Помощ - Търси - Регистрирани - Календар
Пълна версия: Изтекоха снимки на новото Audi A5
UniBG Forums > Дискусии > Dexter's Lab
Jen
мм добре е wink.gif
dianna
"изтекоха" wink.gif .

Audi r0x thumbsup.gif
rogen
Audi е една от наи великите коли и винаги ще си е
Azlan
машинката е страшна
dlh
никой ли не забеляза, че има само две врати?smile.gif
Volter
QUOTE(rogen @ Feb 20 2007, 05:15 PM)
Audi е една от наи великите коли и винаги ще си е
*

Колата си е бива. Не отричам!
Но Mercedes си остава най-добрата кола на немеца.
smile.gif
Mariyana
Ще си позволя да цитирам брат ми като човек работещ в подобна фирма и проучващ подобни неща, той казва, че преди да си купиш кола трябва да провериш колко би ти струвала бъдещата поддръжка(части/аксесоари). От него съм чувала, че частите за ауди са едни от най скъпите. Така че, колкото и да е красива не бих направила подобна инвестиция. pardon.gif
Това ме подсеща за една позната, първо казва искам да си купя компютър, на въпроса за какво ще го ползваш, какъв го искаш? Ми се отговаря - ЧЕРЕН biggrin.gif
Извод: не винаги външния вид е най-важен, а се гледа и под капака на въпросната кола pardon.gif
Lax
Много добре, отдавна чаках и ми беше интересно как би изглеждал този модел.

QUOTE(dlh @ Feb 20 2007, 06:47 PM)
никой ли не забеляза, че има само две врати?smile.gif
*

И какво от това? smile.gif
varbanov
всички луди карат аУди... smile.gif
Azlan
QUOTE(Mariyana @ Feb 20 2007, 07:47 PM)
Ще си позволя да цитирам брат ми като човек работещ в подобна фирма и проучващ подобни неща, той казва, че преди да си купиш кола трябва да провериш колко би ти струвала бъдещата поддръжка(части/аксесоари). От него съм чувала, че частите за ауди са едни от най скъпите. Така че, колкото и да е красива не бих направила подобна инвестиция.  pardon.gif
Това ме подсеща за една позната, първо казва искам да си купя компютър, на въпроса за какво ще го ползваш, какъв го искаш? Ми се отговаря - ЧЕРЕН  biggrin.gif
Извод: не винаги външния вид е най-важен, а се гледа и под капака на въпросната кола  pardon.gif
*

тези които ще си го закупят в бъдеще тоя автомобил мислиш че ще правят сметка за подръжката му ?
starshine
аз си карам алфата и не си правя толкова сметка на парите например. Иначе, ако ще търсим максимално евтиното, Лада е доста добър вариант (и впрочем, предпочитан от мен пред разни "доказани" немски возила, които освен купе, гуми и двигател всичко друго им се брои екстра, дори пепелника).
DaDiablo
QUOTE(Azlan @ Feb 20 2007, 08:38 PM)
тези които ще си го закупят в бъдеще тоя автомобил мислиш че ще правят сметка за подръжката му ?
*

Ти колко мислиш, че ще струва? 1 милион?
Azlan
хора който могат да си позволят такава кола немисля че ше ги ебе много кви пари ще отиват в подръжката.
Mariyana
QUOTE(Azlan @ Feb 20 2007, 11:27 PM)
хора който могат да си позволят такава кола немисля че ше ги ебе много кви пари ще отиват в подръжката.
*

Нали се сещаш, че колелото се завърта, както днес имаш масата пари утре може да нямаш нищо, а имено ако си разумен точно тия неща ги мислиш. Все пак това е 1 ход напред.
GoodINC
QUOTE(Mariyana @ Feb 20 2007, 08:47 PM)
Ще си позволя да цитирам брат ми като човек работещ в подобна фирма и проучващ подобни неща, той казва, че преди да си купиш кола трябва да провериш колко би ти струвала бъдещата поддръжка(части/аксесоари). От него съм чувала, че частите за ауди са едни от най скъпите. Така че, колкото и да е красива не бих направила подобна инвестиция.  pardon.gif
Това ме подсеща за една позната, първо казва искам да си купя компютър, на въпроса за какво ще го ползваш, какъв го искаш? Ми се отговаря - ЧЕРЕН  biggrin.gif
Извод: не винаги външния вид е най-важен, а се гледа и под капака на въпросната кола  pardon.gif
*

Ако имаш парите за тая кола, ще имаш парите и за поддръжката й.

QUOTE(Mariyana)
Нали се сещаш, че колелото се завърта, както днес имаш масата пари утре може да нямаш нищо, а имено ако си разумен точно тия неща ги мислиш. Все пак това е 1 ход напред.

Има лесно - продаваш я.
SkinHeads
Бива си я, само дето това с 3-те врати е ужасно - стани да седна.
Това е семпла версия на форума. За да видиш пълната версия, която има повече информация, по-добра подредба и снимки, натисни тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.