Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Цигари...
UniBG Forums > Отдих и забава > Душевна кофа
Страници: 1, 2, 3, 4
dlh
Dragster
tired.gif
dlh

GoodINC
Помъчих се да ги откажа, но безуспешно.
Dragster
QUOTE(GoodINC @ Mar 19 2007, 11:37 PM) *
Помъчих се да ги откажа, но безуспешно.

Трябва воля, силна воля и постоянство.
dlh
трябва да искаш да ги откажеш, не да се опитваш
BaRaXcHo
аз ги бях отказал за един месец после се скарахме с гажето за 1 седмица и пак пропуших. и ся пак се опитвам но безуспешно iwantfood.gif
lester
QUOTE(BaRaXcHo @ Mar 20 2007, 11:24 PM) *
аз ги бях отказал за един месец после се скарахме с гажето за 1 седмица и пак пропуших. и ся пак се опитвам но безуспешно iwantfood.gif

Това пък е най-тапото нещо.В смисъл такъв и кво като скъсахте и цигарите ти помогнаха да преглътнеш случката.Нема смисъл в това.
Аз пък ги отказах миналата година и вече 1 година не съм ги докосвал smile.gif
BaRaXcHo
знам че е тъпо но.... к'во да се прави ......
GoodINC
Просто съм голям нервак и някак си цигарата ме блазни smile.gif.
dlh
Това дали си нервак не ти пречи - аз ги отказах в период, в който ми трябваха най-много откогато и да било друг път
magdanoz
ne sym gi i zapochwal :>
on40
Аз не се опитвам ... като почнат да ми пречат ще ги отказвам ... ама нема гаранция smile.gif Нещо много скъпи станаха ... 200 - 300 лв на месец за цигари не си е работа sad.gif
justanotherlame
az pyk si svivam i si pafkam i me kefi da si pafkam i da si svivam i ot pafkane she si pukna tongue.gif~ gledam da uvaja nqkoi nepushach i ako mu e nepriqtno, bqgam po balkonite and thats the way it is tongue.gif

(svivam si tutun)
dianna
aз не искам да ги отказвам.
що се отнася до снимките по-горе, детето може и да ми повлияе, но останалите, тц
dreben
QUOTE(justanotherlame @ Mar 22 2007, 06:34 AM) *
az pyk si svivam i si pafkam i me kefi da si pafkam i da si svivam i ot pafkane she si pukna tongue.gif~ gledam da uvaja nqkoi nepushach i ako mu e nepriqtno, bqgam po balkonite and thats the way it is tongue.gif

(svivam si tutun)

thumbsup.gif

QUOTE(dianna @ Mar 22 2007, 09:17 AM) *
aз не искам да ги отказвам.
що се отнася до снимките по-горе, детето може и да ми повлияе, но останалите, тц

thumbsup.gif

Пуша ЗА и С удоволствие. Нищо, освен мен, не може да не накара да спра да пуша. Обичам да пуша.
Janaa
Както си пуших,хвърлих цигарата и казах КРАЙ... и така юни ще станат 4 години откакто не пуша...
dlh
браво smile.gif
killer
QUOTE(dreben @ Mar 22 2007, 09:49 AM) *
Пуша ЗА и С удоволствие. Нищо, освен мен, не може да не накара да спра да пуша. Обичам да пуша.

Т`ва е ще smile.gif
DaDiablo
Ако живеех 200 години сигурно щях да се замисля дали да ги спра и дали да си пазя здравето ..
SkinHeads
Нали Твен е казал, че "Няма нищо по-лесно да откажеш цигарите. Аз лично съм ги отказвал 15 пъти" тва плешивия маркуч го беше казал. А иначе пушил съм единствено като съм пиян по 1-2 цигари, но никога не съм ги почвал сериозно ( и дано не го направя).
dianna
24 март е идеалният ден за раздяла с цигарите

