QUOTE(dlh @ Mar 28 2007, 12:06 AM)

дразни ме тва, че някои хора не се съобразяват с това, че другите не пушат и не искат да пушат

иначе всеки да си пуши колкото си иска, стига да не навира навика си в личното поле на другите
п.п.
playin': Trinity - Hold Them Jah Jah [Extended] (S K Y . F M - Roots Reggae - the best of classic and modern Roots Reggae with DJ Bahilman)
Абе напълно разбирам, но и аз нямам идея как точно да се съобразявам с непушачите.. Х) Аз също, макар че съм заклет пушач завинаги, не харесвам цигарения дим, когато аз не пуша - мирише лошо. Не обичам някой да ми дими, докато се храня например и съответно се старая да не пуша, докато има на масата човек, който яде. Повече от това не знам по какъв начин да се съобразявам - когато ми се допуши - пуша, без значение на открито, на закрито..
п.п. \m/

, ман :>
QUOTE(^_JoHn_DoE_ @ Mar 28 2007, 10:38 AM)

Az govorq na otkrito kogato sme. Decata neznaqt 4e trqbva da se pazqt ot dima, dokato pove4eto vyzrastni znaqt. V kafenetata si ima otdelni masi za pu6a4i i nepu6a4i. A izvyn kafeto obiknoveno palq na po-skriti mesta. Ae s 2 dumi s cigarata si na nikoi gledam da ne pre4a.
Аз също не зная как трябва да се пазят хората от дим на открито.. Според мен има толкова повече и по - вредни неща на открито в градски условия, от които си струва да се пазим, че е безсмислено заради цигарен дим да се правят големи въпроси. А дето в заведенията масите за пушачи са на половин метър < в някакъв идеален случай > от масите за непушачи си е пълна идиотщина. Редно е да се обособят заведения стриктно за непушачи и такива стриктно за пушачи. Или поне отделни помещения. Но да ми се забранява да пуша, да се водят кампании срещу мен - пушача < нямам предвид конкретно себе си ;р > - това никак не го харесвам.