Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Обновяване на форума!:)
UniBG Forums > Дискусии > Основни
Страници: 1, 2
dlh
Здравейте, драги съфорумчета!

От днес, по случай празника (така де), си имаме нова версия на форума.

Освен това си имаме нова версия и на галерията.

Все още има доста за правене по превода и скина, но поради наложилите се обстоятелства нямаше как иначе smile.gif

В бъдеще ще има и още един скин, който се разработва. Ще бъде доста свеж и най-вероятно ще замени този като скин по подразбиране... но дотогава има време.

Надявам се до седмица-две всички "дефекти" да са отстранени, след което ще ви известя да помагате с рапорти за грешки. Дотогава няма смисъл и само ще ме изнервяте wink.gif Освен ако не е нещо съществено, разбира се, като бъг във форумния софтуер smile.gif

Айде, със здраве!:)
magdanoz
brawo maistori smile.gif
chestito :>
NoEx
А честито wink.gif
DeStRuCti0N
thumbsup.gif
Narf
Супер. smile.gif
GoodINC
Суупер smile.gif браво, много е добро smile.gif.
Volter
yess.gif
Azlan
много добра работа smile.gif
happy.gif
zeraful
Много добре свършена работа, поздравления :>

cheers.gif
nAHTEPa
Супер е girl_wink.gif
DareForMore
1.
CODE
    IPS Driver Error
    There appears to be an error with the database.
    You can try to refresh the page by clicking here

2. Белият цвят за линковете е гаден! Нищо не се чете.

Това е за сега. Честито на всички, промяната е положителна. smile.gif
Dragster
Много свежо wink.gif

DaReFoRMoRe точно това ми направи впечатление и на мен и мислех да напиша същото като теб ,но ме изпревари. tongue.gif
Lax
Най-накрая! Браво, dlh!
hex
lol yeah coool smile.gif
dlh
QUOTE(DaReFoRMoRe @ Mar 3 2007, 09:10 PM) *
CODE
    IPS Driver Error
    There appears to be an error with the database.
    You can try to refresh the page by clicking here

това с нищо не ми помага

ред.:

поради многото бъгове в новия скин слагам 'по подразбиране' този на IPB
Mariyana
Ух мале, прибирам се, цял ден броця и изведнъж Улала нещо ужасно светло ми се нацепва в очите, добре, че бързо се ориентирах в долния ляв ъгал blink.gif
Ъм честито и бравос за търпението на разработчиците. wink.gif
dlh
сори, на мен също ми вади очите sad.gif
demond
lame++

syshtia vid moralno i tehnicheski ostarial forumen softuer v nova kozha

dlh, nazad si s pone 3 godini ot modernite forumi; ochakvah mnogo poveche ot teb - mozhesh, derzaj! tova e dosta pod vyzmozhnostite ti

sorry
Wolfen
eee ne se sdurja, ne moja da ni spestish tvoq komentar, ne moja da ne napluesh truda na horata.
Mariyana
Може ли да вметна още нещо, което ми направи странно впечатление разцъквайки из профила си .... "Няма приятелчета тук sad.gif" blink.gif blink.gif омалителна форма ?!?
PvB
незнам дали е от това че днес работите по форума... но от Англия през по голямата част от опитите ми да се логна бяга неуспешни все някаква грешка излизаше ако успеех да заредя страницата едвам сега успях да вляза нормално

успех ;о)
demond
QUOTE(Wolfen @ Mar 3 2007, 01:39 PM) *
eee ne se sdurja, ne moja da ni spestish tvoq komentar, ne moja da ne napluesh truda na horata.

sled 10 godini, ako ste si pravili truda da chetete moite komentari, shte ste blagodarni che ne sym vi gi spestil

edin ot mnogoto vrodeni nedostatyci na bylgarina e prekalenata mu obidchivost - bylgarina vyzpriema vsiaka kritika, niama znachenie dali e dobrozhelatelna i konstruktivna ili zlonamerena i bezpochvena, kato kryvna obida ili naj-malkoto plunki - i kojto e uspial da podtisne tazi nacionalna cherta, samo e spechelil

ti iavno si niamash haber za kakvo govoria v konkretnia sluchaj, no mislia che dlh razbira

az sym poslednia chovek tuk kojto ne oceniava truda na drugite, ponezhe znam ot sobstven opit kakvo e da si davash zor da napravish neshto koeto e ot polza na drugite - zatova v mnenieto mi za vas naj-goliama tezhest ima kriterija koj kakvo e napravil ili pone si e dal trud na napravi - poradi koeto imam naj-visoko mnenie za ongeboren, sled tova za tezi koito rabotiat neshto po weba (canibal, dlh, mozhe bi i drugi), sled tova za helperite (narf), i naj-nisko za admini i ircopove (koito sa, kakto e izvestno, "the lowest form of scum on the face of the earth" - citat ot staria site na efnet)
DarkSol`2Bz
Форума е супер евала smile.gif
Narf
Започва все повече и повече да ми харесва.
Дано само по-скоро се включат спамфилтрите, понеже през 2 минути трия постове пълни само с URLs. sad.gif

QUOTE(demond @ Mar 4 2007, 12:29 AM) *
... tezi koito rabotiat neshto po weba (canibal, dlh, mozhe bi i drugi), sled tova za helperite (narf), ...