24 март е идеалният ден за раздяла с цигарите и всички останали пороци. Това е последният шанс на алкохолици, женкари, гастрономи, клептомани и наркомани да започнат нов живот.
В края на март и особено тази събота звездите и Луната са така разположени, че стимулират неподозирани волеви качества у хората. Сензационното разкритие направиха британски учени. То бе потвърдено и от анкета сред 1000 жители на Острова. Допитването показва, че в предпоследната събота на март хората са по-настроени за промяна, отколкото през зимата. Тогава е мрачно и студено и всеки се затваря в себе си, обясни феномена психотерапевтът Гейл Линдънфийлд. Според него този уикенд хората са настроени позитивно. Лесно могат да се отърват не само от тютюнопушенето, но и от пагубната страст към вредни храни, шоколад и алкохол. Има обаче една малка подробност, която ще разочарова ентусиастите: магията действа най-добре, ако спазвате великденските пости.

http://standartnews.com/bg/article.php?d=2007-03-23&article=182916

plezenka.gif
dlh
QUOTE(SkinHeads @ Mar 23 2007, 12:04 PM) *
Нали Твен е казал, че "Няма нищо по-лесно да откажеш цигарите. Аз лично съм ги отказвал 15 пъти" тва плешивия маркуч го беше казал. А иначе пушил съм единствено като съм пиян по 1-2 цигари, но никога не съм ги почвал сериозно ( и дано не го направя).

не 15, а стотина

QUOTE(dianna @ Mar 23 2007, 12:37 PM) *
plezenka.gif

да бе, точно този уикенд няма нито да е мрачен, нито депресиращ и никой няма да е затворен в себе си...
starshine
http://www.dnes.bg/article.php?cat=5&id=34235

ajde i tuk da go postna.
Imame si powod da ne gi otkazwame ;-)
nAHTEPa
QUOTE(magdanoz @ Mar 21 2007, 10:35 PM) *
ne sym gi i zapochwal :>

thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

Не очаквах, че има и други като мен yess.gif yess.gif
Lax
Аз също не съм ги започвал. smile.gif
Dragster
То и аз не съм ги почвал сериозно.
Иначе и при мен така:
SkinHeads Написано Mar 23 2007, 01:04 PM:
А иначе пушил съм единствено като съм пиян по 1-2 цигари, но никога не съм ги почвал сериозно ( и дано не го направя).
peckolai
Аз па най-мразя някой да ме агитира против тютюнопушенето. А най-досадните агитатори са бившите пушачи.
dlh
И аз мразя агитацията, въпреки, че съм бивш пушач wink.gif
И още нещо - не се опитвайте да спрете цигарите, няма смисъл. Когато (ако) дойде времето, когато това трябва да стане, то ще го разберете - просто не се отказвайте тогава.
justanotherlame
Cigarite moga da gi otkaja, kogato resha che prosto ne mi se pushi a ne, zashtoto taka trqbva. Kogato se pravi neshto dori i da e po jelanie no i zashtoto nqkoi taka e kazyl e po trudno
CrazyGoD
От ноември месец някъде съм пушач, преди събота чат-пат пушех, но средата в която попаднах ме предрасположи. От тогава до сега НЕ съм си купил НИТО една кутия цигари. Ако нямам не пуша, ако някой ми даде паля, но иначе не изпитвам глад към тях. Забелязах, че последните дни "спря да ми се пуши" или по точно като си дръпна два пъти и се чудя защо съм я запалил. Засега пуша максимум по 3-4 на ден, но смятам да ги намаля на 1-2 в седмицата, а после и тотално да ги спра. Знам че мога и от веднъж, но искам да пробвам така дали ще стане. Имам си сериозна причина поради която да спра това, което все още не съм захванал както трябва. tongue.gif
Slevin
В момента се опитвам да ги понамаля малко, но... безуспешно :>
Пуша си и не мисля да спирам..
justanotherlame
Spirat se ot raz.. ne postepenno
^_JoHn_DoE_
Dopu6i mi sa 4ak. Deteto me raz4ustva ama... roditelite mu sa vinovni az do deca ne pu6a. Iooo cigarite sa vredni no kakvo da se pravi kogato mi pu6i pu6a ne mnogo no ina4e sam sposoben da ubiq nqkoi... Stavam mnogo izbuhliv i ne si struva, spiram gi za sybota i nedelq togana ne pu6a voob6te v ponedelnik pak. Pyk i kafenca prostotii trqa. Ganja ponqkoga malko e dobre dava sili da jivee6 edin "pylnocene jivot". Jiveite kakto vie iskate imate 1 jivot izjiveite go kakto iskate. Ako mislim postoqnno za zdraveto si ne trqbva da qdem meso zaradi helesterola i tempodobni... gazovete na kolite ?! te ne sa li vredni. Pyk i idva globalno zatoplqne tei 4e.. smile.gif Pu6i6 cigara umira6 na 60-70. Ne pu6i6 na 70-80. Samo si predstavete cql jivot vi se e pu6elo iskali ste, no se sdyrjate i na 25g. vi blyska kamion. I za6to ? Na 25g. ako pu6ehte k'vo ? Kamiona 6te6e da vi blysne po-silno? NE!!! Smyrt! I vse pak cigarite sa vredni, koito ne gi e po4nal da ne gi po4va, koito gi e sprql da prodyljava, a koito moje da gi spre da deistva. A za GoodINC danta ebe bate i az sam tei ko da sa prai... biggrin.gif I vse pak OPITAI!!!
dlh
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Mar 27 2007, 11:03 PM) *
az do deca ne pu6a

