Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Словото ...
UniBG Forums > Отдих и забава > Словото, Музиката, Изображението
Stephen
Зантее ли че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже че вскичтоо твоа вемре котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло.
CrazyGoD
Наистина текста се чете с лекота, но не съм съгласен с това, че годините в началното училище са пропиляни. Дори един първокласник да го научиш да изписва думата с правилно сложени първа и последна буква, той със сигурност няма да може да я прочете, защото няма тази бързина на четенето и премислянето на думите като един по възрастен човек.
Забелязали ли сте, че когато проверявате някъкво ваще съчинение, есе или нещо от сорта още като сте го написали трудно намирате правописни грешки. Това се дължи именно на това механично бързо четене и както показа Stephen, заради правилното изписване на първата и последната буква. wink.gif
P.S. - В началото си помислих, че е бил пиян като го е писал biggrin.gif
Stephen
QUOTE(CrazyGoD @ Mar 31 2007, 10:34 AM) *
Наистина текста се чете с лекота, но не съм съгласен с това, че годините в началното училище са пропиляни. Дори един първокласник да го научиш да изписва думата с правилно сложени първа и последна буква, той със сигурност няма да може да я прочете, защото няма тази бързина на четенето и премислянето на думите като един по възрастен човек.
Забелязали ли сте, че когато проверявате някъкво ваще съчинение, есе или нещо от сорта още като сте го написали трудно намирате правописни грешки. Това се дължи именно на това механично бързо четене и както показа Stephen, заради правилното изписване на първата и последната буква. wink.gif
P.S. - В началото си помислих, че е бил пиян като го е писал biggrin.gif

Е , това не са мой мисли smile.gif .Непомня от каде го видях . Реших че ще е интересно .
CrazyGoD
Извинявай тогава wink.gif Поне напиши отдолу източника, защото сигурно ще има и други като мен biggrin.gif Айде със здарве !
Stephen
QUOTE(CrazyGoD @ Mar 31 2007, 11:36 AM) *
Извинявай тогава wink.gif Поне напиши отдолу източника, защото сигурно ще има и други като мен biggrin.gif Айде със здарве !

Цитирам себе си smile.gif - "Непомня от каде го видях ."
Dragster
QUOTE(CrazyGoD @ Mar 31 2007, 10:34 AM) *

Точно така. wink.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.