Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: BenQ-Siemens C81 or Siemens CX75
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab
Slevin
Макар и да не съм фен на Сименс тези телефончета ме карат да се замислям. Имат доста функций за телефони от среден клас.. Някой ползва ли един от двата? Имате ли мнение за тях?

Сравнение между двата модела
dlh
BenQ, без да се замисляш
CbPCeM
и аз съм на същото мнение с dlh
BenQ е по добрият вариант
dreben
QUOTE(Slevin @ Feb 25 2007, 08:12 PM)
Макар и да не съм фен на Сименс тези телефончета ме карат да се замислям. Имат доста функций за телефони от среден клас.. Някой ползва ли един от двата? Имате ли мнение за тях?

*

Защо уе баце.? Защо искаш да си причиниш това.? :)
Мани ги тея сименси.. Аз бях краен фен на "Siemens", но загинаха.. Поразгледай SE какви телефончета правят и може и за други неща да се замислиш :)
Mariyana
Пх като сте почнали със сравненията

Аз се колебая м/у Тва и тва

20 кинта някъде ще ми е разликата, добавяйки карта 1гб на 5200
CbPCeM
и аз не съм фен на Siemens, а на Nokia,
но пича попита кой от двата да си вземе не ни пита Siemens ли да си взема или Nokia примерно smile.gif
dlh
Ако ти трябва мултимедия, вземи 5200, ако ти трябва телефон, вземи 3250
GoodINC
QUOTE(Slevin @ Feb 25 2007, 08:12 PM)

*

BenQ, по-добри харатеристики има, пък е и по-евтин smile.gif.
Slevin
И аз залитам към BenQ-то, на дизайн по ми харесва, а и това ми е временен телефон :> Иначе SonyEricsson са номер едно за мен, но ще бъде по нататък :>
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.