другите не са ли хора?
dreben
QUOTE(dlh @ Mar 27 2007, 11:34 PM) *
другите не са ли хора?

Ае мен, стига с тея анти-пушач кампании :)
Навсякъде дет се обърна - тва същото :>
някво такова
едно :)
dlh
дразни ме тва, че някои хора не се съобразяват с това, че другите не пушат и не искат да пушат smile.gif
иначе всеки да си пуши колкото си иска, стига да не навира навика си в личното поле на другите

п.п.
playin': Trinity - Hold Them Jah Jah [Extended] (S K Y . F M - Roots Reggae - the best of classic and modern Roots Reggae with DJ Bahilman)
dianna
кои са те зи "другите" (приятели или непознатите на съседната маса, в къфето зад ъгала) и как по-точно искаш да се съобразяват с теб? като не пушат когато сте в една компания ... или ?
^_JoHn_DoE_
QUOTE(dreben @ Mar 27 2007, 11:36 PM) *
Ае мен, стига с тея анти-пушач кампании smile.gif
Навсякъде дет се обърна - тва същото :>
някво такова
едно smile.gif

Az govorq na otkrito kogato sme. Decata neznaqt 4e trqbva da se pazqt ot dima, dokato pove4eto vyzrastni znaqt. V kafenetata si ima otdelni masi za pu6a4i i nepu6a4i. A izvyn kafeto obiknoveno palq na po-skriti mesta. Ae s 2 dumi s cigarata si na nikoi gledam da ne pre4a.
Dragster
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Mar 28 2007, 10:38 AM) *
Az govorq na otkrito kogato sme. Decata neznaqt 4e trqbva da se pazqt ot dima, dokato pove4eto vyzrastni znaqt...

Как по точно трябва да се пазим от дима? blink.gif
dreben
QUOTE(dlh @ Mar 28 2007, 12:06 AM) *
дразни ме тва, че някои хора не се съобразяват с това, че другите не пушат и не искат да пушат smile.gif
иначе всеки да си пуши колкото си иска, стига да не навира навика си в личното поле на другите

п.п.
playin': Trinity - Hold Them Jah Jah [Extended] (S K Y . F M - Roots Reggae - the best of classic and modern Roots Reggae with DJ Bahilman)

Абе напълно разбирам, но и аз нямам идея как точно да се съобразявам с непушачите.. Х) Аз също, макар че съм заклет пушач завинаги, не харесвам цигарения дим, когато аз не пуша - мирише лошо. Не обичам някой да ми дими, докато се храня например и съответно се старая да не пуша, докато има на масата човек, който яде. Повече от това не знам по какъв начин да се съобразявам - когато ми се допуши - пуша, без значение на открито, на закрито..

п.п. \m/ drag.gif , ман :>

QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Mar 28 2007, 10:38 AM) *
Az govorq na otkrito kogato sme. Decata neznaqt 4e trqbva da se pazqt ot dima, dokato pove4eto vyzrastni znaqt. V kafenetata si ima otdelni masi za pu6a4i i nepu6a4i. A izvyn kafeto obiknoveno palq na po-skriti mesta. Ae s 2 dumi s cigarata si na nikoi gledam da ne pre4a.

