорят. Май трябва да се научи или като определено време както казваш слуша човешки звуци започва да ги имитира.
Аз във Испания гледах папагал, водеше се говорещ и дори пред мен каза няколко думи, но на испански. Беше много красив и доста голям. Бях се навил да го купа, но като разбрах, че е 1500 евро се отказах, та това е колкото една кола.
Чух и информация, че в София се продават малки маймуни колкото котка, но не съм сигурен, че е съвсем вярна и точна информацията и каде точно се продават.
Azlan: една приятелка си купи папагал от някъв пичага който се занимава точно с такива екзотични животни и до колко знам е в Панчарево ще попитам за негов телефон

Ако разбереш ми кажи. party.gif
blood
Пловдив 400 лв преди време гледах на главната smile.gif 50 максимум за превоз и ето ти ги 50 лв горница biggrin.gif
Dragster
QUOTE(blood @ Apr 4 2007, 07:55 PM) *
Пловдив 400 лв преди време гледах на главната smile.gif 50 максимум за превоз и ето ти ги 50 лв горница biggrin.gif

Папагал?
Маймуна?
Че аз се интересувам и от двете пък кое дойде това.
Нещо повече информация?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.