QUOTE(Wolfen @ Mar 3 2007, 01:39 PM)

eee ne se sdurja, ne moja da ni spestish tvoq komentar, ne moja da ne napluesh truda na horata.
sled 10 godini, ako ste si pravili truda da chetete moite komentari, shte ste blagodarni che ne sym vi gi spestil
edin ot mnogoto vrodeni nedostatyci na bylgarina e prekalenata mu obidchivost - bylgarina vyzpriema vsiaka kritika, niama znachenie dali e dobrozhelatelna i konstruktivna ili zlonamerena i bezpochvena, kato kryvna obida ili naj-malkoto plunki - i kojto e uspial da podtisne tazi nacionalna cherta, samo e spechelil
ti iavno si niamash haber za kakvo govoria v konkretnia sluchaj, no mislia che dlh razbira
az sym poslednia chovek tuk kojto ne oceniava truda na drugite, ponezhe znam ot sobstven opit kakvo e da si davash zor da napravish neshto koeto e ot polza na drugite - zatova v mnenieto mi za vas naj-goliama tezhest ima kriterija koj kakvo e napravil ili pone si e dal trud na napravi - poradi koeto imam naj-visoko mnenie za ongeboren, sled tova za tezi koito rabotiat neshto po weba (canibal, dlh, mozhe bi i drugi), sled tova za helperite (narf), i naj-nisko za admini i ircopove (koito sa, kakto e izvestno, "the lowest form of scum on the face of the earth" - citat ot staria site na efnet)