Поправка - аз работя по web-а. smile.gif
Konqueror
По добър е от стария 100%
NoEx
QUOTE(KoTaRaKa_m_13 @ Mar 4 2007, 12:03 PM) *
Абе какво ще рече "Dzienkuje" когато се логвам? blink.gif
И още нещо, как да си отида в контролния панел, тъй като не ми излиза ? disagree.gif
Бтл, маркирането на тема като прочетена става много по бързо от преди, браво ! wink.gif

Я погледни най-горе и намери "Настройки".
NoEx
Виж скрийншота.
Slevin
Браво харесва ми! Good job ;p
GoodINC
Щеше сякаш да е по-добре, бутона (стрелката) "Горе" да е на по-достъпно място, не забутана чак долу в ляво.
CrazyGoD
Мноо готино е станало и е по леко biggrin.gif Радва !
dlh
QUOTE(demond @ Mar 3 2007, 11:33 PM) *
lame++

syshtia vid moralno i tehnicheski ostarial forumen softuer v nova kozha

dlh, nazad si s pone 3 godini ot modernite forumi; ochakvah mnogo poveche ot teb - mozhesh, derzaj! tova e dosta pod vyzmozhnostite ti

sorry

Освен MetaForum, какъв друг подобен софтуер знаеш, който има threshold?

Иначе не съм съвсем съгласен, че просто кожата е нова - IPB все повече започва да заприлича на web 2.0 app. Вярно, има още доста работа, но пътя е поет и се надявам, че в следващата версия (3.x), тези технологии ще са застъпени изцяло. Кога ще излезе тя - не знам.

ред.:

И още нещо:

http://www.forummatrix.org/compare/Invisio...Board+MetaForum
demond
QUOTE(dlh @ Mar 4 2007, 04:09 AM) *
Освен MetaForum, какъв друг подобен софтуер знаеш, който има threshold?

Orca

http://www.boonex.com/products/orca/

ne e syvsem obektivno, ponezhe te sravniavat samo po established features; tova po koeto metaforum se razlichava ot (ajde da ne kazvam starite) klasicheskite forumi izobshto ne sa spomenati
demond
btw, zashto ne neshto korenno razlichno, s mnogo po-razshirena funkcionalnost? primerno CMS kato drupal

sred bylgarskite online communities unibg nikoga ne se e slavilo s osobeni inovacii (meko kazano), no zashto da ne razchupite klisheto
dlh
QUOTE(demond @ Mar 4 2007, 08:16 PM) *

глупав въпрос - след като инсталираш форума, откъде се пуска тема?
а за това колко бъга оправих, докато го пусна, си е отделен въпрос smile.gif

QUOTE(demond @ Mar 4 2007, 08:48 PM) *
btw, zashto ne neshto korenno razlichno, s mnogo po-razshirena funkcionalnost? primerno CMS kato drupal

sred bylgarskite online communities unibg nikoga ne se e slavilo s osobeni inovacii (meko kazano), no zashto da ne razchupite klisheto

тук най-вече Cannibal трябва да отговори, защото той се занимава с главния сайт
аз единствено мога да осигуря compability & integration на форума

а и не се знае какъв отзвук ще има това в администрацията на мрежата... smile.gif
DiK
Честито и от мене ! smile.gif
philosophy
супер е е станал форума.. само скина може да се замести това бяло с друг цвят dry.gif
Narf
Следващата версия на уебсайта вече е планирана като CMS, но има време до тогава. smile.gif
DarkSol`2Bz
жумла
Dragster
Сега докато се опитвах да си редактирам профила попаднах на някаква си.. грешка:

CODE
Съобщение
Излезе някаква грешчица. Ако не знаеш какво правиш, или пък нямаш идея защо се появява това, пробвай да прочетеш помощните ни файлове.

Грешката е:
dlh
Кажи какво точно си се опитвал да правиш де
Dragster
Редактиране на каналите в профила си.
dlh
Някакъв бъг със самия софтуер е това, но го оправих вече.

Сега чакам да видя дали IPB ще го потвърдят.

ред.:
Оказа се, че хорицата знаят за него smile.gif
В другата версия вероятно ще е оправен.
Vishnichka
Форумчето е супер thumbsup.gif
Dragster
QUOTE(dlh @ Mar 5 2007, 05:36 PM) *
Някакъв бъг със самия софтуер е това, но го оправих вече.

Сега чакам да видя дали IPB ще го потвърдят.

thumbsup.gif
GoldBug
Ще изглежда някак си по-добре, ако различните бутони, се минат през дадена програма и се направят с текст на Български...

* Лично мнение
dreben
QUOTE(GoldBug @ Mar 6 2007, 04:16 PM) *
Ще изглежда някак си по-добре, ако различните бутони, се минат през дадена програма и се направят с текст на Български...

* Лично мнение

ЩО ЗА НОВАТОРСТВО!
Добра идея, though, мисля си че на администрацията на форума никога не би им минала през акъла drag.gif

p.s. but then again.. that's just me
dlh
QUOTE(GoldBug @ Mar 6 2007, 04:16 PM) *

* Лично мнение

не думай
добре, че си ти, иначе доникъде нямаше да стигнем.
GoldBug
Това, че си администратор, мисля, че не ти дава правото, да се заяждаш...
Все пак всеки доколкото знам, може да изрази мнение, подчертал съм ЛИЧНО.
Dragster
Не виждам защо dlh с такава подигравателност отговаряш на мнението/предложението на GoldBug, колкото налудничево ми се вижда поне на мен, но пък е интересно. yess.gif
Но както и да е smile.gif
NoEx
QUOTE(Energy--- @ Mar 6 2007, 06:36 PM) *
Не виждам защо dlh с такава подигравателност отговаряш на мнението/предложението на GoldBug, колкото налудничево ми се вижда поне на мен, но пък е интересно. yess.gif
Но както и да е smile.gif

То си е смешно бе, пич. Ако длх не го беше написал, аз щях да го напиша pardon.gif
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.