Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: 10-те най-красиви клавиатури
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab
Azlan
SteelKeys 6G таз е мойта фаворитка smile.gif
CbPCeM
наистина е много яка клавиатурка smile.gif
flx
Незнам коя е красива не мога да разбера по какво разбирате "Яка клавиатура".На мен лично ми трябва клавиатура която да ми издаржи доста далго време няма значение каква е що е нова или стара smile.gif
CbPCeM
ами загледай се малко,
не ти ли харесва подредбата на някоя от тези клавиатури?

относно това, че ти трябва клавиатура, която да издържа дълго време ...
съм съгласен smile.gif
Jen
аз пък видях такава гънеща се клавиатура и ми е мерак да си я взема, а и не беше много 30 лева biggrin.gif
dreben
Das Keyboard ми е ++fav
също се ядва и SK 6G
Всичко останало изглежда отвратително.. Адски, ама АДСКИ много мразя клавиатури, дето са пестили дотолкова от материала и са имали зор да ги направят плоски, че с един замах натискаш четири копчета едновременно.. Отнемат едно поне 50% бързодействие ( пък за редакцията афтъруърдс нема да отварям приказка ). Ако ще да я направят от платина със символи, гравирани с диаманти - с половин копче ли е - хвърлям я моментално.

But then again.. that's just me drag.gif

редакция: а, да.. темата е за красиви клавиатури. Ако иде реч за това да си сложа клавиатурката на витрина и никога да не я използвам - супер са.
peyu
QUOTE(JeIn @ Feb 26 2007, 06:23 PM)
аз пък видях такава гънеща се клавиатура и ми е мерак да си я взема, а и не беше много 30 лева  biggrin.gif
*

Долу пред входа 20 лева такава гънеща, недеи дава толкова мн $$, по - евтини са wink.gif е все пак зависи каква я искаш ако искаш да ти говори може и да е по - скъпа tongue.gif
CbPCeM
QUOTE(peyu @ Feb 26 2007, 06:24 PM)
Долу пред входа 20 лева такава гънеща, недеи дава толкова мн $$, по - евтини са wink.gif е все пак зависи каква я искаш ако искаш да ти говори може и да е по - скъпа  tongue.gif
*

хахах говореща клавиатура
идеята ми допада thumbsup.gif
няма да е лошо да направят такава клавиатура (освен ако не са направили вече) smile.gif
Konqueror
Това е мойта клавиатура най много тя ме кефи
The Surta-7
NqKvA
Boje,boje nikoga nqma da si kupq klaviatura kato 1-va,6-ta,7-ma i 10-ta biggrin.gif
Neiskam takiva izgyzici biggrin.gif tongue.gif~~~
StelxBG
v technopolis vidqh onq den 2. Apple Wireless keyboard qckichka e smile.gif
mix25
kato stanat po na 20€ 6te si kupq nekva smile.gif ina4e poslednite 3 sa vyrhovni.
no mislq 4e kakvato mi trqabwa nqma o6te za prodan ili prosto ne e napravena
tq e: obvita s perciglas koito ne 4upi, za da moje kato se qdosvam bilo na igri ili na ne6to drugo i kato mu djasna edin tukat da ne se 4upi.. smile.gif
Volter
Logitech естествено biggrin.gif
BaRaXcHo
QUOTE(Volter @ Feb 26 2007, 11:21 PM) *
Logitech естествено biggrin.gif

това е клавиатурата wink.gif
http://www.pctuner.net/Sezione%20Hardware/...ard_G15/001.jpg
dlh
Тази клавиатура е далеч от красива, но пък е доста функционална - вероятно правена за геймъри
GoodINC
Оптимуса цепи smile.gif.
Forfi
QUOTE(GoodINC @ Mar 15 2007, 04:44 PM) *
Оптимуса цепи smile.gif.

И на мен ми допадна най-много тя. Има цифров блок, ниски клавиши - неща задължителни за една клавиатура и като банус са пуснали две колони шорт клавиши, че дори и свьети tongue.gif
atns
я си ги дръжте тези прасюги! ей това (по-долу) струва само $150, свързва се с блутуут или юсб, свети и можеш да го блъскаш колкото искаш wink.gif

Exploit
еи тая Optimus keyboard ме кефи
LuDaCr1s
6. SteelKeys 6G - nai me kefi za6toto e s klasi4esko razpolojenie na butonite i ima otdolu onaq rabota za rukata smile.gif
starshine
QUOTE(LuDaCr1s @ May 15 2007, 03:37 PM) *
onaq rabota za rukata smile.gif

nadqwam se, ne si imal predwid towa, koeto si mislq ;-)
LuDaCr1s
edva li biggrin.gif
shazow
е тая 1вата е ужасно грозна бе, ебаси
offgeboren
Optimus klaviaturata naistina e naj-interesna ot vsichkite. Kato totalna protivopolojnost na 'das keyboard' (koiato moje bi oshte mi e favorit) tya vsushtnost ima vuzmojnost da display-va razlichni buttoni v opredeleni momenti. Tozi link pokazva tochnata ideya na klaviaturata: http://www.artlebedev.com/everything/optimus-concept/
Slevin
shocked.gif Колко струва? :>
offgeboren
QUOTE(Slevin @ May 20 2007, 01:53 PM) *
shocked.gif Колко струва? :>

samo 1256.86€
Slevin
тънкана.. ще си продам колата и ще си я купя :>
flox
offtopic: извинявам се че пиша по стара тема, но сега я видях.

по темата:

да ви сер*ем на клавиятурите, това са за хора милионери, които могат да си позволят всичко, че кво им е на вашите клавиятури от 20 лева?
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.