Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Честит първи април ;)
UniBG Forums > Дискусии > Основни
dlh
Хората, за които знам, че се хванаха wink.gif

GoodINC (02:25:49 1/04/2007)
Форумът отиде да пуши

DLH DOKATO NE MI VARNESH NIKA FORUMA NQMA DA RABOTI !!!!!!!!
4ESTIT PARVI APRIL TAPAK HAHAAHAH !!!!!

GoodINC (02:26:03 1/04/2007)
sad.gif

taralinka: tykmo misleh da se zarovq iz foruma ( to zaribqvka si bilo ) i se okaza che sa go hacknali sad.gif

[14:10:57] Blady says: какво е станало с форума? smile.gif

Sorsi (14:48:48 1/04/2007)
koi e opraskal foruma

Sorsi (14:48:48 1/04/2007)
:>

[15:58:18] Hide and seek на Ловеч says: kwo e twa
[15:58:22] Hide and seek на Ловеч says: DLH DOKATO NE MI VARNESH NIKA FORUMA NQMA DA RABOTI !!!!!!!!
4ESTIT PARVI APRIL TAPAK HAHAAHAH !!!!!

Затова пък бяха единствените, които ми съобщиха, че нещо не е наред с форума, за което им благодаря.

В последствие...

<NoEx> aprilsfool, ne e hacknat
<aprilsfool> NoEx, ami? tongue.gif
<NoEx> nqkoj prosto e disable-nal forumite
<NoEx> nacelil e ili tvoq, ili pass-a na mish
...
<NoEx> men nikoi ne uspq da me izluje

<DaReFoRMoRe> foruma opraven li e?
<aprilsfool> da
<DaReFoRMoRe> aprilsfool, stana li qsno kak sa go haknali?

[Pr0oF!HouseEnerg@87.120.8.251] mnogo hubawo syobshtenie ima do tebe w foruma na UniBg bre
<dlh> ?
[Pr0oF!HouseEnerg@87.120.8.251] he-he
[Pr0oF!HouseEnerg@87.120.8.251] ne si li widql
<dlh> ne
[Pr0oF!HouseEnerg@87.120.8.251] eeeeeee
[Pr0oF!HouseEnerg@87.120.8.251] sad.gif
[Pr0oF!HouseEnerg@87.120.8.251] pusnat e
[Pr0oF!HouseEnerg@87.120.8.251] imashe nqkwo syobshtenie
[Pr0oF!HouseEnerg@87.120.8.251] FORUMA OTIDE DA PISHI. DLH DOKATO NE MI WURNESH NICKA NQMA DA IMA FORUM.CHESTIT 1 APRIL

Anyway, честито и споко - нищо не се е случвало с форума smile.gif
Narf
Аз си знаех, че има нещо гнило в цялата работа. smile.gif
Mariyana
Аз си знаех, че има нещо гнило в цялата работа.

А при мен ник666 ме светна tongue.gif, честито smile.gif днес двоен празник
Azlan
и аз се фанах признавам си rolleyes.gif
CrazyGoD
Вие се ебавата с форумите и се радвате, а мен ме вързаха, че ще ставам баща disagree.gif . Целия се разтреперих. То си личеше, че има нещо гнило biggrin.gif
Wolfen
Straho, zabravi da spomenesh Kamen :ppp i toi ti saobshti po edno vreme smile.gif
nik666
Мда, и честита Баба Меца wink.gif
dlh
QUOTE(Wolfen @ Apr 1 2007, 07:33 PM) *
Straho, zabravi da spomenesh Kamen :ppp i toi ti saobshti po edno vreme smile.gif

хаха wink.gif
е той заради таралинка wink.gif
peyu
Добре ни метна wink.gif
^_JoHn_DoE_
dlh hacknah foruma ve4e imam cqlosten access !!!
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif xaxa wink.gif 4estito na vsi4ki
GoodINC
Понеже Jein беше пуснала същата тема, затворих я и реших поне да пусна поста й тук.

QUOTE(JeIn @ Apr 1 2007, 01:31 AM) *
честит Ви 1-ви април fiori.gif

малко история...

първи април е денят на хумора, сатирата, забавата, шегата и лъжата!
Това е единствения ден в годината, когато можете да се пошегувате с приятелите си, да ги излъжете и изиграете съвсем безнаказано! Дори е задължително да погодите номер някому.
Навсякъде по света празнуват първи април. Денят на смеха в различните страни носи свой национален колорит и специфичен хумор, присъщ за всяка страна.
Ето как се отбелязва този ден по света:
В Шотландия например първи април се празнува два дни. Вторият ден от шегаджийския празник е посветен за “задните” части на тялото – по гърбовете на хората да се закачат иронични надписи.
Във Франция този обичай, предимно градски, наричали “априлска риба”. Произходът му свързвали с времето на Карл IX, който през 1564 година издал ордонанс, предписващ да се пренесе началото на годината от 1 януари на 1 април. На следващата година много от поданиците на краля изпратили на своите приятели новогодишни поздравления и подаръци през април – в знак на протест, или оставайки верни на традицията. Слънцето тогава се намирало в съзвездието Риби и французите сметнали, че наименованието “априлска риба” е напълно достойно за подобни шеги и в бъдеще. И не са сгрешили. Традицията е още жива.
В Англия от невинното “рибно” развлечение израснал цял един Ден на всички глупци. От полунощ до 12 часа на обяд на 1 април всеки можел да се шегува, надсмива, разиграва своите приятели и познати. Този, който се хване на въдичката, посрещали с весел смях и викове: “Априлски глупак!” Една от най-големите измами на 1 април, за която дълго после си спомняли вестниците и списанията, станала в Лондон през 1860 година, когато няколко стотици английски джентълмени и техните опърничави английски лейди получили покани да отидат на “ежегодната тържествена церемония по измиването на белите лъвове, която ще се състои в Тауер в 11 часа сутринта на 1 април”.
В Германия и Австрия смятат 1 април за нещастен ден, а хората, родени на този ден за хора без късмет. Според преданието в този ден бил роден Юда – предателят и именно на 1 април сатана бил низвергнат от небето. В селата не работели, не започвали нови неща, не пускали домашните животни навън. Възрастните и децата се лъжели взаимно, пращайки се да изпълняват неизпълними заръки (например, да купят от аптеката мас от комар).
Във Финландия денят на шегата и лъжата е нов обичай, при това с градски произход, но се е разпространил и сред селяните, попивайки самобитния хумор на селските ергени. Свързан е със стария селски обичай да пращат децата да изпълняват шеговити поръчения по време на сериозна селска работа – когато се мели зърното, колят животните. Пращали децата до съседния двор да вземат несъществуващ инструмент – стъклени ножици, ъгломер за тор. Съседите уж си “спомняли”, че са дали инструмента на други и детето тръгвало към следващия двор. Дали пък така не са искали просто да държат децата далеч от опасните неща и са ги щадяли.
Ден на лъжата съществува и в азиатските страни. Но точно определение за произхода на първоаприлските шеги и разигравания не може да се даде.

текст и снимка: интернет
Volter
rofl tongue.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.