Аз също не зная как трябва да се пазят хората от дим на открито.. Според мен има толкова повече и по - вредни неща на открито в градски условия, от които си струва да се пазим, че е безсмислено заради цигарен дим да се правят големи въпроси. А дето в заведенията масите за пушачи са на половин метър < в някакъв идеален случай > от масите за непушачи си е пълна идиотщина. Редно е да се обособят заведения стриктно за непушачи и такива стриктно за пушачи. Или поне отделни помещения. Но да ми се забранява да пуша, да се водят кампании срещу мен - пушача < нямам предвид конкретно себе си ;р > - това никак не го харесвам.
dlh
QUOTE(dianna @ Mar 28 2007, 09:14 AM) *
кои са те зи "другите" (приятели или непознатите на съседната маса, в къфето зад ъгала) и как по-точно искаш да се съобразяват с теб? като не пушат когато сте в една компания ... или ?

"другите" са хората, които не пушат
доколкото бих изтраял дима на някой, с който съм на една маса, не трая дима на таксиджиите, пушачите дето палят цигара от цигара и такива, които не се замислят накъде отива димът им - например в някой ресторант е отвратително докато ядеш да ти се набива тютюнев дим... и както някой каза преди, разделението на маси за пушачи и маси за непушачи е все едно да разделиш един басейн за пикаещи и непикаещи
DaDiablo
QUOTE(Energy--- @ Mar 28 2007, 12:23 PM) *

С димобрани (нещо като дъждобран, само че пази не от дъжд, ами от цигарен дим) ;)
^_JoHn_DoE_
QUOTE(Energy--- @ Mar 28 2007, 12:23 PM) *

Eto kak: kakto se pazi6 ot 4ovek koito e namazan celiq v laina ako ne iska6 da se izcapa6 kak bi se predpazil ?! A to4no po sy6tiq na4in. Kolkoto si 4ovek ti tolkova i az tova 4e sam s cigarata v ustata ne me pravi po-malovajen. Ako ne tyrpi6 dima se pazi6 kakto moje6. Men ne me zadyljava nikoi da ne ti dimq kakto ako sam celiq v laina nikoi ne me zadyljava da ne ti miri6a.
dlh
напротив, защото ти си този с вредния за околните навик
а ако си целия в лайна просто ще те изгонят отвсякъде smile.gif
dianna
QUOTE(dlh @ Mar 28 2007, 04:22 PM) *
например в някой ресторант е отвратително докато ядеш да ти се набива тютюнев дим... и както някой каза преди, разделението на маси за пушачи и маси за непушачи е все едно да разделиш един басейн за пикаещи и непикаещи

нали се сещаш, че така нареченото разделение в ресторантите не са го измислили пушачите? така, че ако трябва да се сърдиш на някой, не те са хората.
мен също понякога ме дразни дима въпреки, че съм пушач, но няма да давам наклон в живота на никой и си трая. не е моя работа. като ме дразни - ставам и си заминавам. логично plezenka.gif
dlh
абе знам кой го е измислил - същите тези, които наскоро не си забраниха гласуването с чужди карти smile.gif
но докато масата пушачи се съобразяват, има и такива, на които не само не им пука, ами и нарочно го правят
DaDiablo
QUOTE(dlh @ Mar 29 2007, 02:55 PM) *
абе знам кой го е измислил - същите тези, които наскоро не си забраниха гласуването с чужди карти smile.gif
но докато масата пушачи се съобразяват, има и такива, на които не само не им пука, ами и нарочно го правят

Това вече и да искаш не можеш да го промениш.
peckolai
Абе има заведения с добра вентилация, които не се задимяват, колкото и пушачи да има в тях. За съжаление в повечето дупки обаче всеки като запали по една цигара и аз дори не мога да издържам - съответно рядко стъпвам отново в тях smile.gif
^_JoHn_DoE_
QUOTE(dlh @ Mar 29 2007, 02:19 PM) *
напротив, защото ти си този с вредния за околните навик
а ако си целия в лайна просто ще те изгонят отвсякъде smile.gif

Govorim za na otkrito... smile.gif na vyn nikoi ne moje ni6to da mi kaje osven darjavata ili ako ne sam na 4astna sobstvenost (na koqto sobstvenika opredelq pravilata). smile.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.